11 értékelés a fogorvos egy piros hegyen Red Hill Samal

Hosszú keresett egy jó fogorvos Lyubertsy ami közel volt otthon. A helyszínen látta, hogy a Medical Center Krasznaja Gorka. Jelentkeztem, ami nagyon kényelmes, ahogy dolgozom. Konzultáció jött a fiatalember. Hangulatos és szép szoba modern berendezéssel. Bölcsen tanácsolta, minden részletesen, tett egy X-ray a fogak, majd orientált a kezelés költségeit. Megtanultam, hogy van akció a takarításra. Az árak állnak rendelkezésre. Sok köszönet DDS Zsukov Astimiru Zaurbekovich. további ›

Made protézis ebben klinikán Lyubertsy, az árak harapás, bár ezek egy nagyságrenddel kisebb, mint a moszkvai klinika! Az eredmény minden várakozást felülmúlt - a fog általában nem térnek el a natív. Nagyon elégedett az eredménnyel, és a minőség és a szolgáltatás. Azt tervezem, hogy folytassa Dr. Theodore Vitalievitch Petrova - egy nagyon ügyes orvos. De szeretném, hogy az árak alacsonyabbak voltak, vagy hogy kedvezmények, akciók rendszeres betegek :)

Hosszú ideig nem mertem, hogy egy látogatás a fogorvos, mert a pénzügyi problémákat. Véletlenül helyben orvosi központban a Red Hill látta fellépése, amely hamarosan átvette. Az eredmény nagyon boldog volt, mert a fogorvos, a szakemberek Vitalievich Fedor Petrov. Mélyen meghajolt az Ön számára a csodálatos munkát. De én szeretném, hogy a fogászat Krasznaja Gorka kaphat hitelt kezelés - így sokkal könnyebb, meg kell menteni, és nem késleltetheti - és kap. további ›

Hosszú keresett egy jó fogorvos Lyubertsy ami közel volt otthon. A helyszínen látta, hogy a Medical Center Krasznaja Gorka. Jelentkeztem, ami nagyon kényelmes, ahogy dolgozom. Konzultáció jött a fiatalember. Hangulatos és szép szoba modern berendezéssel. Bölcsen tanácsolta, minden részletesen, tett egy X-ray a fogak, majd orientált a kezelés költségeit. Megtanultam, hogy van akció a takarításra. Az árak állnak rendelkezésre. Sok köszönet DDS Zsukov Astimiru Zaurbekovich. további ›

Kapcsolódó cikkek