20 Vélemények maserati a tulajdonosok előnyeit és hátrányait maserati
Az atmoszférikus motor hangja! A gyorsulás dinamikája alacsony fordulatszámon!
Gyenge felfüggesztés, magas karbantartás és stabilitás az úton.
Ha az eszközök lehetővé teszik az autó feltöltését és kiszolgálását, akkor erre a pénzre nincs más lehetőség!
A Supercar reprezentatív osztály minden napra. A motor és a kipufogó hangja nem hasonlítható össze egyetlen autóval sem!
az eredeti pótalkatrészek árai. Hiányzik a megfelelő szolgáltatás bárhol megpróbálja fajta.
Szia barátok, úgy döntöttem, hogy írok neked a lány, vagy inkább lány, élek a déli főváros (Rostov-on-Don) .. kezdődött golf4 (elegáns megoldás az első autó, azt tanácsolom mindenkinek) Mather ment a E92 M3, de kezdett észre, hogy az én háziállataim (bmv), ahogy elkezd lecsapolni. valóban 212 e63-ot akart, de akkor megjelentek a hivatalos 212-esek, és nem volt értelme vásárolni a mersáját. Gondoltam a Kvattroportra (rengeteg van rájuk), de ez minden dühös, Dorestyle. úgy döntött, hogy továbbra is hozhatnak kupe.nashel előírások 2.2 verzió mln.voadelets ment dalnyak pozhtomu fedett karcolások volt ón, állítólag alkudott alatt pokrasku.na valójában vettem 3M és ez elég volt. a nap egy rongyal és tűzzel szállt. Nos, mit mondhatok? Objektíven semmi :), hiszen õrülten szerelmes vagyok. de hogyan gondolod 26 év múlva, hogy pusztán az én Emka dinamikájáról volt szó, igen, és azt hiszem, az e63 is gyors lesz. De más a szellem, más a hangulat a versenyzéshez. Igen, valami archaikus és nem olyan jó minőségű, de ez nem a legfontosabb dolog. olyan, mint egy lány a 30-ban - ez nem olyan okos, mint a 20 évesek, de az ágyban is. Nos, érted. Nem hallgattam a zenét, hallgatom :) A dinamika hangos, de nem ijesztő. az M-ben volt az ellenkezője: az ülések elegánsak voltak. A ZHoryról az étvágy normális. Az ivó nem isz egy vizet, mint egy elefánt, de tapintható. Box van beállítva, hogy nagyobb kényelmet, mint valil .eto igazi Granturizmo (osztály, nem a neve) .. ami igazán meglepett, mert klirensom.na nyár volna, hogy alacsonyabb. így kiderült, hogy télen vettem az autót. Elhajtott, és sehova sem keveredett. így ez egy autó évente, ha pontos. meglepte, hogy az árak nem emelkedtek függetlenül a pályától, a többi tulajdonos mindenféle Bentley és más árnyas podsuetili
Életlen megjelenés Hang Ez megéri ezt a pénzt
Néha a doboz meghibásodik utánam: szörnyen fonákokat váltani, a kuplungot és a multimédiás dobozt olyan magadra találod (bár nem akarsz zenét hallgatni)
Külsőleg és belsőleg az autó csodálatosnak tűnik. Talán a legmegfelelőbb autó számomra. A belső tér is elegáns. Az úton királynak érzed magad!
A Maserati Ghibli III autójának preinsatta-jában nagyszerű kényelmet, kényelmet nyújtok. Gyorsan felgyorsuló sebesség, a motor hangja majdnem hallható. Az ár. természetesen nem kicsi, de hidd el, megéri. Általában. Mindenkinek tanácsot adok!
A benzint a városban gyorsan tölti, és télen ez a jóképű ember természetesen kicsit igényel az üzemanyagköltségekért. De, milyen autó nélkül hiányzik. De általában a szívből a teljes ötet rakom az autóért!
megjelenés! dinamika! kezelhetőségét.
üzemanyag-fogyasztás; sebességváltó.
Kezdjük azzal a ténnyel, hogy ez a modell, bár bemutassuk a luxus és sokan úgy, hogy a Quattroporte szedán nem minden nap, de ha összehasonlítjuk a hasonló viselkedés és az ár és az alapvető jellemzői a BMW M5, egy ilyen gép az általános patak már egy kicsit epotazhney és szilárdsággal . a gép úgy tűnik fejtér és a rendkívül alacsony volt első látásra, de nem a titer gyékény sportkocsi, míg a két tonna szervezet engedheti meg magának, hogy szétszórja a százat 5,4 másodperc. Mielőtt a németek végső súlya a különbség, de ez Olaszországban, és a lényeg itt, hogy kérjük a tulajdonos egy belső kabin kényelem és kezelhetőség. A bézs bőr szalonja tökéletesen illeszkedik a hármas Neptunusz mindenhol hímzett emblémájához. Külön köszönet a mérnököknek a gombok, karok, behúzható panelek, mindenütt. És a legfontosabb dolog ebben a Maserati márka modelljét, nagyon nagyképű, hátsó, függőleges fényszórók és úgy néznek kiemelkedően a háttérben az egész testet, és éjszaka nem pontosan mit ne tévesszük össze. Ez a minta teljesen (még a fényszórók is) borított nedves kígyófóliával. Ugyanaz volt a színes üveg. Természetesen az éjszaka sötétben az autó egy kicsit sötét, de egy hónapos vezetés után alkalmazkodik hozzá. Mint bárki, aki kifizeti az autó több fajta figyelmet, hagyja az autót anélkül, okos, acél, széles kerekek R19, nem nemes. Szintén feldolgozásra kerül a testszín számára. A nyolchengeres erőteljes egységről órákig tud beszélni, és még egy egész cikket is szentelhet. 430 lóerős a 4.7 atmoszférikus motorral. És mivel az elhelyezése közelebb van az első ülésekhez, a hang, és pontosabban azt mondják, hogy az üvöltés két blokkon belül megdöbbent.
A szedán könnyen átalakítható az üzleti osztály kényelméből egy kemény versenypolitikává. Még a gázpedál enyhén lenyomva is, a gép bele akarja önteni az összes kaput, és az aszfaltos együttes harmonikus hangja révén roncsolja az üzemanyagot. A zajszigetelés itt kiváló. Hallod a motor munkáját, de nem a világ körül.
A QuattroPorte hátsó kerék meghajtásával és 41% -ról 51% -ra súlyozva van. Minden csúszka érezhetővé válik, és a test hátulról történő lengése azonnal átkerül a kormánykerékre, ami pillanatok alatt könnyebbé válik. De a fékeknek meg kell felelniük, akkor nehezebb lesz. És általában a szedán nagyon pontos, merev felfüggesztés és alacsony fordulatszámon, az autó nehézség nélkül megfordul. A kabinban sok felesleges gomb van, amelyek folyamatosan zavarosak. A kulcs tehető krichashim mi van a garázsban, nem valamiféle összes preevsheysya német külföldi autó, hanem egy igazi, olasz díva jégverés közvetlenül Modeny.Vse csak abszurd árnyalatokat, és hogy őszinte legyek idején vezetés, a sofőr azonban bizonyos mértékig érintett.
Kedvenc olasz szedán. A Maserati 430 eléggé jól viselt az apámtól. Gyerekkorom óta az olasz sportkocsik rajongója vagyok, de az apám valamilyen okból nem engedett autóknak. Azonban eljött az idő, és a Maserati 430 átment a kezembe. Több évet töltöttem és jelentős mennyiségű pénzt vittem be az eredeti autó kijavítására, de az elvégzett munka megérte az eredményt. Az autó megszerzett korábbi játékosságát és kényszerítő agresszív megjelenését. Az autó közel 220 lóerőt termel, és akár 7 másodperc alatt akár százra is felgyorsulhat. A Maserati szalon nagyfokú kényelmet és minőségi anyagokat kínál.
A gép nem alkalmas az utakon. Az áramlás soha nem esik 10 liter alá. Problémás és drága karbantartás és javítás.
A legkiválóbb olasz 4 ajtós szedán a 80-as évek Maserati 420 volt a gyermekkori álmom. Idővel megvolt a lehetőségem, hogy ilyen autót vásároljak, és ezt néhány évvel ezelőtt tettem. Az autó a legnagyobb szeretetem, a feleségem után természetesen. A kétliteres biturbo a sebességével ütközik, és kellemes rázogató hangot ad az üresjáratban. A kocsi nagyszerű a városban és az úton is. A belső tér puha és kényelmes. Az autó még mindig versenyezhet a modern autókkal az autópályán, és a közepes árú autók szegmensének egy része dinamikussá válik.
Útjainkon az autó felfüggesztésének gyenge pontjai jelennek meg. A Sedan Maserati 420 nem olcsó a kiszolgálásban, és a pótalkatrészek ára néha egyszerűen nyugtalanító. Sportos autó vásárlásakor fel kell készülnie a nehézségekre.
Az olasz autók szerelmeseinek álma álmodozik az udvarban pár évig. Maserati 3200 GT A régi Porsche-t eladtam. Teljesen elégedett vagyok az autó sebességével és dinamikájával. A sport kupé nagyszerűen érzi magát a városban, de teljes egészében a karakter és a lélek egy sík pályán bontakozik ki. Az autót elsősorban kényelmes utazásokra tervezték nagy távolságokon, ezt egy kényelmes kabin, egy kellemes felfüggesztés és természetesen a GT nevét jelölik az autó nevének végén.
Az autó kicsi a talajtól és fél a mély gödröktől és a nagy kongresszusoktól. Maseratty meglehetősen drága és megközelíthetetlen szolgáltatás hazánkban. Ennek a 3 literes vadállatnak a fogyasztása ritkán kevesebb, mint 13 liter / perc.
Azt már régóta vezetek magam és családom a Maserati 228 csodálatos város kupé 80s esett a kezembe, amikor az egyik ismerős üzletember árult a flotta. Nem tudtam ellenállni, és úgy döntöttem, hogy megveszem ezt az eredeti autót. Maserati 228 - elsősorban erőteljes motor és kényelmes belső tér. A kétliteres benzinmotor hajt, amely kettős turbina kevesen hagyják el a siker esélye abban az esetben a sebesség versenyek, és egy elegáns lounge azt jelzi, hogy a gyártó gondoskodott a vezető és az utas. A gép meglehetősen egyszerű, de sportos megjelenésű, és a felépítés minősége a legmagasabb szinten van.
A gép karbantartáskor meglehetősen drága, a pótalkatrészek ritkák. A voracious bidurbo fogyasztása sok kívánnivalót hagy maga után. A motor erőforrása alacsony.
A szolgáltatás nem mindenütt végezhető, de az alkatrészek és a szolgáltatások ára magas. A költség nagy. A gép nehéz és hajlamos a hátsó tengely bontására.
Megjelenés. Dynamics. A kabin kényelmessége.
Még nem találtam.
Olasz design és stílus Dynamics Motor hang
Talajkiegyenlítés Az üzemanyagra vonatkozó követelmények A pótalkatrészek ára
Ehhez a pénzhez nincs jobb lehetőség. A lényeg az, hogy ellenőrizzük az állapotát.
Télen ne vezessen Néha (ritkán) a műszerfalon valami lesz.
Gyors, jól kezelhető
Magas üzemanyag-fogyasztás Nincsenek pótalkatrészek a motorhoz
Ön is érdekelt:
Teszt hajtások Maserati
Lásd 3 teszt meghajtót Maserati →Az AUTO.RIA kínálja az autóját
használt autó az AUTO.RIA-n
új autók az AUTO.RIA-n
Értékelje az új designt
Örülünk, hogy tudjuk a kívánságait. Ez segít nekünk abban, hogy jobbá tegyük az oldalt.
köszönjük visszajelzését!