17 A legmenőbb rendőrautók - autók, autók
- A rekordok szerkesztésének ideje korlátozott
Az egész világon sok rendőrség rendelkezik saját bűnüldöző csoportokkal, hogy felzárkózzon a leggyorsabb elkövetőkkel. Itt vannak a leggyorsabban működő rendőrautók fotói.
Lotus Exige (Egyesült Királyság)
Gyorsítás 0-ról 100 km / h-ra 4,1 másodperc alatt. Helyet csak elég a személyzet számára. Talán több mandzsetta.
Porsche 911 (Ausztria)
Motor 3.6 l Twin Turbo, 300 kW. Az európaiak, különösen a németek, nagyon komolyan vesznek üzleteiket.
Spyker C8 Cabriolet (Hollandia)
A motor V8 4,2 literes, 300 kW és a legmagasabb sebesség 300 km / h.
Lamborghini MurciéLago LP640 (London)
A motor 6,5 liter, 640 lóerő. és a gyorsulás 0-ról 100 km / h-ra, mindössze 3,4 másodperc alatt.
Lamborghini Gallardo (olasz zsaruk)
A V10 5,0 literes motor, 373 kW (500 LE). Kíváncsi vagyok, hogy hány rendőr vesz igénybe ezt az autót. És biztosan egyikük már ránézett rá.
Ferrari 612 Scaglietti (Egyesült Királyság)
Motor 5.7l - V12, teljesítmény 533 lóerő (397 kW).
Nissan Skyline R34 GTR (japán zsaruk)
A motor 2,6 literes 6 hengeres Twin-Turbo, 206 kW teljesítmény (276 LE). Összkerék meghajtás és 4 kerék kormányzás.
Chevrolet Corvette C5 (Egyesült Államok)
Motor V8, teljesítmény 350 lóerő Egy gép, amelyet hétvégére haza lehet venni.
Mercedes-Benz Brabus V12 CLS rakéta (Németország)
V12 6,3 liter, Twin Turbo, teljesítmény 730 LE Igen, igen, 730 ló. Nagyon szükségük van rá.
Lotus Exige (Ausztrália)
A motor 1,8 literes, 218 lóerővel. (162,5 kW). De nincs semmi hely a jogsértők számára.
Subaru WRX STI (Ausztrália)
Motorkompresszor, teljesítmény 202 kW (a hivatalos leírás szerint). Négykerékhajtás. A barátom azt mondja, hogy a kabin nagyon zsúfolt. De amikor azt eggyel teszi hangoknál „Pssskhh”, amely lehetővé teszi, hogy felejtse el a hiányosságokat.
Mitsubishi Lancer Evolution X (Egyesült Királyság)
A hivatalos specifikációk (ebben a verzióban többet is lehet): Teljes hajtás, gyorsulás 100 km / h sebességre, 5,4 másodperc, maximális sebesség 240 km / h, 2 literes motor 295 LE MIVEC, turbófeltöltő intercoolerrel.
Porsche 911 Carrera S TechArt (Németország)
Motor 997 3,8 liter, teljesítmény 370 lóerő (272kVt). Semmi viccet nem találtak. A németek még mindig.
Dodge töltő New Yorkból (NYPD)
Motor V8. Legfeljebb száz autót gyorsítanak a 6.57-es évekre, ahogy az újságokban írták. Tudom, tudom, de próbálnak. Bless them) Legalábbis azt mondhatják, hogy a "Transformers" filmben voltak.
Lamborghini Gallardo (Dél-Afrika)
Véletlenek vannak, túl, 5,0 literes, a V10, teljesítménye 373 kW (500 LE), mint az előző. Nem találtam semmit a gépen. És miért van narancssárga? )
Porsche 911 Turbo (Oroszország, Szentpétervár)
Születési DPS-beceneveink. Hivatalos adatok: motor 3,6 liter, 480 lóerő a gyorsulás 0-ról 100 km / h-ra, 3,9 másodperc alatt, a legnagyobb sebesség 310 km / h.
Subaru rendőrség
Segítsen azonosítani)