Állásfoglalás a magyar kormány n 549 - On jóváhagyása eladásra szervezet

g) egyéb lényeges információ.

15. Ha hirdetményben megjelölt időpontban beérkezésének, nem alkalmazás nem jegyezték akár felülvizsgálatát regisztrált alkalmazások nem javaslatát a vételár az ingatlan nem vették figyelembe, az ingatlan eladása nyilvánították érvénytelennek, hogy van rögzítve a protokoll az eredményeket a vagyontárgyak értékesítése .

Információ a változásokat:

15.1. Információ az eredményeket az eladás ingatlan található a hivatalos oldalon a „Internet” összhangban megállapított követelmények a szövetségi törvény „A privatizáció az állami és önkormányzati vagyon”, és nem később, mint a követő munkanapon napját összegezve az ingatlan eladása, az eladó honlapján az interneten.

IV. Az eljárás a megállapodás megkötését a vételi és eladási ingatlan, fizetés tulajdon és helyezzük át a vevőnek

Információ a változásokat:

16. Az adásvételi szerződés az ingatlan számított 5 munkanapon belül attól az időponttól összegezve a kimenetele az eladás.

Információ a változásokat:

17. Az adásvételi szerződés az ingatlan tartalmaznia kell az összes lényeges feltételeket kikötött ilyen szerződések Ptk Szövetségi törvény „A privatizáció az állami és önkormányzati vagyon” és más normatív jogi aktusok tartozik.

Készpénz fizetés privatizációs szövetségi vagyon összege a javasolt vevő a vételár küldik az előírt módon, hogy a szövetségi költségvetés meghatározott számlára a tájékoztatót az ingatlan eladása időn belül a szerződésben meghatározott adásvételi ingatlanok, de legkésőbb 30 munkanapon belül a szerződés a megkötésének időpontjára.

Abban az esetben, amely magában foglal egy ügynök, hogy végezze el a feladatait e eladó privatizált szövetségi tulajdon Szövetségi Hivatal Állami Vagyonkezelő az irányító szer egy olyan időszakban, de legkésőbb 3 munkanapon belül kézhezvételétől alapok meghatározott számlára a fizetési szövetségi tulajdon, kivonat a megadott számlára.

Amikor értékesítése ingatlan található állami tulajdonú Magyar szervezetek vagy önkormányzati tulajdon, a rend és időzítése a pénzátutalás fizetés privatizált vagyon a költségvetés a téma a magyar, illetve a helyi költségvetésből összhangban meghatározott törvények és más normatív jogi aktusok a magyar szervezetek vagy jogi aktusok a helyi hatóságok kormány.

Abban az esetben részletfizetési tulajdon végzik megfelelően a megítélt részletekben.

Az adásvételi szerződés előírja, hogy a kifizetés a vevő büntetés esetén az adócsalás vagy nem fizetés tulajdon.

18. Amennyiben a vevő megkerüli a szerződés megkötését a vagyontárgyak értékesítése az előírt határidőn belül, a vevő elveszti a jogát, hogy ilyen megállapodás megkötésére. Ebben az esetben az eladó ingatlan nyilvánították érvénytelennek.

Információ a változásokat:

19. Az a tény, kifizetése az ingatlan megerősítette kivonatot a számlára a tájékoztatót az ingatlan eladása, megerősítve átvételét pénzeszközök összege és meghatározott feltételek az adásvételi szerződés a tulajdon vagy döntés részletfizetési az ingatlan.

20. Az eladó a vevő részére a szükséges dokumentációt az állami nyilvántartásba az ingatlan eladása és az állami regisztrációs tulajdonjog átruházása következtében az ilyen ügyleteket.

A szervezet az eladás a tulajdon magyar alap a szövetségi vagyon vagy egyéb speciális állami intézmények kaptak ilyen jogot. Ezek az eladók szervez a kérelmek fogadása által jóváhagyott alakjukat. Felsorolja a kötelező alkalmazásának részleteire. Miután teljes kifizetését az ingatlan eladó, hogy át a vevőnek, és a vevő a szükséges dokumentáció állami regisztrációs értékesítését és a tulajdonjog átruházását.

Ez a dokumentum módosította az alábbi dokumentumokat:

A tényleges dokumentum szövege

Kap teljes hozzáférést a rendszer garancia Ingyenes 3 nap alatt!