100 bejegyzés bj! A kínai központi zár felszerelése
100 elem, 160 olvasó
Régen kaptam egy csomagot Kínából, amelynek távirányítója 500 rubel volt. Hosszú ideig ez a doboz feküdt a polcon, és most itt az ideje telepíteni:
Előzetesen elnézést kérek a fotó minőségétől - autofókusz nélkül felvettem papucson :)
Először is eltávolította a burkolatot és előkészítette az ajtókat - az ajtók és a karosszéria végéből kiszúrta a lyukakat. Ő is rögzítette a mágnesszelepeket, összekapcsolva őket a reteszek húzásával és a vezetékeket a motortérbe engedve:
A drótokat esztrichekkel és elektromos szalaggal húztuk le, hogy semmi se büszkélkedjen
Mágnesszelep a vezető oldalán
Az összecsukási pontoknál a gumi csöveket nem használták fel, mert kis lyukakat fúrtak. Csak a hőzsugorodást eredményezte, amely tökéletesen elcsúszik, és nem szakítja meg a huzalokat
Az ajtók bezárása / nyitása során a gépnek jeleznie kell, hogy riasztásjelzéssel villog (1 alkalommal - bezárva, 2 alkalommal - kinyitva). Két további vezetéket vezetett le a riasztórendszer gombjától (sötétkék és sötétkék fekete csíkkal) egy fedél alatt. De úgy döntöttem, hogy kicsit frissítem a riasztást a riasztás "harangja" telepítésével, így nem csak az autó zárva, de hallható volt is. A legolcsóbb szirénát 180 rubelre vettem.
A csengőt az akkumulátort a tartalék helyre sodorták
A szirénát a vészjelzéstől a központi záróegységig vezetett vezetékhez csatlakoztattam, és a készüléket a központ mellett helyezték el:
A festékszalag oldalán tapadt az antenna
Miközben a platinget levették, és néhány nappal ezelőtt vettem egy készletet a csomagtérajtó zárjából és a vezető és az utas ajtóinak lárváiból, egyszerre telepítettem őket:
A farok zárásakor egy dugó repült ki, és a lárva kialudt a kulcsgal
Eltávolítottam a műanyag bélést és a zárat
Új vár a régihez képest
Ahhoz, hogy az összes ajtó volt az egyik kulcs, és az első zárak eltávolítjuk, kihúzta a régi lárva (ami néhány huligán karcos egy csavarhúzóval az elmúlt évben), és tegye az újakat. Csak egy furcsaságot vettem észre - a vezető oldalán a kulcsot beillesztették, mint korábban, és az utasral vissza kell nyomni. Protochki a tavasz a lárva csak az egyik oldalon, és nem kettő - mint a régi. Vagy 2 bal lárvát fogtam el, de ez nem számít - mostanra végül is a konzolból nyitott ajtók. )
A garázsban minden jól működött, de csak másnap tesztelt.
Örültem a központi zárhoz, mert annyira szokatlan, hogy kulcsot nyitnak a széken, nem kulcsot, hanem távirányítóval. A sügér ugyanakkor villog, és pathetikusan bujkál, de ez történt.
Amikor kimentem a kocsit a garázsból és elkezdtem mozogni, bekapcsolva a jelet, a sziréna üvöltött az egész utcára. Az előttem nem vettem észre azonnal, hogy a forgásjelek és a vészhelyzetek forgatásakor a feszültség a csengőre kerül. Vissza kellett mennem a garázsba, és felbukkantam.
A megoldás a régi PC-tápegység diódájának eltávolítása és a csengő és a DZ-blokk közötti beillesztése, így a feszültség nem a riasztóhuzalokból származik:
Az ilyen manipulációk után minden helyére került. A CZ használatakor a sziréna várakozik, és amikor az irányjelzők be vannak kapcsolva, nincs sziréna.