10 Érdekességek a bemutatóról - a táncok, melyeket a végső tanuláson hallottunk, hello! Oroszország

TV projekt „táncok Battle évszakok” véget ér - holnap, május 28, a nagy finálé kerül megrendezésre a levegőben a csatorna TNT. Juliana Buholts, Anton Panufnik. Max Nesterovich Dima Maslennikov Staev Mitya Nyikita Orlov - előtte, honnan tudod, hogy ezek közül melyik lesz a győztes, és kap 3 millió rubel díjat, csak egy kicsit több mint 24 órán keresztül. A várakozás nem volt olyan fárasztó, a HELLO.RU 10 érdekes és kevéssé ismert tényt tud megtudni a "DANCES" show és résztvevői között. Megtanultuk az összes sztorit az első szájakon a fináléon, és készek megosztani őket!

10 Érdekességek a bemutatóról - a táncok, melyeket a végső tanuláson hallottunk, hello! Oroszország
Miguel, Sergei Svetlakov, Olga Buzova és Yegor Druzhinin

1. Élet a színfalak mögött

Tévéműsorok lövés Cinema aggodalomra ad okot „Glavkino”, és nem gyűjt az álmos táncosok egész Moszkva előtt a következő edzés, mindannyian éltek együtt - a gyalogos távolságra a forgatás pavilon. Az életpályázók természetesen külön motiváló valóságos bemutató lehetnek, de a projekt létrehozói úgy döntöttek, hogy nem tesznek ilyen hangsúlyt.

A show backstage életében sok vidám pillanat van, amelyek közül az egyiket Mitya Staev:

Egy nap a nap közepén a szálloda tűzriasztást hallott. Mindenki csak a folyosón futott be, amit az anya szült. Az alsónemben voltam. Amikor számokat engednek eloszlatni, azt találtam, hogy az ajtó kulcsa nem működik. Kicsit kínos volt, de ilyen módon kellett a recepción mennem.

Az életben szerény, Mitya Staev igyekszik rendkívül őszinte lenni a színpadon. Elhaladt az öntvényen, táncolva a pylonon, - a szám azonnal vált hitre. Ezt követően Staevnek tucatnyi ragyogó előadása volt - egy tánc Vika Mikhailets-rel

A rajongók nem veszik el a reményt, hogy jobban megismerjék a műsort. Sajnálatosnak tartják, hogy a moszkvai központban a Panufnik vagy Savchenko találkozásának esélyei közel vannak a nullához. A táncosoknak nehéz módjuk van. Minden nap 7 órakor emelkedik fel, majd reggelizni és egyenesen az edzéshez. Véget érnek késő este, és néha reggel - tegyenek néhány számot pár órával a koncert előtt.

Anton Panufnik szobánk csak egy éjszaka volt! De tudna bárki a közönségről erről - Julian Korshunova műsor résztvevője.

Általában sok résztvevő hívja életét a show-feszültségre, néhányat a program "bónusz" tételeibe vezetnek be. Például Alexander Volkov "kijelölte" egy további fizikai aktivitást, így fogyhatna - egyéni fogyatékos edzés egy edzővel. Ennek eredményeképpen az első szezon végéig a Volkov sajtónak kockái voltak, a "Táncok: Az Évszakok Csata" című mű vége felé - még több volt.

A kiállítás alatt a Miguel projekt szokásos életmódja és mentora megváltozik - 3 hónapon keresztül a résztvevők mellett egy 5 perces szállodában lakik. A végső adásban Miguel elismerte a HELLO.RU-nak, hogy a lehető leghamarabb álmodik hazatérni. By the way, láthatod, milyen hangulatos "fészek" Miguel néz ki a speciális anyag HELLO !. Egy másik tény: Miguel szereti fogadni a vendégeket, és beállítja az asztalt. Például magazinunk legénysége számára házi készítésű mantiust készített.

Kis villában Miguel - a lakhelye cool design: „Amint én megvette a házat, azonnal döntött - ez lesz a legkisebb a bútorok nem szeretik a felesleges dolgokat - porzsákok.”

4. Előre nem látható helyzetek

Ki kellett mennem. Végül, bármennyire is próbáltam megtartani a lábamat Ix-el, a hátulról vett keretek között az epikus bukásom tökéletesen nyomon követhető volt.

Mint kiderült, a "nyitó" számos táncos számára beteg téma. A második évad résztvevője, a Sofa mondta HELLO.RU:

Gálaművét tartottunk. Az első sorban állok és megértem, hogy elfelejtettem az összes mozgást. Ez minden! Éppen ellenkezőleg! Csak elhagyták a fejem. Gyorsan feltöltötték a számot, és a koreográfia még nem "ütött" az izmokba. Azt hittem, meg tudom csinálni, de befagytam a helyére. Nem volt jó, vissza kellett vennem. Ennek eredményeképpen a második felvételt a levegőben mutatták be, azonban nem volt kíváncsi - ezúttal Zhenya Goreniatenko elfelejtette a kérdésének részét. Ennek nézői, valószínűleg, nem vették észre - senki sem tudja, hogyan tervezték.

Az Egor csapatának résztvevője - Sofa 5. Zene

A TNT bemutatója "DANCE" nemcsak a táncos tehetségeket, hanem a zeneieket is megnyitja. Például, a győztes az első évad vége után a show Ilshat kiadta debütáló zenei videót a dal „The Adventure”, a filmben ő játszotta és ő mozgósított kollégái - Julian Bucholz, Vitaly Savchenko és mások.
A jövőben többet akarok szerezni a zenében. És persze, hogy saját videóidban táncolsz. A hip-hop és kontemp,
- mondja Ilshat.

A kiállításnak köszönhetően a fiatal belga énekes Apashe széles körben elismert volt az oroszországi pályán, és az első szezonban részt vettek a híres "Miguel táncot". A siker szédítő volt - Apashe-t meghívták, hogy szólókoncertet adjanak Moszkvában, amelyhez meghívta a "Táncok" című műsor résztvevőit.

6. Lyaysan Utyasheva képei

A képek rövid idő alatt elkészülnek, és a jóváhagyásuk mindig hosszú, egymást követő lánc. Van itt egy kis probléma is, amely lényegében megkülönbözteti minket a nyugati projektektől, a vezető felé irányított fény. A fényes reflektorfény miatt a ruhák leggyakrabban nem jelennek meg az igazi színükben. Be kell állítanunk, keressük a lehetőségeket, kompromisszumokat. A show-kék háttér, a szürke-fehér betűk és a fekete színtér összes látványa mellett nem engedheti el menekülni. Az öltözet színének felvétele valóban bonyolult folyamat.

Lyaysan Utyasheva jelenik meg a végső "Táncok: Évszakok csatája" egy fekete-fehér busting ruha

7. A telepítés csodái

A kiállítás résztvevői: "Táncok: Évszakok csata" 8. Hagyomány

Emlékszel egy tényre Egorról? Minden sugárzás előtt leborotálja a fejét, itt van a Glavkino-ban. Tudok róla írni? Tudod. Tehát mondd meg nekem - megengedett.

Egor Druzhnin 9. Vicces szokás

Annak érdekében, hogy elmondja az érdekes tényt, a kiállítás kreatív előadója Anton Panufnikról, a projekt egyik legérintettebb résztvevőiről döntött:
Panufnik mindig azt jelenti, hogy mindenkinek ugyanazt a hellyét köszönheti. Van egy b-boy-üdvözlő első rendszerint kezet, majd a vas tenyerét, majd megverte öklével öklét, majd valami hasonló kattintással. És mindenkit megcsinál, mindenki igazán újraterít.

Anton Panufnik 10. Nyeremény

A második szezon győztese és a "Dances: The Seasons Battle" című kiállítás döntőse Max Nesterovich nyereménye része jótékonysági programnak. Meglepő módon ezt gyakorlatilag nem említette a médiában. HELLO.RU úgy döntött, hogy megtudja a részleteket.
Volt valami jó dolog, de nem értettem, hol kezdjem. A helyzetet megmentette Katia (Max Nesterovich felesége, a "DANCES" Ekaterina Reshetnikova projekt koreográfusa). Felajánlotta, hogy pénzt ad - a nyerem - az állatok számára. Bíztam benne, ő mindent eldöntötte magának: ment valahol, ellenőrizte, hogy a menedék jó volt-e, és átszállt-e. Az egyik ilyen szervezet volt az Egorka kutyák menedéke, volt mások is.

Max Nesterovich és Catherine Reshetnikova esküvője

Kapcsolódó cikkek