8 Tó "igazán ízletes hely (és ez nem reklám), a közösség megöli a látását

8 Tó

A 8 tó zóna felé vezető út kiváló és a város mindössze 30 km-re egyáltalán nem érezhető. A térképen nem észrevehető, hogy a Bayserke-i kanyarban közlekedési lámpa van, így nehéz lemaradni. A sémában szereplő összes többi fordulót már a pihenő zónában lévő határozott mutatók egészítik ki, ezért mindenki azt fogja gondolni, hogy el fogom érni. A katonaság az út mentén nem találkozott, de mind a három településen, amelyek elhaladnak, azt javaslom, hogy tartsák be a nagysebességű rendszert, nehogy elrontsa a hangulatot az ünnep előestéjén.

A parkoló bejárata ingyenes (bye?). A parkolás hatalmas, mintegy 60 autó volt, amelyek kevesebb mint 30-at foglaltak el a teljes területről.

A recepció meglepte annak megfelelőségét (ritkán a vidéki panziókban, ahol Almaty rezidenseink vannak), és egy komoly biztonsági hozzáállás (két fémérzékelő 3 biztonsági őr). Az arány rendkívül helyes, mindenki mosolyog, szép, de amíg meg nem állítják a fémjelzőket, kérje, hogy húzza ki a fémeket a zsebéből.

Közvetlenül megütötte a területet (ez tényleg hatalmas) és számos színt (mindenhol tetszett a szem).

8 Tó

A recepciótól kezdve a maguk 8 tavakig ilyen nyitott elektromos autókra vittek minket

8 Tó

A második alkalommal meglepődött podkovannosti személyzet - vezetők szívesen válaszol a kérdésekre egészen (akik a tulajdonosok - a koreaiak, a dél-koreaiak - nem a miénk, meddig épület - 4 év, mint általában az emberek - 500 fő, hétvégén, hétköznap 100 fő beáramló vacsorázni közel 21 óra), és nyilvánvalóan szívesen beszélnek. Úgy vélték, hogy sok közülük, és még mindig nem egészen értem, hogy miért pénzt fizetni egy ilyen kis mennyiségű munkát (én vagyok a fizetés - még nem fizetett egy fillért sem), így próbálja meg kérlek szépen.

A síkházak mellett haladtak

8 Tó

a sátrak mellett a medencék közelében

8 Tó

A központi részen egy nagy étterembe vezettünk, amely körül sok szabadtéri asztal volt.

8 Tó

Tovább gyalog sétálni. Jobbra és balra elkezdődtek a halászok számára szolgáló mólók.

8 Tó

8 Tó

8 tavak 2 díj (15.000 naponta) saját stéggel, 2 napozóágy és napernyő, 2 ingyenes (csak akkor fizet a halat fogó 1500 tenge kilónkénti ponty / ponty / ponty / busa és 3000 tenge pisztráng), 1 egy nagy cég (több mint 300 ezer egy nap, nagyon kényelmes a vállalati felek saját parkoló, és a terület a „szórás”) és 1 privát tó területe a tulajdonos többi, ami közvetlenül a kúriájába van halászat (a képen).

8 Tó

Magamról „8-tavak” - „Gennagyij A. Kim” egy szuszra áhítatos suttogás kimondott alkalmazottak. De olyan volt, mint minden, amit tudtak róla. Megkért, hogy mutassam be nekem. Valójában nagyon kevés projekt indult a kazahsztáni fokú ésszerűség a személyzet, aki nyilvánvalóan valaki szándékosan hozza a koncepció a megrendelő és befejező például itt, hogy ez lámpák, hogy álljon a kerület és azon belül a teljes üdülőterületen. Ügyeljen arra, hogy a napelemeket táplálja. Mind (és több ezer is van). És nincs vezeték a területen. Csak tapsolni. Nyilván az ember nem idegen a technikai újítások megmutatta a gyakorlatban hogyan lehet használni az ipari méretekben.

8 Tó

Érdemes figyelni például a talajra (sok homok), és anélkül, hogy napi öntözés lenne az ilyen kert fáként, itt nem nő. Valószínűleg 4 évvel ezelőtt az összes fát ültette az építés kezdetén, és ami nem látszik szárazon, ismét egy jól szervezett munkaról szól:

8 Tó

És hogy ez itt tiszta mmmmm, drága megnézni. A kiszolgáló létszáma kb. 1-5, az étteremben 1-3, a medencében pedig 1-2 (és még a fürdőkamrák távollétében is büszkén ültek a tornán)

8 Tó

A halakon - a halászok három csoportjához, két csínuzalához, egy vidám kínai küldöttséghez 7 itt egy ilyen hal (a búvárok nem észleltek a közelben).

8 Tó

A tavakban a halak, a kacsák (élő) és a flamingók (rózsaszín)

8 Tó

Biztosított. A tisztaság és az új dolgok szaga. Hangulatosnak tűnnek. Drága - hétköznap 30 ezer és 40 ezer hét hétvégén (2 felnőtt és 2 gyermek medence, reggeli, napi halászat). Hogy éljenek az extra emberek, hogy a társaság könnyedén pihenhessen. A fürdõszoba vadonatúj, tévékészülékek átlója a mérõ alatt, bőrszékek - általában a legfontosabb célközönség (fiatal társaik) sokat észleltek ...

8 Tó

A fő gyöngyhöz jutunk - a medencébe. Nagyon megrázza a méretet, a szokatlan alakot és a szépséget

8 Tó

Szeretem a részletek pontosságát, úgyhogy ez a hőmérő és a mélységben lévő jegyzet (és a medence 0,5 és 1,8 m között), emlékszem. A vízen - hűvös volt (4 napra érkezett) és senki sem fürdött. A vizet nem melegítették, és körülbelül 15 Celsius fokot. A rendszergazda azt mondta, hogy 4 féle fűtési mód van, és maximum 25 fok fog felzárkózni, ha van egy ember.

8 Tó

A medence nagyon nagy. Egyszerűen látni kell, tk. a keretben nem minden dimenziója van. És gyönyörűen és ízlésesen készült. Sok helyen voltam, de még nem láttam ilyen szépet. Őszintén.

8 Tó

Valójában 4 kommunikációs medence van, 3 körön át, egymás körül + szökőkutak. A 8 tavak kezelője szerint 1500 ember egyszerre tud úszni anélkül, hogy egymásba ütközne. Azt hiszem, graft, de aztán az 500-600 csendben megy - pontosan

8 Tó

A napozóágyak és az esernyők mind újak, és mégis kicsik, de szépek - a kerék lábánál, hogy ne karcolják meg lábainkat és csempeinket.

8 Tó

Az uszoda ára naponta - 7500 fő / nap, 7 éves korig ingyenes, 7 és 12 év között - 3500. De van, ahol meg van jegyezve és akik gazdagabbak - VIP sátrak naponta 150 000 (6 fő + asztal) , így néz ki

8 Tó

A bárban a jó whisky és egyéb forró dolgok irreális készlete

8 Tó

Van egy tágas vízipipa, bár valamilyen okból a medence közepén

8 Tó

A szökőkút peremén

8 Tó

Nagyon kevés nyaraló van - többnyire a terhes nők a fedélzeten takarókban, például turisták, akik megismerik a látnivalókat (az oohs és az ahi könnyen észrevehető minden oldalon)

8 Tó

Mi mást. Vannak foci (5000), kosárlabda (2500), röplabda (2500) és teniszpályák (kemény, 3000). A zárójelben az óránkénti költség. Ping-pong és tollaslabda 1000-re. És óvodás vad és nem vadon élő állatok számára, de ahol nem voltunk ott (egy-egy órai kirándulás, 45 perc)

8 Tó

Lehet bérelni egy csomó dolgot - halászati ​​eszközök (1500), kerékpár (2500) Rollers (1500), elektromos 4-x (13000), barbecue (5000), a szén (3000). Figyeljen a nap minden árára. Magukért a következő alkalommal hoztak döntést, hogy jöjjenek a nagyok és a hengerek - a pályák itt kiválóak, a távolságok nagyok, szabadon engedik őket.

Igen van egy játszótér, ingyen

8 Tó

A 8 tó étterme 3 dologgal lenyűgözött. A hús kiválasztása a grillen (ne légy lusta menjen a szakácsra), cam (este, töltsön fel krémeket, majd enni), és ismét kiváló hozzáállás a vásárlók felé. A gyerek nem szerette a roston sült pulykát (a hús nyilvánvalóan durva volt), hívtam a pincért - felkérték, hogy cserélje ki. Mi kezdődött itt ... Általában eredményeként nekünk 3-szor megközelítette a szakács (bocs tenni a helyi húst, és sok pulyka rohangál, de mi a helyes, és már dolgozunk rajta). Elnézésként először egy shish kebabot hoztak elő a garnélákból, majd ismét puha pulyka kétszer akkora. A városhoz hasonló árakon két meleg, egy kenyérkosár, két teáskanna tea (a szamovárok útján) és a desszert 7,100 tányért fizetett. Három, szerintem tökéletes erre a helyre. Mi mást mondott volna -, hogy hosszú távon nem helyezünk a tip (kívánt - adja magát), a pincérek ténylegesen megtett este élőzene (szaxofon sétált az asztalok között), és van egy nagy sajttorta (jelenleg ritkaság az Alma-Ata intézmények). Árnyoldala - az étteremben volt WiFi ingyenes (de nem működik), nincs 3G fogások (legalábbis az enyém a Beeline), így @K_Gorozhankin a magassugárzó csendes volt egész idő alatt (ami nagy kár, érzelmek felvert szélére). És komarrrryy csak horror, milyen kegyetlen.

8 Tó

Éjszaka hideg lesz (megragadja a meleg dolgokat), és a szivattyú többszínű megvilágítása bekapcsol.

8 Tó

És még mindig - ugyanazok a tulajdonosok jól csinálják - este tüzifát olyan dolgokban világítanak meg, hogy az emberek melegítsék kezüket. Ez a hozzáállás. Még emlékezett Vancouverre, amikor az eső alatt az emberek találkoztak a turistákkal, akik a metróállomástól érkeztek, és szabadon adták nekik a termóikat.

8 Tó

És itt itt az éjszakai fények (valójában világos) ragyognak, ezekről, amelyekről fent elmondtam. Általánosságban elmondható, hogy innovatív technológiák működnek és "Samruk-támogatások" nélkül.

8 Tó

Összefoglalva - 8 tavak egy nagyszerű hely, szeretnék tapsolni, hogyan mennek a dolgok alaposan, és gondoltam, köszönöm szépen, hogy Mr. Kim, amit ő épített (remélem, hogy megtalálja ott legközelebb, és ismerje meg személyesen). Nagyon remélem, hogy idővel a hely nem fog romlani, és a magas képzettségi szintek, amelyeket a képzett alkalmazottak most helyeznek el, továbbra is fennmaradnak. Nos, az olvasók arra ösztönzik, hogy menjen, és hagyjuk itt legalább 50 $ testvére, hogy az üzleti terv a srácok a (miközben nyilvánvalóan befektetés a jövőben), és mindenki boldog volt - és mi pihentünk, és a tulajdonosok, tervezett és épített ennyi szépséget a sivatagban minket.

Minden olvasó számára kérjük ossza meg, hol tartózkodnak a környéken a hétvégén.

Enni, inni és pénzt pazarolni. Nincs elég boldogságunk.
Jól van, Gennady Alekszejevics, mert valahol napi 100 dollárt kell eltölteni.
Emlékszem egy olyan projektre, amelyet a ismerős akart megvalósítani: az Aqua Park a Medeo felé vezető úton. Ő híres vitatkozni: Nos, az emberek Chimbulakba mennek, és akkor mit fognak csinálni, menjenek haza? Ők csak úton vannak, hogy meglátogassák az aqua parkot, majd szórakozzanak.
Megcáfolja a vállalkozói gondolkodás egyoldalúságát Kazahsztánban. Bár. mivel meghatározza a tudatosságot.

Gyanítom, hogy a füstös szamovár már része a szúnyogok elleni küzdelemnek)

hűvös hely, nem tudom .. köszönöm.

Csak pozitív visszajelzést adok barátaimnak

A magassugárzóban egy elvtárs dobta el a Timur Kulibayev rekreációs terület valódi tulajdonosait. Nem tudom, nem kérdeztem tőle. Ha sikerül beszélek Gennagyij Alekszejevicszal, elmondom. Bár természetesen személyesen nekem és a piacnak is érdekesebb lesz, ha egy ilyen nagy projektet a hatalmas

Igen, elég jó hely, amikor olyan lehetőségeket választasz, ahol pihenhet és fontolhat egyet.

A kifogott hal ára kétszer olyan költséges, mint a piacon vásárolt halak - pipetták! És egy 7500-as medence! Hát, Cho látja a pénzt, amire sürgősen fizetni kell!

És mikor volt az utolsó alkalom, amikor vízi parkokban voltál, és hol? véleményem szerint az árak az átlagos árkategóriában az Almatyhoz képest. Kedd A Yandex tabletta megtalálható az Almaty vízi parkokban profinance.kz És ne felejtsük el, hogy teljesen más a méret, az érzések és a napozóágyak, valamint a cikkben leírtak.

de elmondom. tavaly nyáron a Tashkent vízi parkjában volt. A tízes fordításban az ára napi 1500 körül mozog. És ez háromszor nagyobb, mint például a femeli.

Először, ha megy nekik a Kuldja utat, akkor elveszíti a szélvédő - ahol részben az út mintegy öt kilométerre, ahol az interneten kell képviselnie az aszfalt, de tényleg - bitumen megszórjuk kavics. A kavics a kerekek alatt repül, és körülveszi - alul, a testen, más gépeken.
Ennek eredményeként a 3-4 közelgő járművek - 6 zseton a szélvédőn. Most az autó az SRT-ben - teljesen megváltoztatja a szélvédőt. On Cruiser, ez az öröm nem olcsó.
Azonban a Facebook-on levő levelezésben megerősítették, hogy tudják ezt a problémát. Valami, amiben nem láttam egyetlen figyelmeztetést.

Második. Szokatlanul gazdag menü. Tehát fel kell szerelni a területet, és menteni kell az ételt - ez eltűnt. Este gyakorlatilag nincs más választás. Legalább vesszük a pörköltet. A képviselő azt mondta nekem, hogy a legjobb menüjük van, és annyira jó, mert rövid, és mert ha nagy menüt tartasz, akkor sokáig tárolnia kell a termékeket. izgalom általában.

Harmadik. Mondja meg, ki jöhetett ki ilyen idióta szabályokkal - a bérleti felszerelés 21 órakor zárul, és 9 órakor kezdődik. És két alapvető harapás - este és reggel - nem állnak rendelkezésre. Hozd a horgászpálcádat - mondd meg! Így a szolgáltatások területén a szakmaiság nem figyelhető meg.

Negyedik. A tilalom bejáratánál fegyvereket hoznak a területre. A bejáratnál nincs speciális széf. Képzeld el, komolyan azt sugallják, hogy hagyják el a fegyvereiket az autóban lévő parkolóban.

Tehát, hogy nézzük meg, nem rossz, de valójában - a szokásos helyi megközelítés. Zadornov nyelve vezetõ és hevesebb. Sajnálom a befektetőket.

Hála a feleségemnek és a gyermekemnek - velük, még a 8 tócákon is jó volt :)

Kapcsolódó cikkek