25 tény a Eminem
Elvesztettem 20 KG >>
Ha valahol hallod a „rap”, aki először jut eszébe? Persze, Eminem. Igen, talán valaki jut eszembe Gough, de még mindig azt sugallják, akkor is nézd meg a tényeket Eminem.
1. Eminem tetszett Madonna, amikor 11 éves volt.
2. Amikor Eminem kisfiú volt, rokonait hívta Mickey, mert a fiúk kiálló füle. Egyfajta Mickey Mouse.
3. Kevesen tudják, hogy az igazi neve Eminem - Marshall Bruce mérők III.
4. Marshall folyamatosan szól a különböző szótárak, hogy szentel néhány óra, és a szabad időm este - így bővül a szókincs, a rím.
5. Eminem szenved rövidlátás.
6. Eminem imádja a film a Mátrix.
7. Télen 1983 Marshall annyira megverték, hogy ő volt kómában tíz napig. Általában Eminem élt a veszélyes területet, ami nem tetszik a fehér.
Miután hazajöttem egy barát. Aztán eltelt három fekete srác a kocsiban. Megmutatták az ujját, azt mondtam nekik - a válasz és az összes fajta. De megállította az autót ... Egy jött, és költözött el az arcát, hogy elestem. Aztán elővett egy pisztolyt. Szó szerint kiugrott a cipő. Azt hittem, hogy szükség van cipő. De a cipő nem volt szükség.
8. Eminem - balkezes.
9. Eminem szünetet tartott pályafutása négy évig, mert egy kábítószer-függőség.
10. Elton John Eminem dedikált dalával Rocket Man.
11. Eminem bekerült a Guinness könyvben a „leggyorsabban fogyó rap zenész.” Érdemes megjegyezni, hogy ő volt az egyetlen rapper, aki bekerült a rekordok könyvébe.
12. Ő általában visel platina gyűrű és karkötő, amelyen van írva „apa” - „Apa”.
14. Amikor Eminem proezhaetsya Moby, leejti a kifejezés «Senki sem hallgatja Techno!» (Senki sem hallgat techno!). A kifejezés népszerűvé vált minta a techno közösség. Általában Moby és Eminem nem igazán kedveznek egymást.
15. A leggyakoribb GM vásárol ruhát XXL-es méret.
16. Marshall Metersa színpad név származik az első betű a kézjegyével - «M # 038; M.
17. 13-14 Em indult, hogy részt vegyenek a helyi csaták, ahol ő volt az egyetlen fehér. Azt mondták neki:
Hé, te büdös fehér szemét, hogy ki tudja játszani a rock „n” roll!
18. Az ex-felesége Kimberly Scott Eminem találkozott, amikor 15 éves volt.
19. Eminem van egy lánya, aki most 15 éves. Eminem nagyon szereti őt, és szentelt neki 3 dal (Hailie dala, Mockingbird # 038; Amikor már nem leszek). Em akart lenni egy jobb apa Hailie, mint az apja volt neki. Néhány dalát Em kérdezi Haley bocsánatát.
Slim Shady - ez mind a gonosz gondolatok, hogy jöjjön be a fejem. Amik Nem hinném. Véleményem van szükség, hogy az emberek, hogy mikor vagyok komoly és mikor kell játszani a hülyét. Mivel a legtöbb dalom - vicces. Én általában deformált humorérzéke.
20. Amikor csak Eminem lett szupersztár, váratlanul bejelentette szülőhazájában apja, akit Eminem még soha nem látott, és egy anya pert indított az összeg 10 millió dollárt, hivatkozva arra, hogy a dalok Eminem „zuhant rá egy érzelmi stressz okozta kárt a hírneve és vezetett a veszteséget az önbecsülés. " A Bíróság elvesztette az édesanyját, miután megkapta csak 25 ezer dollár.
21. Az interjú során, Eminem benyomás nagyon udvarias és nyugodt ember. Azt mondják, hogy többször őrök nem engedték az öltözőben szánják, ez olyan szerény volt.
22. Eminem nem dohányzik, és szeret inni «Mountain Dew». By the way, "PEPSI Co".
23. Vannak olyan pletykák, hogy a kérelmezők szerződést Shady Records átmennek freestyle csata Eminem.
25. Az iskola több mint Eminem gúnyolták, mert gyakran dúdolt dallam maga az orra alatt, de nem vette észre. Ez a szokás maradt vele azóta.
Glory - ez nem az, amit én keresek. Azt akarom, hogy tisztel engem. De, tudod, a hírnév - ez valami, ami a csomagban képest. És egyetértek vele, mert látod, tisztelet nem tudja ellátni a lányomat. Tehát, hadd legyen a dicsőség.