2 rész
Doll házak és bútorok saját kezűleg.
Azt javaslom, hogy a mester osztály létrehozását ezen scan, szimulálva a házat, ahol a baba is kényelmes játszik annak báb. Ez egy nagyon izgalmas élmény, így aranyos anya, jobb eltölteni szabad idejüket együtt kézművesség, amelyen keresztül akkor nem csak felszabadítani egy csomó időt, mint a hercegnő nem múlik, hanem a hercegnőt lesz kellemes a gyermekkori kialakult az íze és gondoskodik otthonról :)
Ez a összecsukható ház egyszerűen elkészült, így saját kézzel készített kézzel hozhatja létre.
A projekt létrehozásához a művész dupla borítót használt az albumok számára.
Négy ilyen borítóra lesz szüksége az albumokhoz és még kettőhöz. amelyet a padlóra fog használni. Az első, amelyhez a kapitány elkezdődött, ragasztott minden sarkot és összecsukható pontot szalaggal. A következő lépés, hogy egymás után kell ragasztani a fedőlap a következő, összekötve őket a jobb oldalon az egyik a bal oldalán a következő ..
Ezen kívül szükség van hozzá a padló minden szobában erre a jobb oldalán minden kör van tészta alul további stvorku.Prikleivaem szalagon egy kis rés a fold.
Körülbelül meg kell érned ezt a tervet. Egyébként, ha a gyermeke már erős könyvből származik, megfordítva, akkor ezeket felhasználhatja. Akkor sokkal kevésbé lesz szükség a szomszédos oldalak ragasztására.
Itt az ideje, hogy elkezdjük ragasztani a falakat a megfelelő funkcionális minden szobában gyönyörű háttérrel.
Összeszerelt formában ez a design nagyon kevés helyet foglal el :))
Itt az ideje, hogy megtervezzük és kitöltsük az egyes helyiségek terét. Azt javaslom, hogy nézd meg, hogy a kedves baba háza gondoskodott a baba gondoskodó anyjáról.
Fürdőszoba és hálószoba.
A hálószobában (más nézőpontból) és a nappaliban.
A nappaliban (más nézőpontból) és a konyhában.
Konyha (más nézőpontból) és fürdőszoba.
By the way, a fürdő maga jól jön egy megfelelő mosogatószerrel, és rakoviny- gyertyatartót és egy kis kerámia edény, tál naprimer- vareniya- csali :)
Minden fehér színt (vagy más kívánság szerint) színezünk, és az E-6000-et be kell ragasztani a bútorokkal.
Egy szőnyeghez egy horgolt szalvéta is kijön.
Minden kép. a falakon ragasztották, az interneten találtak. miután kiigazította a szükséges méreteket.
A koporsó könnyen átalakítható két kanapé alatt, és még mindig két különböző gyertyatartót és egy gyönyörű tálat használ, hogy egy padlót állítson elő.
ilyen ravasz módokon sok apró dolgot lehet átalakítani, amelyek minden házban tele vannak :)
Az ágy hálószobájában egy szalvétatartó, egy képkeret és egy frissítő volt használatban. Keretet alkalmazzuk egy fejtámlát, ami tovább díszített gyönyörű szövet és batting és a paplan pushpin.
Amint láthatjuk, a légfrissítő kapacitása tökéletesen illeszkedik a lámpa kialakításához. Biztos vagyok benne, hogy a matracot. párnák és ágytakarók az ágyhoz, nem lesz nehéz neked. A mester még mindig olyan csodálatos törzsöt hozott létre, és a padlóra rakta a szalvétát, utánozva a szőnyeget.
Sima módon menjen bútorok készítéséhez a konyhában. Elég könnyű improvizálni. Ha nem rendelkezel ezekkel a fából készült eszközökkel a sótartóval és a borsdarabokkal, akkor használhatsz sakkot. Az asztalhoz gyertyát és kerámia állványt használtunk.
Szépség, és csak. ) És milyen fantasztikus és közös kreativitású járat :) Biztos vagyok benne, hogy a hercegnõi szívesen részt vesznek :)
Szerint a materials-projectqueen.org oldalon. Aranyos anyu és apu gondoskodó, remélem volt „egy élő” Ez a projekt, amely hamarosan itt található a folytatása :) A következő részben meg fogja tanulni, műhelyek rögtönzött báb a bútorok és dekor elemek. Ez egy nagyon izgalmas közös tevékenység, amely csatlakozni fog még közelebb a szívedhez, és tartani a hosszú memória A harmonikus megegyezéssel :) És a jövőben szeretőit örömmel fogja alakítani az íz és az ő gondozásuk „agyszüleménye” :)), akkor sikeres közös munkát. )
Üdvözlettel, Marina!
Milyen jó ember vagy.
Köszönöm szépségemet! A húgom gyermekeként házat készítettem a dobozból. Az elülső falat levágták, tapétázással átfedték, ablakokat vágtak át - csillékkel készültek.
Igen. Valóban ez a mi gyermekkorunk. A megfelelő dobozokból szekrények, takarók és párnák maradványai voltak. 5-6 éves voltam. a nagymamájomban lovagolt a vonaton, és amikor és a pénztárcámtól eltöröltem a kölyköt és ruhákat. Anya mondja. az egész autó elnézte az apró papucsokat, kalapokat, blúzokat. és anya meglepődött, amikor mindent összeszedtem. senki nem tanított. És most minden készen áll az eladásra. A böjtölés csak szuper. Köszönöm. Mentem magam egy idézet inspirációra!
Biztos vagyok benne, hogy a gyerekkori élmény hasznos a jövőben :))
Ilyen varázslat! És mindaz, ami él és jelen van. Melegített anyám keze melege! Nagy örömmel húzom magam magamnak! Hamarosan a hercegnőm megkérdezi!