25 Antoine de Saint-Exupery inspiráló árajánlata
- Minden felnőtt gyerek volt, csak néhányan emlékeznek rá.
- Élesen egy szív. A legfontosabb dolog, amit nem fogsz látni a szemeddel.
- A tökéletesség nem akkor érhető el, ha semmi nem adható hozzá, de ha semmit sem lehet eltávolítani.
- Amikor a gabonát személlel borítják, ne menj át a gabonákon, cserélje ki a pajta.
- Szükséges, hogy az, amit meghalsz, megérdemli a halált.
- Soha ne hallgasd meg, mit mondanak a virágok. Csak meg kell nézni őket, és lélegezniük kell az illatukat.
- Az emberek között is, magányos.
- Mi vagyunk felelősek azokért, akik megszelídítettek.
- Ügyeljen arra, hogy ne hallgassa a szavak szélét, és ne ragadjon bele azokba az érvekbe, amelyekkel az emberek megtévesztik magukat.
- Csak az ismeretlen fél. De amikor egy személy már szembesült vele, akkor nem ismeri fel.
- A szeretet nem az, hogy egymásra néztek, a szeretet azt jelenti, hogy egy irányba nézzen együtt.
- Ha meg akarjátok érteni az embereket, kezdj el, ha megállsz hallgatni őket.
- Ne ellenőrizd a barátokat és a szeretteidet. Még mindig nem bírják el a tesztet.
- Ne tévessze össze a szeretetet a szomjúsággal, hogy birtokba vegye. Ez a szomjúság csak gyötrelmet hoz. A közhiedelemmel ellentétben a szerelem nem okoz fájdalmat. Megfélemlíti a tulajdon ösztönét, és ellenzi a szeretetet.
- Ahhoz, hogy ember legyen, úgy érzed, hogy mindentért felelős vagy.
- Korán reggel felkeltem, mostam magam, rendbe hoztam magam - és azonnal rendbe hoztam a tervemet.
- Szeretni szeretni a képet a világ töredezettségén keresztül látni. A szeretet egy istenség megszerzése.
- Mindannyian gyermekkortól származunk.
- Mit jelent a kibocsátás? Ha a sivatagban felszabadítok egy olyan személyt, aki nem keres semmit, mi fog kerülni szabadságára?
- Soha ne veszítse el a türelmet - ez az utolsó kulcs, amely megnyitja az ajtókat.
- Maga sokkal nehezebb megítélni, mint mások. Ha helyesen ítélheti meg magát, akkor igazán bölcs vagy.
- Minden embernek saját csillagai vannak. Azok számára, akik vándorolnak, megmutatják az utat. Mások számára csak fények.
- Az emberek gyors vonatokba kerülnek, de nem értik, hogy mit keresnek, ezért nem ismerik a békét, rohanják az egyik utat, aztán egy másik ... És minden hiába ... A szemek vakok. Szükség van a szív keresésére.
- A felnőttek soha nem értenek semmit magukon, de a gyerekek számára nagyon fárasztó, hogy végtelenül magyarázzanak és elmagyarázzák mindent nekik.
- Ha magadnak adsz magadnak, akkor ez történik és sír.
Marketing - pozitív, inspiráló és élethű
Kattintson a Legyek → gombra
hogy a lehető legjobban éljenek
hozzászólások a Facebookon.