25 tény a Eminem

Elvesztettem 20 KG >>

Ha valahol hallod a „rap”, aki először jut eszébe? Persze, Eminem. Igen, talán valaki jut eszembe Gough, de még mindig azt sugallják, akkor is nézd meg a tényeket Eminem.

25 tény a Eminem

1. Eminem tetszett Madonna, amikor 11 éves volt.

25 tény a Eminem

2. Amikor Eminem kisfiú volt, rokonait hívta Mickey, mert a fiúk kiálló füle. Egyfajta Mickey Mouse.

25 tény a Eminem

3. Kevesen tudják, hogy az igazi neve Eminem - Marshall Bruce mérők III.

25 tény a Eminem

4. Marshall folyamatosan szól a különböző szótárak, hogy szentel néhány óra, és a szabad időm este - így bővül a szókincs, a rím.

25 tény a Eminem

5. Eminem szenved rövidlátás.

25 tény a Eminem

6. Eminem imádja a film a Mátrix.

25 tény a Eminem

7. Télen 1983 Marshall annyira megverték, hogy ő volt kómában tíz napig. Általában Eminem élt a veszélyes területet, ami nem tetszik a fehér.

Miután hazajöttem egy barát. Aztán eltelt három fekete srác a kocsiban. Megmutatták az ujját, azt mondtam nekik - a válasz és az összes fajta. De megállította az autót ... Egy jött, és költözött el az arcát, hogy elestem. Aztán elővett egy pisztolyt. Szó szerint kiugrott a cipő. Azt hittem, hogy szükség van cipő. De a cipő nem volt szükség.

25 tény a Eminem

8. Eminem - balkezes.

25 tény a Eminem

9. Eminem szünetet tartott pályafutása négy évig, mert egy kábítószer-függőség.

25 tény a Eminem

10. Elton John Eminem dedikált dalával Rocket Man.

11. Eminem bekerült a Guinness könyvben a „leggyorsabban fogyó rap zenész.” Érdemes megjegyezni, hogy ő volt az egyetlen rapper, aki bekerült a rekordok könyvébe.

25 tény a Eminem

12. Ő általában visel platina gyűrű és karkötő, amelyen van írva „apa” - „Apa”.

25 tény a Eminem

14. Amikor Eminem proezhaetsya Moby, leejti a kifejezés «Senki sem hallgatja Techno!» (Senki sem hallgat techno!). A kifejezés népszerűvé vált minta a techno közösség. Általában Moby és Eminem nem igazán kedveznek egymást.

25 tény a Eminem

15. A leggyakoribb GM vásárol ruhát XXL-es méret.

25 tény a Eminem

16. Marshall Metersa színpad név származik az első betű a kézjegyével - «M # 038; M.

25 tény a Eminem

17. 13-14 Em indult, hogy részt vegyenek a helyi csaták, ahol ő volt az egyetlen fehér. Azt mondták neki:

Hé, te büdös fehér szemét, hogy ki tudja játszani a rock „n” roll!

25 tény a Eminem

18. Az ex-felesége Kimberly Scott Eminem találkozott, amikor 15 éves volt.

25 tény a Eminem

19. Eminem van egy lánya, aki most 15 éves. Eminem nagyon szereti őt, és szentelt neki 3 dal (Hailie dala, Mockingbird # 038; Amikor már nem leszek). Em akart lenni egy jobb apa Hailie, mint az apja volt neki. Néhány dalát Em kérdezi Haley bocsánatát.

Slim Shady - ez mind a gonosz gondolatok, hogy jöjjön be a fejem. Amik Nem hinném. Véleményem van szükség, hogy az emberek, hogy mikor vagyok komoly és mikor kell játszani a hülyét. Mivel a legtöbb dalom - vicces. Én általában deformált humorérzéke.

25 tény a Eminem

20. Amikor csak Eminem lett szupersztár, váratlanul bejelentette szülőhazájában apja, akit Eminem még soha nem látott, és egy anya pert indított az összeg 10 millió dollárt, hivatkozva arra, hogy a dalok Eminem „zuhant rá egy érzelmi stressz okozta kárt a hírneve és vezetett a veszteséget az önbecsülés. " A Bíróság elvesztette az édesanyját, miután megkapta csak 25 ezer dollár.

25 tény a Eminem

21. Az interjú során, Eminem benyomás nagyon udvarias és nyugodt ember. Azt mondják, hogy többször őrök nem engedték az öltözőben szánják, ez olyan szerény volt.

25 tény a Eminem

22. Eminem nem dohányzik, és szeret inni «Mountain Dew». By the way, "PEPSI Co".

25 tény a Eminem

23. Vannak olyan pletykák, hogy a kérelmezők szerződést Shady Records átmennek freestyle csata Eminem.

25 tény a Eminem

25 tény a Eminem

25. Az iskola több mint Eminem gúnyolták, mert gyakran dúdolt dallam maga az orra alatt, de nem vette észre. Ez a szokás maradt vele azóta.

25 tény a Eminem

Glory - ez nem az, amit én keresek. Azt akarom, hogy tisztel engem. De, tudod, a hírnév - ez valami, ami a csomagban képest. És egyetértek vele, mert látod, tisztelet nem tudja ellátni a lányomat. Tehát, hadd legyen a dicsőség.

25 tény a Eminem

Kapcsolódó cikkek