9 Vélemények a techno-dent klinikáról moszkvában, perovo, vladimirskaya 2-ya ul utca, 4, к
Egész életemben rossz fogakkal félek. Rengeteg fogorvost láttam, és úgy gondoltam, hogy mindenkinek megvan a saját specializálódása, kezelése, eltávolítása, vagy protetika. És csak a hanyatló években találkoztak az állomással. Lenyűgöző orvos Agaev, mindent tud! Mit jelent az ember az arany kezével? Korábban találkoztam vele, hány fogat mentett volna meg.
Dr. Agayev Kamil Yusifovich, ismerem őt 8 év, ha nem több, ment tovább a régi munka, és most itt takaríthat meg halott állkapocs t. E gyógyítani, amit más orvosok nem is veszi (Ne rohanjon eltávolítani fogak, vagy mi maradt közülük), miközben jobb lesz, mint születéséből, akkor én megyek hozzá! KÖSZÖNJÜK! JÓ LUCK!
Ott az orvosok csodálatosak, ha Pugachevától nem tudnak mosolyt tenni. És azok, akik nem szeretik a városban, vagy a vidéki iskolai kísérletekben, hogy ott tanuljanak, ott "All Inclusive" (nagyszülők számára).
Dr. Agayev Kamil Yusifovichnak több mint öt éve megyünk az egész családdal. Mindig figyelmes, összegyűjtött, nagyon érzékeny. És ennek minősítésében nem volt kérdés, éppen ellenkezőleg. Foglalkozik egészségbiztosítással, és többször is alkalmaztam más szakembereket. Mit nem hallottam ott? Ez az én esetemben bonyolult, és hogy meg kell nyitni az összes csatorna másik oldalán, és a felelősséget vesznek nem tud, és hogy a pénz kell egy csomó, mert ez nem egy biztosítási opció. Ezek a "kampányok". Legközelebb ›
Helló Nem igazán tetszett a klinika. Az orvos, aki meggyógyította a fogait, kerámia-korhadt koronát viselt, és mindent lehullott egy hónap alatt, a fogai fájdalmasak voltak, és egy másik klinikában kellett átalakítani. Nagyon elégedetlen!
Helló És nekem ma eltávolítottak egy fogat ebben a fogorvosban. Eltávolított szerelem Vlerevna. Kedves és nagyon figyelmes. Nagyon szeretett mindent. Nagyon köszönöm.