1. lépés
Itt ismét a tükörbe nézett, és felsóhajtott. Valami nincs rendben. Nem ez a kövérség, nem, hanem a lányok fotói a sport kocsmákból.
Egy diétán ültem, megkötöztem egy karimát, filmben futottam, anticellulit masszát készítettem, de mégis valami nincs rendben.
Szintén kívánatos lenne, hogy a baloldal, és valamilyen oknál fogva jobb legyen a jobb smacks.
És legyen valódi dolog!
1. A táplálkozás nagy része a sikernek. A legtöbb ember, aki nem tudja eldobni vagy toborozni, csak túlzott vagy elégtelen kalóriát kap.
Vegyél konyhai mérlegeket, írd fel a fatsecret programot vagy valami hasonlóat, és kezdd el számolni. Akár egy gramm. Első alkalommal grammra. Írja le, mit és mennyit ettél a nap. Kalóriákban, fehérjékben, zsírokban és szénhidrátokban. Meg kell értened és megérted mindent, amit eszel.
2. Egészséges értékelje fizikai aktivitását és egészségét. Mozgás - ilyen az élet, mondja a 77 éves nagymama, és jobban érzi magát, jár bevásárolni gyalog vagy húz egy vödör vizet, hogy a víz az uborkát egy üvegházban. Nem orvos vagyok, de úgy tűnik számomra, hogy nincs olyan betegség, amelyben teljesen ki kell zárnunk a fizikai aktivitást. Legalábbis - a reggeli töltés nem sántik meg. Ha a fiz.aktivnost - ez olyan, mint a kanapén, hogy a hűtő és megmértük sétált a babakocsi a területen, nem rohan a fitness klub, és indítsa figachit van heti 5 alkalommal. A test már okos, ha valami drasztikus, ő ezt érzékeli, mint egy fenyegetés, és bemegy energosbereganiya módot egyszerűen, ha súlyosan korlátozzák az étel mennyiségét, akkor kezdődik minden lehetőséget, hogy tárolja a stratégiai tartalékok - olaj, nos, egy éles A fokozott fizikai aktivitás túlterheléssel és az immunitás csökkenésével válaszolhat. Észre fogja venni ezt, mint a tény, hogy a sport nem a tiéd, akkor megbeteged, és mindent eldob a rügybe. A forgatókönyv megváltoztatásához lassan add hozzá a sportot.
3. Mód. Ahhoz, hogy erővel gyakorolhasson, vidámsággal és jó hangulattal aludnia kell. Meg kell pihenni. Igen, értem, hogy nehéz, nagyon egyéves kisbabám van, és különösen az első hat hónap nagyon kegyetlen. De meg kell próbálnunk, hogy ne üljünk a csecsemőn, amíg reggel nem leszunk, és a lehető legkorábban aludni menjünk aludni legalább napi 7 órát. Jobb, mint 8.
4. Motiváció. Az akaratnak láthatónak kell lennie, hogy végrehajtsa. Írj magadnak néhány célt valahová. Globális és kicsi. Globális - egy évig, kicsi - egy hónapig, hogy ne lazítson azzal a ténnyel, hogy az év még nem hamar, és van ideje. Készítsen kollázst a Photoshop-ban vagy egy papírlapon arról, hogy mit szeretne látni az életeden és a testeden.
5. Önszerveződés. Írj egy tervet. Minden másnap. Igen, akkor is, ha ez egy kicsit naiv, legyen „séta a baba, vacsorát, mossa fel a padlót, ágyba legkésőbb 23:00 és gyakorolja 40 percig a sportban.” Este törölje, amit csinált, és írja a tervet másnap. Mindent törölni akar.
6. Vigyázz magadban. Kész vagy. Még akkor is, ha megette a csokoládét, ne kritizáld magadat, megalázd magadat, és gyengén akaratos tehénnek nevezd. Szereted magad. De ne egyen csokoládét.
helyesen helyesen, Zhenya, motiválja itt a lusta lányokat. Igaz cikk. És csak edzéssel jöttem, ami az intervallum. A hangulat szuper! Hogyan befolyásolja a képzés az Ön jólétét? Úgy tűnik, hogy semmi különös nem történt, de a lélekben, a HAPPINESS érzésében! Itt harmónia van önmagával. A szokásos módon ettem az ebédem, aztán egy almát ettek, és évek óta, függetlenül attól, hogy melyik országban vagyok. Szintén írj a grafikonra, hogy az egészséges életmódban a legfontosabb a DISCIPLINE. Önnek 100% -ban nagyon fegyelmezettnek kell lennie - ne fogyasszon rohanó ételt, ne fogyasszon apró részleteket. Látod, aláírt valamit)), ez a hatása ennek a tréningnek rám, úgy tűnik, hogy az ópiumot)).
FitnessGuruKristina FitnessGuru Kristin, egyáltalán nem eszel tápláló ételt?
Nem citmiles, alkalmanként néha egy tortát a születésnapján?
Verseny: ki felel a ház időjárásának?
Mennyire ízletes a frissen sült torta illata!
Milyen gyermek és egy elefánt nagyon elrontja a hangulatot?
A gyermek csöpögése biztonságos!
Fotóverseny! Levegőmosó ajándékként
Hányanunk van SPECIÁLIS anya?
És mi a hobbija?
Anyákat küldünk pihenésre!
KVÍZ. Szuper mamák ott?
Hagyja allergia nélkül
Világtúra az illatok lenyűgöző világa köré
TOP 5 legszebb illata
Nyerjen egy tanúsítványt a SPA-ben
Beszélünk a kompozícióról, nem rejtegetünk semmit
Legyen óvatos: hirtelen nem allergia!
KVÍZ. Szuper mamák ott?
Újévi ünnepek tervezése?
Élénk élvezni és lépést tartani. Lehetséges?
A megfelelő bőrápolás titkai a baba számára
Mi még fontosabb: élelmiszer vagy fejlődés?
Hogy ne vesztegessék hiába időt?
Itt az idő egy világi kiutalásra!
Mi a teendő, ha egy gyermek éhezik az úton?
Hogyan töltsön el helyesen időt?
Hogyan lehet felvenni egy kis ínyencet?
A szépség szerelméről
Vegyen részt a boldog pillanatok fotóversenyében!
Mikor lesz az anyukám anyu?
Spoon, baby, mom: ki a harmadik extra?
Mit kell tenni az anyuka, amikor a gyermek beteg?
Layfhaki a sikeres anyák számára
Ragaszkodott a talajba? Légy ihletett!
Mennyire gyengéd az anyai ellátás?
Az anyatej a táplálkozás aranyszínvonala
Milyen gyümölcsösnek tetszett a gyerekek?
10 szabály a gyermekszoba tisztítására
Nincs időd? Tudjuk, mit tegyünk
Ahogy allergiás Vanya küzdött
Ötletek a játékok fejlesztéséért rögtönzött eszközökkel
Hogyan pihenjen megfelelően?
Lehet az anyuka barátom?
Igaz, hogy a lányoknak több ölelésre van szükségük?
A BabyBaby ellenőrzése: teszteljük a pelenkákat
A torkon helyi immunitás van?
Három mamát keresünk a Venta légtisztítás tesztelésére
Alvó és horkolás: légy óvatos, ne ébredjen!