18. Kiemelkedő idézi Henry Ford - ez az élet
Henry Ford - amerikai gyáros, egyik alapítója az amerikai autóiparban. Alkotó az első jármű 4-ütemű belső égésű motor. 1903-ben megalapította a „Ford Motor”, amely később a világ egyik legnagyobb autóipari cégek. Annak növények széles körben bevezetésre a szabványosítás és a bevezetett továbbító egység.
Elképzeléseiket a munkaszervezés és a termelési vázolt műveiben „My Life and Work”, „ma és holnap”, „halad előre.”
- Az ember meghal, ha már nem változik, és a temetés - csak formalitás.
- Sokkal több ember megadta magát, mint a vesztesek.
- Úgy tűnik, mindenki keresi a legrövidebb utat a pénzt, és ugyanakkor elkerülhető a legtöbb közvetlen - az egyik, hogy vezet a munka révén.
- A levegő tele van ötletekkel. Ezek folyamatosan kopogtatnak a fejed. Csak meg kell tudni, hogy mit akar, akkor felejtsd el, és elvégzik a munkát. Az ötlet hirtelen. Mindig is az volt.
- Az öregek mindig azt a fiatal pénzt takaríthatunk meg. Ez rossz tanácsot. Ne kincs garast. Fektessen be magad. Én életemben, és mentett egy dollár, amíg elérte negyven éve.
- Amikor úgy tűnik, hogy az egész világ ellened van, ne feledje, hogy a repülőgép felszáll a szél ellen!
- Sikeres emberek húzzák előre segítségével az idő, hogy mások is használják a hulladék.
- Gondoljunk csak - a legkeményebb feladat; Valószínűleg ezért olyan kevés részt.
- A legjobb barátja - aki segít nekünk, hogy bemutassák a legjobb abban rejlik, hogy a lelkünk ...
- Próbáltam élni az életem, ahogy azt szeretné, hogy az anyám.
- Man két motívum - az igazi, és a második, ami jól hangzik.
- Az idő nem szereti, ha a hulladék.
- Failure - ez egy olyan lehetőség, hogy kezdje újra, de okosabban.
- Greed arány - nem azt jelenti, legbiztosabb elérése pénzt. De ha szolgálni kedvéért a minisztérium, az elégedettség adott tudat ártatlanság esetben a pénzt maguk jelennek bőségesen.
- Mindenhol ott vannak - ezek a furcsa emberek, akik nem tudják, hogy tegnap - tegnap, és aki ébredni minden reggel az előző gondolatok a fejemben.
- Ha én csak, amit akarnak, hogy az emberek, akkor még mindig utazott autóbusszal.
- Minőség -, hogy bármit jobb, akkor is, ha senki sem figyel.
- Vállalkozás nem termel semmit, kivéve pénz - rossz üzleti