5 Ways of blog a mobil eszköz

Szeretné, ha képes lenne blogja mobileszközéről útközben? Ebben a cikkben megmondom, hogy mi szükséges ehhez.

De miután létrehozta a blogot például a WordPress platform használatával, nem kell többé ülnie a számítógéphez, hogy üzenetet küldjön, válaszoljon az üzenetekre, vagy akár az online márkáján dolgozzon.

Manapság szinte egyetlen Google alkalmazás sem létezik korlátozott számú karakterrel a blogbejegyzéshez. És ha minden erőfeszítést megtesz egy egyedi, átgondolt tartalom létrehozására, amely megfelel a felhasználók igényeinek, akkor a keresési oldalon egy jó helyet biztosítanak Önnek.

Mobil blog alkalmazások

A mobil világban a minőségi alkalmazások - például az Evernote - nagy figyelmet szentelnek. És bár a felhőalapú alkalmazások óriási előrelépést jelentenek a mobil tartalom fejlesztésében, még mindig jobban szeretném kikapcsolni a middleware-t, és közzétenni az üzeneteket közvetlenül az általam írt alkalmazásból.

Ezekre a megfontolásokra alapozva itt találhatók a legfontosabb három mobil blog-alkalmazásom:

Mobil blogolás e-mailben

A mobil blogok egyik kedvenc útja az, hogy postai úton postaládákat tegyenek közzé e-mailben.

Photoblogging a Flickr segítségével

Az e-mail üzenetek közzététele egyszerű és kényelmes. De a multimédiás tartalmak blogba küldése nehezebb feladat.

Blog-események

A CoveritLive lehetővé teszi a világ minden tájáról érkező bloggereket, hogy valós időben kommunikáljanak egymással. Még egyszer el is hagyhatsz egy blogbejegyzést a Twitteren keresztül, és megölheted két madarat egy kővel.

És mivel én voltam egyike azon kevés sportfelügyelőnek, akik közvetlenül az öbölbe mentek, blogom minden kiadvány információforrássá vált, a "Deadspin" -től a "Detroit Free Press" -ig. A hozzászólásom a legkedveltebb, amit valaha írtam

A modern digitális világban létrehozhat blogodat mobileszközön keresztül. Használja ezeket a tippeket, hogy hozzon létre egy olyan blogot, ahol rövid tartalmat oszt meg a felhasználókkal, hogy az üzleti blogját aktívnak tartsa, amíg távol van a számítógéptől.

A következők alapján: www.socialmediaexaminer.com

Kapcsolódó cikkek