20 Nagyon ijesztő novellák
Szeretsz horror történeteket éjszaka? Itt van néhány történet. ami izgathatja a képzelőerejét.
1. Megkérdezte, miért olyan nehéz lélegezni, nem én voltam.
2. Nem tudok mozogni, lélegezni, beszélni vagy hallani. Ha tudnám, hogy magányos lennék, választanám a hamvasztást.
3. Minél hosszabb ideig viseltem, annál nagyobb lett belőlem. Olyan gyönyörű bőr volt.
4. Felébredtem, amikor hallottam egy kopogást az üvegen. Először azt hittem, hogy egy ablak, amíg nem hallottam, hogy újra kijön a tükörből.
5. A lányom nem hagyta abba sírni és ordítani éjszaka. Sírba járok, és kérik, hogy hagyja abba, de ez nem segít.
Ijesztő történetek az éjszakára
6. Hagytam a kislányomat éjjel aludni velem. Szeretem ragaszkodni hozzá, a rothadó hús csípős szaga ellenére.
7. A lámpák villogtak. Egy párnával fedtem magam, hogy ezúttal sikoltozzon.
8. Nem félek a temetõrõl. Ez az egyetlen hely, ahol a kísértetek nem követnek engem.
9. A probléma a kijutással az, hogy a szüleidnek nincs semmi gondja, hogy hol keressenek. Mire találják ezt a ketrecet, már nem élsz.
10. Hallom, hogy a fiam sikoltozik és siet, hogy aludjon. Nem hisz nekem, amikor azt mondom, hogy minden rendben van, valószínűleg azért, mert látja azt a teremtményt, amely követett a szobájába.
Nagyon ijesztő történetek
11. Hallja, hogy anyu hív rá a konyhába. Amikor lefelé tartasz a lépcsőn, hallatsz egy suttogást a mosdóból: "Ne menj oda, drágám, én is hallottam."
12. Aggódom, hogy lehet, hogy megőrültem. Hallucinációk vannak. Láttam, hogy a férfi bőrét felrobbantja és megrándul, majd kiszállt a testéből. Belülről nézett, ami maradt. Láttam, hogy találkozik a szememmel és elvigyorodott.
Aggódom, hogy lehet, hogy megőrültem. De még jobban aggódom, hogy nem lettem őrült.
13. Húztam a ravaszt, és láttam, hogy az agyam a falon fröccsen. Tegnap megtettem, miért nem halok meg, és miért nem tudok abbahagyni?
14. A macskákkal és a kutyákkal nőttem fel, így megszoktam a karcolás hangját az ajtónál, miközben aludtam. Most, hogy egyedül élök, riasztó.
15. Éreztem egy kellemes álom, amikor erős csapások keltettek fel. Ezt követően csak a föld süllyedt hangjait hallottam, a sír miatt.
Ijesztő történetek a Halloween számára
16. Soha nem alszom el, de továbbra is felébredek.
17. Mindig azt gondoltam, hogy a macskámnak látászavarai vannak. Úgy tűnt, hogy a tekintete megdermedt az arcomon. Egy nap rájöttem, hogy mindig rám néz.
19. Az utolsó dolog, amit láttam, hogy a riasztás kiment 12:07-re, mielőtt elkezdte bomló szöget a mellkasomon, míg a másik kezem elfojtotta a kiáltásomat. Felugrottam, megkönnyebbülten sóhajtva, hogy csak álom volt, de amikor a riasztás 12: 06-ra mutatott, hallottam, hogy a szekrény ajtaja nyikorgott.
20. Elkezdtem bedobni, és azt mondja nekem: "Apu, nézze meg a szörnyek ágyánál." Az ágy alá néztem, és láttam őt, egy másik "őt" az ágy alatt, rám nézett, rémült és suttogott: "Apu, van valaki az ágyamon."
Fordítás: Filipenko L.V.