34. hegyi brigád

A minősítési szakaszban statisztikák vannak a bloggerek és közösségek statisztikáiról, amelyek a fő tetejére esnek. A bloggerek besorolása a legmagasabban elhelyezett bejegyzések számának, az álláshely felkutatásának és az elfoglalt pozíciónak a figyelembevételével történik.

34. hegyi brigád

A brigád kezdetben éles kizárólag a katonai szerződés csomagolási szolgáltatás, így épültek kubrikovogo típusú kollégium, ahol a katonák élnek 4 ember a szobában.
Így néz ki a hostel
3.

Egy szoba az egyik kabinban
5.

Ortopéd matracok az ágyakon
7.

Az egyes ágyak felett lámpa van
8.

WC delfinekkel
11.

Amikor részét képező kollégiumi alapján épültek a létszám személyzet, így amikor megváltozott felfelé, a ház válság során felmerült a reform államokban. Több száz katona egyszerűen nem volt hol lakniuk, így a parancs volt, hogy ki az alábbiak szerint: - egy pár egység folyamatosan a pályán kiadási keresztül meghatározatlan ideig van egy változás, és belépnek a szálló, és a korábbi bérlők küldeni a tanításokat a területen. Természetesen ez a probléma megoldható további hostel építésével.
Az egyes emeleteken lévő edzőterek tipikusak, jól felszereltek, a szimulátorokat rendszeresen megvásárolták
12.

A sarokban "töltött" a szemét régi körte
13.

A poszteren a brigád szimbólumai - személyi juttatás
14.

Háztartási helyiség
18.

Az egyik szabadidős szoba
22.

Biliárd egy tenisz asztal a háttérben
23.

A cég őrmester főnöke
24.

Az épületben van egy büfé, ahol pénzt és enyhén enni lehet, mint egy hagyományos katona étkezdében. Például a vacsora 150 rubelbe kerül (tészta, csipke, saláta, kenyér, tea). Az ügyfelek tisztviselők, vállalkozók és még rabszolgák is. Magától értetődik, hogy azok a vállalkozók, akiket a rabszolgák az étkezőben étkezhetnek.
27.

A szokásos katonai étkezdék ételeit áthelyezték az állampolgári szervezetbe, és a katonák a szokásos módon becsülik. Van egy speciális asztal, ahol a katonák bevonják az általuk kiszolgált ételből a minket, és megírják véleményüket a megfelelő könyvben.
34.

Cool felülvizsgálatok
35.

Étkezőasztal négy
36.

A szakácsok fizetése - 13 ezer, a kísérők - mintegy 6 ezer. A probléma a személyzet kiválasztása, hogy a csapat egy meglehetősen távoli részén, a szélén, így a gróf a személyzet kiválasztása csak a helyi lakosok. Ie még egy gondatlan alkalmazott is, aki elbocsátja a problémát, mert a gondoskodás helyett valakit felvenni.

Nézd meg a lakóházak barlangjait a levegőből
40.

Banno mosoda kombinálja
42.

Ez a klub épülete
43.

Nincs probléma a szolgálati házzal a brigádon. Új épületet építettek ki a tisztek és családjaik számára, egy iskola, egy óvoda, egy stadion, egy kis szupermarket (de az árak kicsit harapanak).
Kilátás a városról felülről
46.

Iskola. A tanárok részben a tisztek feleségei (ha megfelelő oktatásban részesülnek), részben a helyi tanárok. Az óvodában az oktatókkal ugyanaz a helyzet.
47.

By the way, ez az első katonai egység, ahol minden katonát meglátogattam a mező egyenruháján, ahol nem szabad őket feltételezni. Ha korábban vörösek lettek volna, most - védőszürke. A jobb oldalon - "Land Forces"
48.

A bal oldalon - a brigád jelképei. Chevron a bal oldalon egy új formában még mindig helytelen, mert van egy hónalj is. Természetesen a vállpántok minden nap a zsebébe illeszkednek, és nem láthatók, de egy fényképet kerestem, ahol felülről lefedte a kardot. Szükség van a rágó és vállpántok viselésére.
49.

Ezek a srácok, akiket a fotón egy pihenő sarokkal láttak

A legfontosabb eset, amikor figyeli a híreket és látja a képet a képernyővédőn. Elıször meglepődtem, és arra gondoltam, hogy az egyik kollégám hasonló képet készített a csatornára. De még mindig tudod a fotókat szinte felfoghatatlanul. Tehát ez - a fotóm. Aztán láttam a szerzői jogot a képernyőképen.

Két link: egy - Vyazma-i nőről. nyilvánvalóan (a tisztviselő vezetékneve és számos részlet szerint ítélve háborús háborús hamisítvány lehetséges), az árulással való gyanakvással letartóztatták, a második pedig egy híres színész által készített interjúban. szabadon fejezik ki nézeteiket. Véleményem szerint. Érkező.

Valójában bolond vagyok! Az ablakunkból láthatjuk a füvet, a bokrokat és a játszótéreket, amelyekről nagyon örülök. De amikor Moszkvában vagy, minden, ami a fővárosban történik, nagyon közelről és hozzáférhetővé válik. Szeretem, és meglátogatom! És azt akarom - és nem.

Tegnap az NTV egy másik propagandafilmet mutatott. Mindannyian emlékszünk a sorozatra, amely szerintem a Berezovszkij, a Khodorkovszkij, a narancsos forradalom, a Dissenters mozgása által készített egyedi filmek. Ezúttal a propaganda támadás.

Kapcsolódó cikkek