59 A lencse és a xenon hagyományos fényszóróként való elhelyezése
Jó estét mindenkinek!
Néhány héttel ezelőtt elvégeztem ezt a módosítást, de most csak a kezem jött, hogy írjon róla.
Előzmények és leírás
Ahogy korábban írtam, most gyakran az új KIA Sportage-on csúszok, és láttam, milyen jó fény. Mindig is az ellenség a xenon, de amikor láttam, hogy mi a jó gyári xenon, tudta, hogy ideje tenni valamit a fényszórók) Azt hiszem, a tulajdonosok E46 halogén fényszórók fogják érteni velem, amikor azt mondom, hogy nincs egyáltalán fény, mint olyat. Az utolsó autóm Vaz 2105. Tehát a tompított fény jobb volt a fején.
Nem nagyon tanulmányozta a kérdést, azt tanácsoltam egy személynek, aki mindent készen áll és ki tud mindent összekötni. Számos jelentésben láttam az interneten, hogy az emberek levágják az epoxi, üvegszálas ragasztóval bevont fényvisszaverőket. Nem akartam ezt a kollektív gazdaságot. Alapvetően az volt, hogy nem kell vágnia semmit, a lencse a halogén alatt a házi lyukhoz van kötve. A halogént gyorsan és könnyen visszajuttathatjuk. Hát, részletesebben elmondom.
Lencse van a kínai lencse számára. Nos, ezen az áron nem számítottam többet. Megsértem, két lencsék. A Sfotkatnak nem volt ideje telepíteni, de később később találta meg az aliexpresse-t. Úgy gondolom, hogy ők. A készletben olyan maszkok állnak rendelkezésre, amelyek nem nagyon alkalmasak az E46 megjelenésében és messze az eredetitől.
Egyértelmű, hogy a látszólag Kínában, de a lényeg az, hogy a fény jó) Megjegyzés: a vezetékek, hogy a függöny (ez bi-xenon) és hátsó szál, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen rögzítse a lencsét. Ez azt jelenti, hogy a lencse a H7 bázisba való beépítésre lett tervezve.
Vettem egy 4300K xenon lámpát. Fehér fény. Utálom a kék fényt, és nehéz látni a ködben és a nedves időben, nagyon eloszlik. Ezért választottam meg) Tartalmazza a gyújtótömböket és az összekötő huzalokat. A gyújtószerkezet blokkjai szétzilálódnak, így semmit sem kell kódolni, és a lámpákon hibák nem lesznek.
A legalkalmasabb a fényszóró eltávolítása, bár nem távolítható el.
Természetesen mindent nagyon óvatosan csinálunk, hogy ne érintse meg az objektív elejét.
- Eltávolítja az üvegt a fényszóróból
- A szomszédból a kupakot kapjuk
- Az öncsavarral ellátott csavarokat (amelyek nem tartozék) rögzítjük az objektívhez
- Helyezzen be egy lencse a reflektorba lévő lyukba a közeli végű kupak alatt. Csak bejut a menetes részbe
- A hátoldalon húzza meg az anyát, rögzítve a lencsét a reflektorra
így néz ki
- Helyezze a xenon lámpát a lencsebe, és rögzítse azt egy rugós klipszel