5 év értelmetlen kapcsolatok, mint törnek, fórum
Itt van a hatodik évben szenved szenved, ember ivás kezdődött három évvel ezelőtt, pahnot alkoholizmus sokat változott az adósság, és én most örökre vinovataya.pytalas hagyott svodili.a barátnője most így ez egy sajnálatos, hogy elveszítik a munkálatok. fej érteni kell mennem, nem tudok találni az erőt magadban voli.pomogite megbirkózni a félelmeiket.
Uram, mi Neuvazliayev maguk a nők korunk, a kiadások a legjobb éveit a „férfiak”, akik egyszerűen csak használja őket. Lányok, menjünk szeretni önmagunkat. Nem önérzetes nő nem engedheti meg magának a paraszt és együtt élnek évek óta! Maximum - egy év alatt. És így ebben az évben, hogy pénzt takarítanak meg az esküvőre. A másik - hagyjuk. Emellett magad, hogy nem tetszik senkinek. És mi lenne szeretni - hallgatni, még az a tény, hogy sok szülőképes korú véget ér. Arról nem is sots.statusa kérésére, oké is. És ha a gyerekek nem akarnak „miközben” - fel kell szabadítani a nőt valami jobb, méltóságteljes. Tehát ezt az ostobaságot. Ki akar házasodni és a család - úgy és olyan ajánlatot. Azt menteni az esküvő. És feleségül.
És azt szeretnénk, hogy egy foglalás - ez feminista modor))) Én az ellenkezőjét antifeminizmus nem jelenti azt, hogy gyakoroljon nyomást a férfi az esküvő, tartsa „a sarka” - egyáltalán nem. De ha beszéltünk, és a reakció nem volt az egyik, hogy várható volt, majd újra és újra - ez az, amikor itt az ideje, hogy megértsük, hogy eltekintve a maga, aki szereti senki. Tanulj meg beszélni, és hagyja a csúcs. De nem akkor, amikor te már ki posl.sil szentelik magukat, hogy azt. Legyen ez eléri a kezét.
A házasság egy férfi válik csak egy csomó, ami szükséges, amíg meg nem maradhat fedél nélkül, és tartásdíj ismeri a valós helyzet, amikor a felesége elvált írja ki azt a lakást, amelyet akkor kapott, s egyben a hadsereg most, miután az eset, értem, hogy miért nő akar elvenni kell, mint a Navara a férfi a válás, én vagyok a házassági szerződés
Hálózati kiadás «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)”
Elérhetőségek kormányhivatalok (beleértve Roskomnadzor): [email protected]