2-én könyvet
A LEGÚJABB REFERENCIÁK A KÖNYVEKRŐL
Egy fantasztikus könyv. Nem szeretem csak a nácikat.
Olvastam minden könyvet! Egy nagy ember radikálisan megváltoztatta az életemet.
HASZNOS KÖNYV. Kár, hogy kevés ember van Oroszországban, akik olvasták.
RANDOM MUNKA
Illatos ősz az erdőben
Menj és üldögélsz egy csomós tépővel,
Ahol a fading levegő fűszeres
A vivősséget az áldozathoz hozza.
És félig alvás közben,
Álmodni és gondolkodni? - Semmi.
És mint egy mézelő méh, részeg legyen
Őszi aranyhő.
09.09.10 - 19:07
Vladimir Vanke
Szeretné, hogy itt jelenjenek meg a munkád vagy a kedvenc rímed? adj hozzá!
Aieran és Raymur már a folyosón mentek el velem, amelyen sétáltam, és dühtől kezdve morogni kezdtek, morogtak és zörögtek az öklömnek a tenyerembe. Aieran megragadta a vállamat, és megkérdezte:
- Veridor, mi a bajod van?
- Mi a baj velem? - kiáltottam hangosan - És még azt is megkérdezed, mi a baj velem? Láttad azt a lányt égőkkel, gazemberekkel? Látta a szemét, Airy? Hány lány és fiú halt meg fájdalmában, és nem kap segítséget csak az a tény, hogy mindannyian, kibaszott arlanary, elrejtve a seggüket a kő lyukakban? Nem találja nehezen megy a levegő, és kérje minden megfigyelő számára a rádióban - „Srácok, mi a fene van ezen a bolygón?” Minden problémád megoldódott, még egy jó harmincként is, ha igen, akkor mi volt ott, negyven ezer évvel ezelőtt.
Ezek a durva, sértő szavakkal ellentétben igazságtalanok voltak mind a galán érzékiek számára, akik Arlan nagy arlanáriusainak emlékére hívták magukat. A rettegésemre, hirtelen, sokkal több fájdalmat és szenvedést láttam Ajerna szemében, mint abban a pillanatban. Ez azonnal kigondolt, és mechanikusan visszalépve visszavettem az ujjaimat a bűnbánat kastélyába, és egy térdre álltam. A karjaimat a mellkasom magasságáig emeltem, nyíltan és őszintén nézegettem a szemükbe, és hangosan szóltak:
- Nemes arlanárok, tévedtem és igazságtalanul vádoltam. Semmi esetre sem hibáztathatják ezt a kislányt, vagy több millió gyermek számára. Elnézést kérek az önökért és a durvaságért. Aimo.
- Merck Veridor, megbocsátunk neked. - Kissé posopev hozzátette - Miután megnyitottuk magát Veridor és mi Raymurom, és velünk együtt több százezer testvéreink arlanarov fűrész a fejedben, hogy mi egy nagy galaxis, és érthető, amit egykor a régi visszautasította Arlan, megtudtuk Nagyon keserű volt, és elég volt mindkettőnk, én és Raymur számára, hogy elszakítsuk a szívünket. Nem a mi hibánk, hogy élünk újra, de van, hogy most is él ismerve a keserű igazság, hogy mi is gyorsíthatja a nap az unió a világot, de nem sikerült, mert az ő ostobasága.
Most nagyon szégyelltem a trükkemből. Akarni megnyugtatni és legalábbis megnyugtatni Ayernát, felálltam, megcsaptam az alkarra, és megkérdeztem:
- Levegő, mennyi idős vagy a galániai?
Gyanakodva nézett rám és szomorúan rámosolygott:
- Nos, százhuszonhatkor, de mi van az én korommal, Verdi? Még mindig seggfejek vagyunk, hülye, arrogáns szájuk.
- Igen, így te vagy a legfelsőbb arlanar bolygó Galan, az utóbbi időben lementem a gyönyörű bolygót, mielőtt megszülettél, 198 a évvel ezelőtt, és sem Ön, sem, különösen, Raymur, minden vágya nem tudott velem találkozni. Még akkor is, ha a levegőbe mentek, és bejelentették magukat a megfigyelőknek, ezek a seggfejek nem hisznek neked. Valószínûleg ezt a viccemet fontolgatják. Ráadásul ezek a gazemberek szinte soha nem hallgatják a rádiót. Oké, ez a múlt, még mindig nem tudunk semmit megváltoztatni. Emellett lemondok róla, hogy ezzel a lépéssel Nagy Arlan nagy bolygót hozott a bolygó számára. Galantsy így régóta nyomása alatt az utasításait maradt épülésére jövő nemzedékek formájában egyértelmű, vas cselekvési terv, hogy most meg fog tenni az ilyen csodák, melyek a világ még nem látott. Nos, gyere, mutasd meg a temetését. Neiz legalább három hónapja a Mo-ban van a Marina-ban, és nem akarok időt vesztegetni. Én, Nexu és Baxie kell valamit tenni neked, de jelenleg nem értek.
A szövegben szép idézet volt? Adja hozzá az idézetek gyűjteményéhez!