7 A hét minden napján imádkoznak jó szerencsét és jólétet
Az őszinteség és a nyitott szív, amikor segítségre hívnak a Felsőbb Hatalmakhoz, csoda csodákat. Mindenki, aki támogatást igényel, 7 napon belül imádkozhat az angyalokhoz és az Úrhoz, hogy szerencséjét és szerelmét ne hagyja el szerencséje és jóléte.
Hétfő, imádság először
"A nagy próféta Mikhail, az Isten szentje. Ti, ki hozta létre a világot, a démonok, akik győzedelmeskedtek, imádkozzunk Urunk Urunkért szolgájához (neve). Talán a szerencsém legyen velem a világi és igazságos ügyeimben, hogy irigységem haragja ne jöjjön rajtam. Ámen. "
Kedd, imádság kettő
"Gabriel Szent Archangel! Te, Isten Szentlelke, nem engedtem a lelkemben a félelem és a gonosz gondolatok, elrejtettek az emberek rágalmából és a jólétemet a családomig. Az igazlelkű munkákkal, nem ravaszsággal és önérdekkel, előnyökkel járunk egy tisztességes élethez. Isten szolgája (név) arra kéri Önt, Gábriel, hogy kérésemet az Úrhoz tegye, ezért ne hagyja el a gonoszsággal teli világban egyedül, hogy harcoljon az ördög makettjeivel szemben. Ámen. "
Szerda, Három imádság
"A nagy Isten archimaster Rafail. Könyörgöm segítségért, az emberek lelkeinek gyógyítójához és gyógyítójához, a test betegségeihez. Az Úr akaratának bűnösnek kell lennie a fejemben, legyen az irgalmad rám, hűséges szolgájára (névre). Engedje el az ambíciótól és a betegségtől a jó szerencsét a földi ügyeim iránt az emberek javára. Ámen. "
Csütörtök, Négy imádság
"Nagy Uriel! Isten őrzője, a sötétség útjának felvilágosítója, a bűnösök gondolataitól kiszabaduló, a rabszolgának a bűnös (név) felé vezető útja, a sötétben vándorlás. Tanítsd meg az igazi ösvényt, és küldje el a szerencsét és a jóság lelkes munkáját Isten irgalmával. A mindennapi imák által örökkön örökké dicsőítem a Megváltót. Ámen. "
Péntek, az ötödik imádság
"Kérlek, nagy Selaphil arkangyal, alázatos imádságomat vigye az Úrhoz. Engedje meg, hogy kiszabaduljon a bánatból és megpróbáltatásból, amely nem engedi, hogy üzletet folytassak egy jó életért, szükség nélkül és vándorlással. Hagyja az Isten haragját a hitetlenek fejére, akik megpróbálnak engem kivezetni az igazak útjáról. Ámen. "
Szombat, 6. imádság
"Nagy Isten Yehudiel érsek! Isten szolgája (neve) imádkozik nektek, az Úr szava védelmezője, dicsőítették Isten Szentháromságát, bennem ébredt bennem az őszinte hit, a gonosz és az irigység, melyet nem árnyékolt. Igen, ne hagyd, hogy a szerencsétlen létezés létezése, Isten áldása után sok szerencsét kapjon földi ügyeimben. Ámen. "
Vasárnap, a hetedik ima
"Varahail arkangyal, Isten minden áldását és lelkét. Ne hagyj bennem (név) figyelmen kívül, adj és a kegyelem családhoz a jólétért. A bánat és a bánat megtagad engem, de elrejtettek a tudatlanoktól, álmodozva az ördögtől, hogy dicsőítsék. Isten segítségével legyőzni a kísértést magamban. Ámen. "
A napi imák segítik a negatív lélek megtisztítását és a Mennyország támogatását. Ne felejtsd el, hogy őszinteséged és vágyod arra, hogy igazlelkű életet élj, mindig méltó a fentről származó jutalom. Békében, kedvességben és hitben éljen, és ne felejtse el rákattintani a gombokra és