10 Reggeli Perm kávézóban

Reggel az esős őszi Permben a Sochi kávézó ragyogott, és az uráli szomorúságot ízleltette a Manhattan.

3 tojás (150 rubel) rántotta, kevés zöldséggel, paradicsommal és saláta levelekkel, valamint hosszú kávéval (90 rubel). A sült tojásokhoz nekem egy meleg, a saját termelésre alkalmas zsemle volt. Összesen: 240 rubel.

A visszafogott könnyű és matt hangok a belső kávézó, szitáló eső az ablakon, és pridzhazovanny hangot eredményez, és íme a reggeli kávé és tojás válik igazi reggeli a la „esős New Yorkban.”

A reggeli ideje 10.00 és 12.00 óra között van.

Hétvégén a Cafe Scochi 12.00-tól működik, lehetőség van reggeli elemek megrendelésére.

Tapas bár: fejlett ifjúsági reggeli

(Komsomolsky prospect, 53, a "Crystal-IMAX" mozi)

Lássuk, mi olyan spanyol lesz, hogy reggel meglep. A menüben omlett, sült tojás, zabpehely, pirítós, croissant ...

Olyan helyeket, amelyeket elviszek a fejlett fiatalok hangoutjába, akik szeretnek valamit a szélbe dobni. A Tapas-ban élő emberek korai óráiban nem volt (a fejlett fiatalok még mindig aludtak), így nagyon kényelmes voltam. Ez a zene a "légzési lyukak" stílusában kicsit levágta a pletykát, de egyébként - elég.

Hétköznapokon a reggeli hétköznapokon 8,45-tól 12,00 óráig, 8,45-tól 14:00 óráig tart.

Saját átfogó reggeli: szalonnás rántottát (vagy rántotta), croissant vajjal (lehet választani lekvárral), pirított fehér kenyér vajjal, eszpresszó. Tetszett az étel. Összesen: 145 rubel.

"Sütéses serpenyő": palacsinta és zabkása

Külön reggeli itt. De a menü - az ideális a reggeli ételek: palacsinta és gabona. Minden percen belül készen áll.

Az árak a palacsinta 39 (olajjal) és 179 rubel (piros kaviár).

Vettem egy palacsintát reggelire banánra és csokoládéra, rizsos zabkása eperekkel és egy csésze amerikai. Ellenőrizze -183 rubelt.

A francba és a kávéra - nagyon finom. Kasha nem fejezte be az evést. Először is, az ígért eper helyett, eper-lekvárt öntötték. Másodszor, az ízlésem szerint a zabkása vékony.

Ha nem szereted a rizst, akkor búzadarabot vagy hajdinát tehetsz.

"Crepy Franchise": 5 reggeli lehetőségek

Körülbelül egy millió iroda és üzlet, így nem fognak parkolóhelyet találni. Miután két kört hagyott, három blokkra dobtam az autót, és gyalogoltam.

Maga a kávézó csodálatos. A reggel egyik két szobájában egyik szabad asztal sem volt. Miután a következő szobában egy puha kanapéra telepedtem, rendeltem.

A reggelihez öt lehetőség van. Sült kolbász vagy szalonna (169 rubel), édes sajt palacsinta vagy a palacsinta (159), pirított (149), buggyantott tojás vagy rántotta (159), zabpehely (119). Mindig rizs és más: rizs, köles, hajdina ...

Az ital - tea vagy kávé - tartalmazza.

A reggelit sült tojással és szalonnával választottam. Minden finom. Külön megrendelt frissen facsart narancslé. Összesen: 309 rubel.

A reggeli 8 és 11 óra között van, kivéve vasárnap.

(Komsomolsky prospect, 72)

A csirke gyorsétteremben a reggelit 8.00 és 12.00 óra között szolgálják fel. Reggeli menü: omlett szalonnával vagy sajttal (79 rubel). A szolgálat tartalmaz egy zsemlét, vaj és lekvárt.

Az omlett zsíros, és a töltelék nem sovány, ezért a máj reggel elkezdheti. De finom. Azonban azok, akik szeretik a jól sózott ételeket, az omlett már primitívnek tűnik.

A reggeli éhségtől úgy tűnt, hogy nem eszel egy omlettet. És a tálcán megjelent csomagolás burgonya ékek (39 rubel) és sajtmártással (18 rubel).

És hogy mindezen ünneplést inni a gyomorra, úgy döntöttek, cappuccino (59 rubel). Kár, hogy a csirke nem ad gabonát. Inkább kellett inni.

Összesen 195 rubel.

Otthoni étterem "Kompot": palacsinta, mint a nagymama

A Gorky Park közelében álló étterem 11.00 órakor nyitva tart. A reggeli 12.00-ig és csak hétköznap. Kicsit késő egy klasszikus reggelire, de leginkább egy korai ebédre. A nagy csarnokban a kabinok, a függönyök és a mesterséges fák rendezetten osztoznak, ami kellemes légkört teremt.

Kinyitom a menüt a "Reggeli" oldalon (nincs összetett menü, választhat a menüből). Úgy döntenek, hogy a zabpehely gyümölcsöt (100 rubel), palacsinta (120 rubel) és kávé (amerikai - 100 rubel). Összesen - 320 rubel.

Amikor tizenöt perc múlva megkaptam a rendet, rájöttem, hogy mohó vagyok. Egy hatalmas csésze zabkása körte és szőlő bogyókkal. Hat vastag, dohányos palacsinta, ugyanazon szőlőből készült porcukorral és bogyókkal megszórva. Mindazonáltal minden olyan finom volt, hogy a zabkása néhány perc alatt eltűnt. A palacsinta még egy kicsit ellenállt. Ennek eredményeként kijövőztem az étteremből és boldog voltam, mint Kolobok, aki elhagyta a rókát.

Cafe Chocolate: Cappuccino és palacsinta

(Komsomolsky prospect, 31a)

Van egy különleges menü a reggelihez: körülbelül 10 lehetőség közül választhat. Itt, és croissant, és syrkóniák, és palacsinta különböző töltelékkel, és megrázta ... A reggeli étkezés kerül 160-250 rubelt.

A reggelit választottuk, amelyben sajt és sonka, cappuccino és frissen facsart gyümölcslé is készült. Várjon egy rendelést öt percig. Az íz nagyon jó! 180 rubelt fizettünk a számlán.

Hétvégén reggel 11: 00-12: 00 között.

KÁVÉRE: hosszú ideig várt

(Komsomolsky prospect, 58)

A kávézóban 3 fajta komplex reggeli (hétköznap 8.00 és 12.00 között, hétvégén 9.00 és 12.00 óra között) - mindez 134 rubel. Minden reggeli mellett a főétel (omlett, rántotta vagy kása) tartalmaz egy italt, és például pirítós.

Két tojásból készült omlettet választottunk, pirítóssal sajtos és kávétejkével. A rendelésnek 15 percet kellett várnia! Az omlett enyhén égett. De elégedett voltam a kávéval, tökéletesen. Akkor még 10 percet kellett várni a számításra.

Amellett, hogy átfogó reggeli vehető étlapról: rántotta, szendvicsek, sütemények sajt, zabkása (búzadara, zab, rizs), pirítós, croissant - Olcsó ételek 169 rubelt.

Cafe Pasternak: versek és reggeli

A hangulatos kétszintes kávézó éttermek „Zsivágó Group» központjában Perm reggel zsúfolt: az asztalok megvitatása hírt a városi tisztviselők, menetrendi találkozók üzletemberek és az ügyvédek. A kávézó bizonyos hangulatot kelt, ami valószínűleg a létesítmény legtöbbjének vendége. Festmények a falakon, csendes zene, klasszikusok a könyvespolcon.

De ez a hely nem az elhamarkodott reggeliért. Várva a rend, akkor van ideje, hogy nézd meg, hogy az ablak, az évszaktól függően, hulló levelek, vagy (mivel a BL?) „Havazás és minden zavart” találgatás minden figura villant Pasternak Lara.

Kávé (cappuccino - 130 rubel) hozott nekünk 12 perccel később, egy másik 15 - 20 perc várni, mikor fog tejberizs habcsók és eper lekvár (170 rubelt) és sajtos mazsolával és narancshéj (180 rubelt).

Reggeli voltunk a dicsőségért és 480 rubelért.

A Pasternakban reggelizhetünk, mint mi - a menüből választhatunk ételeket. Vagy egy átfogó reggelit: 300 - 350 rubelt.

A reggeli hétköznapokon 9.00 és 12.00 óra között tart nyitva. A hétvégén (a kávézó 11.00-tól működik) nincsenek összetett reggeli, az általános menü.

"Coffee City": cappuccino, latte, ristretto, glasse ...

Miután megkóstolta a kávét, ahogy Balzac mondott. "Minden felrobban, a gondolatok zsúfoltak, mint egy nagy hadsereg zászlóaljai a csatatéren. "

Ön jól érzi magát, és minden jó (emlékszik - az útból, vagy a helyén - Nick Gardo: „Ha reggel kezdődik a kávé, ez egy jó jel a körülöttem lévő emberek”).

Az ízek a kávézók hálózatában "Coffee City" nem vitatkoznak, de minden lehetséges módon elkényezték őket.

Egy kávé nem lesz teljes. Vettünk egy rusztikus omlettet (189 rubelt), egy pirított (135 rubel), cappuccino fahéjjal (149 rubel). Összesen - 473 rubel, plusz 100 rubel tipp (tetszett a szolgáltatás).

Az ítéletünk: a "Coffee City" -on és a finom ételek készítésénél, és a pincérek udvariasak és rendezettek, és az árak elfogadhatóak. Jó reggelizni a félig üres teremben, egy elegáns belsővel, csodálva a reggeli várost.

Hétköznapokon, hétvégén és ünnepnapokon 9.30 és 16.00 óra között működik. Nincsenek összetett reggeli a menüben.

Olvassa el

Nyári sütemények a hangulatos téli estéken

A társaság „Kedvenc Region” tartott a második szövetségi kóstoló „Posidelkino” Zablisztkekzs, hogy a vevők tudták választani az új íz a limitált, ami szerepelni fog az állandó vonal

5 boldog hely Moszkvában romantikus időpontokért

Moszkva olyan város, amely rendkívüli történetekkel teli

Párolt kagyló

Ezeket a darabokat Conquilleoni-nak hívják. Nagyon nagy kagylókra hasonlítanak, és az olasz tészta egyik fő típusának számítanak

Keletre néző reggeli

Angol reggeli, kontinentális reggeli - természetesen nem rossz, de nem hasonlítható össze a kora reggeli ünnepséggel valahol Törökországban vagy a Közel-Keleten

Skoobedy kulináris szótár

Hogy a megfigyelőnk milyen szép életet kívánt, és mi történt

Dish on Halloween, amelyet karácsonyra lehet főzni

Ulyana Skoibed osztagunk egy almás receptet osztott meg egy sütőtökre

Wings byak-byak-byak-byak

A csirke szárnyak egyre inkább az amerikai konyhákhoz kapcsolódnak. Vagy mexikói. És Kínában, mellesleg, nagyon szereti, és tudják, hogyan kell főzni. Próbáljuk meg mi

A REDMOND multiplexer igazi újév csoda

Miközben a gyerekek leveleket írnak a Mikulásnak, és a felnőttek gondolkodnak az ajándékokról, a REDMOND újdonságot kínál - a PRO sorozat 7 sokoldalú Multi-pékje, mindenkinek

Sajt és bors - illessze be

Ha hirtelen nem tudom (na jó, néha), aki Anthony Bourdain, én mondom ezt: ez nem csak egy szakács, aki könyveket ír, utazik a világban, és felveszi ezt TV-reklámok, ez talán az egyetlen szakács a világon, amelynek minden ez kitűnően működik

Pepper és valami más a kis dolgokon

Töltött paprika? Tudjuk, hogyan. Borsot, darált húst és rizst, pörköltet veszünk.

Hol kell elhelyezni antonovku: pasztell belyovskaya a saját kezüket

Az alma szinte nem maradt az ágakon, de az aratás nem volt rossz. És hol helyezzük el Antonovka kilogrammjait, a legfinomabb és leghasznosabb orosz almát? Például készítsen ízletes és hasznos ízlést

A mai hamburger: kúpok, ágak, két kuffet

Gasztronómiai munkatársaink a legígéretesebb hamburger versenyének zsűritagját töltötték délben, amely a "PIR" kiállítás keretében zajlott le,

Receptek az ételek a gyökér gyömbér: Nézd meg a gyökeret

A boltokban lévő friss gyümölcsök egyre drágábbak, és a vitaminoknak egyre többre van szüksége. Van kiút! A gyömbér gyökerekkel ellátott edények nemcsak az immunitást ösztönzik, hanem az őszi megfázás időszakában is felmelegednek

Ebéd négy kézben

A VDNK hirtelen a világ kulináris központjává vált

Mind az enyém, a sajátom

Mennyire a gyermek nem takarmányozik, de még mindig a hamburgerekre néz

Egy új trend - kávé 3D hab

Mindenki a sütőtökben

Hamarosan, Halloween, a szeszélyes rossz gazdálkodás ünnepe és a termék iránti szeretetlen hozzáállás. Nos, valójában, mi ez - lyuk lyukak és gyertyák be őket.

Kakas tea

Az oroszországi fagyasztott pizzapiac sokkra készül

A piacvezető - a Dr.Oetker cég - újdonságot indított a piacon, amely teljesen visszafordítja a fagyasztott pizza fogalmát, de általában a desszertekről

Így jött ki a keksz

Az akció Dél-Tirolban zajlik - ez a neve Olaszország északi részén

Ami várható volt

Tea cég elindítja a legjobb ízlését

Házi sütemények receptjei sietve: zabpehely, Berlin, sajtkréta

Mi lehetne az őszi szezonban jobb, mint egy csésze tea illatos kekszekkel? Mostantól kezdve készítse el a házi sütemények receptjét.

Varangian agyagban és római légiók kenyérében: mint az ősi időkben

"Komsomolka" felvett ételeket a történelmi konyha ételekről [kép]

A halász öröme

Alig a leginkább finom, amit próbáltam az életemben, nemrég ettem a legváratlanabb helyen

Larionov és az "Öt"

Kulináriumunk a főváros jégkorongjában volt

Finom receptek a könnyű saláták vagy riot of green

Mi a kukorica és a cseresznye? Milyen jó egy regény? Töltsük fel egy doboz finom recepteket könnyű salátákkal. saláta

Sprat a csúcsra

A szakmaválasztás egy részét a Nikitsky Boulevard újságírói büféje befolyásolta

Kapcsolódó cikkek