2-én könyvet

A LEGÚJABB REFERENCIÁK A KÖNYVEKRŐL

Egy fantasztikus könyv. Nem szeretem csak a nácikat.

Olvastam minden könyvet! Egy nagy ember radikálisan megváltoztatta az életemet.

HASZNOS KÖNYV. Kár, hogy kevés ember van Oroszországban, akik olvasták.

2-én könyvet

RANDOM MUNKA

Illatos ősz az erdőben
Menj és üldögélsz egy csomós tépővel,
Ahol a fading levegő fűszeres
A vivősséget az áldozathoz hozza.
És félig alvás közben,
Álmodni és gondolkodni? - Semmi.
És mint egy mézelő méh, részeg legyen
Őszi aranyhő.

09.09.10 - 19:07
Vladimir Vanke

Szeretné, hogy itt jelenjenek meg a munkád vagy a kedvenc rímed? adj hozzá!

Aieran és Raymur már a folyosón mentek el velem, amelyen sétáltam, és dühtől kezdve morogni kezdtek, morogtak és zörögtek az öklömnek a tenyerembe. Aieran megragadta a vállamat, és megkérdezte:

- Veridor, mi a bajod van?

- Mi a baj velem? - kiáltottam hangosan - És még azt is megkérdezed, mi a baj velem? Láttad azt a lányt égőkkel, gazemberekkel? Látta a szemét, Airy? Hány lány és fiú halt meg fájdalmában, és nem kap segítséget csak az a tény, hogy mindannyian, kibaszott arlanary, elrejtve a seggüket a kő lyukakban? Nem találja nehezen megy a levegő, és kérje minden megfigyelő számára a rádióban - „Srácok, mi a fene van ezen a bolygón?” Minden problémád megoldódott, még egy jó harmincként is, ha igen, akkor mi volt ott, negyven ezer évvel ezelőtt.

Ezek a durva, sértő szavakkal ellentétben igazságtalanok voltak mind a galán érzékiek számára, akik Arlan nagy arlanáriusainak emlékére hívták magukat. A rettegésemre, hirtelen, sokkal több fájdalmat és szenvedést láttam Ajerna szemében, mint abban a pillanatban. Ez azonnal kigondolt, és mechanikusan visszalépve visszavettem az ujjaimat a bűnbánat kastélyába, és egy térdre álltam. A karjaimat a mellkasom magasságáig emeltem, nyíltan és őszintén nézegettem a szemükbe, és hangosan szóltak:

- Nemes arlanárok, tévedtem és igazságtalanul vádoltam. Semmi esetre sem hibáztathatják ezt a kislányt, vagy több millió gyermek számára. Elnézést kérek az önökért és a durvaságért. Aimo.

- Merck Veridor, megbocsátunk neked. - Kissé posopev hozzátette - Miután megnyitottuk magát Veridor és mi Raymurom, és velünk együtt több százezer testvéreink arlanarov fűrész a fejedben, hogy mi egy nagy galaxis, és érthető, amit egykor a régi visszautasította Arlan, megtudtuk Nagyon keserű volt, és elég volt mindkettőnk, én és Raymur számára, hogy elszakítsuk a szívünket. Nem a mi hibánk, hogy élünk újra, de van, hogy most is él ismerve a keserű igazság, hogy mi is gyorsíthatja a nap az unió a világot, de nem sikerült, mert az ő ostobasága.

Most nagyon szégyelltem a trükkemből. Akarni megnyugtatni és legalábbis megnyugtatni Ayernát, felálltam, megcsaptam az alkarra, és megkérdeztem:

- Levegő, mennyi idős vagy a galániai?

Gyanakodva nézett rám és szomorúan rámosolygott:

- Nos, százhuszonhatkor, de mi van az én korommal, Verdi? Még mindig seggfejek vagyunk, hülye, arrogáns szájuk.

- Igen, így te vagy a legfelsőbb arlanar bolygó Galan, az utóbbi időben lementem a gyönyörű bolygót, mielőtt megszülettél, 198 a évvel ezelőtt, és sem Ön, sem, különösen, Raymur, minden vágya nem tudott velem találkozni. Még akkor is, ha a levegőbe mentek, és bejelentették magukat a megfigyelőknek, ezek a seggfejek nem hisznek neked. Valószínûleg ezt a viccemet fontolgatják. Ráadásul ezek a gazemberek szinte soha nem hallgatják a rádiót. Oké, ez a múlt, még mindig nem tudunk semmit megváltoztatni. Emellett lemondok róla, hogy ezzel a lépéssel Nagy Arlan nagy bolygót hozott a bolygó számára. Galantsy így régóta nyomása alatt az utasításait maradt épülésére jövő nemzedékek formájában egyértelmű, vas cselekvési terv, hogy most meg fog tenni az ilyen csodák, melyek a világ még nem látott. Nos, gyere, mutasd meg a temetését. Neiz legalább három hónapja a Mo-ban van a Marina-ban, és nem akarok időt vesztegetni. Én, Nexu és Baxie kell valamit tenni neked, de jelenleg nem értek.

A szövegben szép idézet volt? Adja hozzá az idézetek gyűjteményéhez!

Kapcsolódó cikkek