9 Tévhitek a szellemekről, amelyeket nem tudtok

Szépségszaktanácsadó

A szeszes italok titkai és finomságai.

Félreértés kezdődik az a tény, hogy sokan tévesen azt hiszik, hogy a „szellemek” - van valami nőies, egy üveg kölnit titokzatos felirat - szükségszerűen férfias kölni, olyasmi, mint a szovjet „Shipra.” És itt tévedsz # 33; A fogalmak közötti különbség csak az illóolajok eltérő koncentrációja.

1. A parfümöket a fürdőszobában kell tárolni.
A fürdő meleg és nedves levegője reagál a parfüm belsejében lévő aromás olajokkal, így görcsökön párolognak és harcolnak. Valójában a szag természetesen nem romlik, de újfajta hangzást kezd. Valószínűleg egyáltalán nem, ahogy az alkotó szándékában állt.

2. Szaga papíron (a boltban) = szaga van.
Nem számít, hogy egy papírt, egy fedelet vagy egy szövetet parfüm illata van-e, még mindig nem érted, hogyan jelenik meg neked. Általánosságban elmondható, hogy ugyanaz a parfüm teljesen különböző módon érezheti a különböző embereket, mert a szag keveredik a test illatával (jó módon).

3. Illessze a parfümöt a levegőbe, majd lépjen be a szaglás felhőjébe.
Az illatot pontosan kell alkalmazni száraz és tiszta bőrre, és nem költeni, frissíteni a szobát. A legjobb az egészben, hogy megnyílik a "meleg" helyeken a test: a nyak és a mellkas, a térd alatt, és a hajtás a könyök. A legfontosabb dolog nem túlzás (33; A parfüm parfümje, még a legjobb is, nagy koncentrációban ásványi vagy anafilaxiás sokkot okozhat.

4. Eau de Cologne és szeszes italok - különböző neműek.

Mint már említettük, a különbség csak a szag koncentrációjában van. Köln - a "gyenge" dózis, csak 3%, kölnivíz - 10%, eau de parfum - 15 és 20%, de egyszerűen "illatanyag" (szöveg nélkül) - 25% az összes illóolajok a készítményben.

5. A parfümöt dörzsölni kell a bőrön.
A közhiedelemmel ellentétben ez a cselekvés csak csökkenti az illat időtartamát, megtörve a szagok felfedésének sorrendjét.

6. Minden szesz ugyanolyan intenzíven szaga.
Körülbelül. Menj vissza a 4. lépésre, ott talál egy tippet. By the way, annál erősebb a szag, annál kevésbé kell alkalmazni.

7. Minél több, annál jobb.
Az erő nem mindig nyer. Például a kölni és az ízesítő parfüm teljesen más módon nyithatja meg a bőrét. Talán a "kisebb" mellett dönt.

8. A parfüm ugyanolyan illatú lesz az alkalmazás pillanatától a zuhany alá.
Nem hallgatsz parfüm sommeliersre? Az első megjegyzi a patchoulit, aztán - a kardamomot, és a végén - a bergamottot. És csak így van. A jó szellemek ellenkezőleg, fokozatosan nyitottak, megváltoztatva illatukat. A szag megőrzése 100% -os szintetikus jel.

9. A drágább, a szagok jobban.
Itt összekevered a szellemeket a pénzzel, annál inkább, annál kevésbé szaga. Néha (igen, és ez megtörténik), drága parfüm megvásárlása, akkor egyszerűen fizetni a márkát a címkén. Legjobb nem megvetni és kipróbálni mindent # 33; A parfüm ára nem garantálja, hogy az illata szokatlan lesz az Ön számára.

- Ez csak a parfümöm a férfiak számára. Olcsó a piacon, de jobban illik, mint drága az üzletből.

- Most már nem használok parfümöt, megízleltem egy finom bozontot a testemen, és a fülem mögött kenetettam a vaníliaolajat.

- És milyen test spray?

- Fu # 33; Jobb vásárolni parfüm drágább, ez a státusza # 33; Mindig kövessem a divatot, és a kétségbeesetten azt mondják tovább, hogy a piacon lévő bűzös illatos.

- Vanília egy 33-as osztály; Egyszer már a buszon voltam, és vanília illata voltam Willows Roshe-ból, így egy kisfiú az ülésem mögött dühöngött anyám mögött.

- N, a test spray alkohol nélkül, pshikaesh a szervezetben, felszívódik, és hosszú ideig nagyon szaga tart. Sokkal ellenállóbb, mint a WC-víz, és nem olyan zavaró, mint a koncentrált szeszesital.

- Ne értse meg ezeket a divatokat az illatok megnyitásával és ezekkel a finomságokkal.

- Milyen idióta, hogy parfümöt tartson a fürdőszobában?

- Például nem állhatok, ha egy ember 33-as parfüm illatát érzi; Nem tudom elviselni magam, így nekem a legfontosabb az, hogy az illat nem hangulatos, és nem túl sok.

- Vettem egy új rózsaszín perziszt, néhányan összetévesztik a chlo-val, olcsó és dühös # 33; Igen, sok női parfümök költségvetési árszegmense nagyon méltó, a márka már nem túlzottan fizetett.

- Parfüm mániákus vagyok, hamarosan kitöltem szerény gyűjteményemet. Szeretem nem csak drága, hanem olcsó 10-20 eurót, ezek többnyire otthon, vagy amikor megyek egy szupermarketben, veszek.

- És tartja, mint ez a test spray? Itt az arab szellemek yuzayu, gyengén erős, mint nekem, még könnyebb akarok

- Igen, általában körülbelül 7 óra van. A szokásos perzsa nem nagyon hasonló, ezért nehéz tudni.

- Spasibki az információért, tudom. És akkor, mint tudod, nem érted meg magadnak, hogy szaga van-e vagy sem. Mert megszoktad.

- Ó, köszönöm a cikk # 33; Érdekes # 33;

- Szeretem a perzsa rózsaszínt az állóképesség és az illatanyag költségvetéséből, csak Avonból (1000 rubel) és Shakira elixirtől (1500 a Rives Gosha térképen). A közelmúltban a női parfümöket csak a középáras szegmensben választom.

- Nos, nizchebrodki, igazolja, hogy egy jó parfüm nem vásárolható meg?

- Itt is újabb jó kérdés - Reeve Gauche még mindig valódi parfüm vagy hamis? És hányszor rendszeresen veszem észre a vitákat ezen a számon, és nem jöttek közös álláspontra. Mit gondolsz?

- Bármely böjtölésről mindenki, aki parfümöt szeret, ismeri ezeket a szabályokat, de általában arra törekszenek, hogy távol tartsák az illatszerek szabályaitól.

- És azok számára, akik nem tudják, közzé teszik a hozzászólásokat.
Tetszik

- Nem tudom, mi a helyzet a luxus márkákkal, és a Shakira típusú olcsó szegmens szellemei ugyanazok, nem hiszem, hogy van értelme kovácsolni. Időről időre megveszem őket, összehasonlítom őket az ugyanolyan szeszes italok első palackával, amelyet Amerikából hoztak, sem szaga, sem állhatatossága, nincs különbség.

- Megveszem a férjem parfümjét Oriflame, nagyon tetszik.

- Kedves szelektív parfüm mindig jobb, mint a luxus és a tömeges piaci, természetes, drága alkatrészek, szép design, érdekes leírás és aroma hang megéri fizetni.

Aromák, amelyek megfelelnek bizonyos érzelmeknek, érzéseknek, emlékeknek. A szelektív illatszerek márkák is Hugh Parsons, Illuminum, YesforLov, Neotantric, Six Illatszer Series fa, tiszta, Comptoir Sud Pacifique, Mark Birley, Nez A Nez, Xerjoff, Lorenzo Villoresi, Keiko Mecheri, Miller Harris, Jo Malone, Geo F. Trumper, Perfums d'Orsey és mások.

- Veszek egy parfümöt nagyon nehéz, allergia. Csak az olcsó parfümök egy sorában a boltból választottam az illatokat.

- Elmegyek a parfümüzletbe, és kiválaszok egy palackot, a szagot, ahonnan tetszik. És valahogy különbözik az ízválasztástól?

- Köszönjük az érdekes áttekintést # 33; Kár, amíg pénzügyileg el nem húzom a niche szelektív ízeket.

- Divatos lány vagyok. Divatos aromákat választok.

- Köszönjük infu # 33;

- Női parfümöt vásárolok kizárólag márkás üzletekben.

Nem számít, hogy egy papírt, egy fedelet vagy egy szövetet parfüm illata van-e, még mindig nem érted, hogyan jelenik meg neked. Általában ugyanazt a parfümöt szagát teljesen eltérő a különböző emberek, mert a szaga keveredett a szaga a test (a jó értelemben).

Ó, igen, volt egy ilyen történetem, igaz, jó befejezéssel. Adtak nekem a parfümöt Casharelt, úgy tűnt, túl édesek nekem és a rózsák illatának - nem az enyém. Vagyis nem igazán kedveltem magam. De ha egyszer megpróbáltam használni őket ... és bliiin, hogyan hűlnek rám nyitva # 33; Most ez a palack az én kedvencem; Ki gondolta volna a 33-at? Tehát most, ha egy vásárlást tervezek - az illatanyagot nem papíron próbálom, hanem magamról. Természetesen csak egy ízhez juthatsz egy látogatásra a boltban, de 100% -os biztonsággal, hogy minden megfelel

ANTI-CELLULITE szépségmasszázs Péterben
Arról, hogy hogyan kell jelentkezni, Valentina Melnikova a masszázs Péter >>>> *** Ha szeretné megtudni, hogyan adja meg a nevét, hogy nekem egy masszázs >>>>

ANTI-CELLULITE szépségmasszázs a Moszkva-ban
Jelentkezzen Valentin Melnikovra MOSZCOW MASSZÁZSBA >>>>

Naplómat >> Saját fejlesztési napló >>> Fotóalbum >>> Saját receptek >>> Naplómat az intim fórumon >>

SZÉPSÉG KAPCSOLAT # 33; Lásd, gyere be, hívd meg barátaidat # 33; # 33; :-)) >>>>>

Kapcsolódó cikkek