6 beteg a Vladimir régió orvosi diagnosztikai központjában

Az ágyéki osztály MRI-je egy nyugalmazott nagymamára készült. A lány recepciósja, Anastasia neve nagyon barátságos volt és nagymamájára figyelt. Köszönöm. És Dr. Mikhail Ashotovicsnak, köszönöm. Az ágyéki részleg MRI-jét készítette, és gyanúja volt a mellkasi osztályban jelentkező problémáknak, és azt tanácsolta neki, hogy vizsgálja meg, és mi történt. Valójában a mellkasi osztályban jelentkeztek problémák, bár erre sem tudtunk, és kezelést írtak fel. Köszönöm dr. Mikhail Ashotovichnak és a figyelmes személyzetnek.

Egy agyi vizsgálat. Nagyon sok. Figyelmes és udvarias személyzet, és ami a legfontosabb - egy illetékes orvos! Moszkvában dolgozom, és a felelős orvosom megjegyezte a képek és következtetések magas színvonalát. Köszönjük professzionalizmusát! Újra a vezérlőn fogok jönni hozzád.

MRI a has meg Dobroselskaya esetben a pápa 38. olvastam a bizonyítványok és elszörnyedt. 8 orvos közül 5 nem vett igénybe több mint egy évet az intézet befejezéséhez. Megkérdeztem, hogy egy tapasztaltabb orvos nézzen ránk. Valaki Konovalov van. Mi nem nagyon kellemes recepciós mondta nyilvánvaló irritáció, hogy jól, ő ezeknek a tanulóknak, hogy leírjuk átgondolja. Apa több mint 45 percig feküdt egy kontrasztos vizsgálatban (mert ciszták vannak). Az eredmény körülbelül 2 órát várt. De amikor kaptam egy darab papírt a leírás - Név Konovalov - Nem láttam-e Apenkin. Ésszerűen felháborodtam - de mi van a tapasztaltabb szakember irányításával? Amire azt mondták, hogy majdnem két nap alatt ebben a központban lesz. És általában holnap jöjjön. És a leírás nagyon riasztó dolgokat. Eljöttünk a gasztroenterológushoz, elküldtük a sebésznek, az egyiket az onkológusnak. De a terapeuta a helyszínen arra késztette a más központot, hogy az orvosok tapasztaltabbak legyenek. És mi a fogát a fogak, levette apám és a nagyanyám, nyugdíjas elment Tokarev, ahol teljesen cáfolni amit írtam ezt a hallgatót. Általában azt kívánom, kedves doktor Apenkin, eddzen a kórházi költségvetést, de nem olyan sok pénz (közel 10 000, és ez egy hely tanúsítványt).

Volt itt egy MRI a fej. Előre rögzített, 15 percet várt, aztán elment. Tedd a fiatal szakemberek, sajnos, nem tudom a nevét, elmagyaráztam, hogy mit és hogyan, mivel a fejhallgató, az egész eljárás tartott kb 15 percig, a kép és a következtetést ki az ugyanazon a napon. Elvileg mindenre tetszett, nem mondhatok semmi rosszat.

Kapcsolódó cikkek