15 Olyan dolgok, amikre nem gondolkodtok, amíg boldog szülők lettél
Amikor egy pár gyermekre vágyik, elolvasta a különféle szakirodalmi könyveket, hogyan kell felnevelni egy csecsemőt, hogyan taníthatja angyalát mindent, amit maguk is tudnak. De abban a pillanatban, amikor ez a két naiv ember elengedte a harmadik életet, hirtelen rájönnek, hogy nem ők, és az újszülött új tanórákat tanít a szüleiknek.
Több hasonló tényezőt is gyűjtöttünk, hogy felkészítsünk erre a szerepre; és ha már szülő vagy, akkor csak mosolyogjon.
1. Legyen óvatos az "aludni, mint egy baba" kifejezéssel: néha a gyerekek igyekeznek bizonyítani minden viselkedésüket, hogy készek nem aludni napokig!
- Gyerünk, anya és apa, nem akarsz aludni, ugye?
2. Amikor szülőkké válsz, megérted, hogy a jó álom sokkal meredekebb, mint a szeretet.
3. Hagyja hagyni a gyereket néhány percig, és a lakása már nem lesz ugyanaz.
4. Tény, hogy nem nagyon fontos, ha elvesztette mobilját, vagy akár az összes pénzt ... semmit sem tudsz a veszteségről. de elvesztetted a cumit?
5. A kedves barátság hirtelen szörny-gyilkosokká válhat, ha valaki egyszerre kopog az ajtón, amikor a baba alszik.
- Mit akarsz tőlünk? Néhány órára becsomagoltuk! "
6. Hiszitek-e, hogy a Mars felé tartó repülés a legnagyobb dolog az egész emberiség számára? Gyere. Mostantól a legfontosabb esemény az Ön és a világegyetem számára az első lépés a baba számára.
"Tapasztalattal rendelkező profi vagyok!"
8. Komolyan nem tudja, honnan származnak ezek a játékok.
"Mindenütt vannak! Nem tudtunk mindent megvenni. Vagy igen?
9. Szándékosan megadja neki mindent - csak azért, hogy ne sírjon.
10. Még ha csak egy 30 perces sétát tervezel, akkor egy csomó csomaggal tölti ki a gyerekeket.
"Szükségünk van pelenka, bébiétel, víz, gyümölcslé, szalvéták, játékok ... Mi. Az üzlet már lezárult? "
11. Egy másfél év alatt a szerelem 3 kg lesz 10 kg boldogság.
12. Másolják mindazt, amit mondasz és teszel. Szó szerint mindent!
Tehát el kell felejtenie a rossz kifejezéseket, és rendszeresen dolgozik a szókincsén és a viselkedéseden általában.
13. Önnek tartja magát egy művelt és tudós felnőttnek? Igen, várja meg a pillanatot, amikor a gyermeke olyan kérdéseket tesz fel, amelyekről meg kell karcolnia a fejét.
15. Hamarosan a baba lesz a ház tulajdonosa, és az ő menetrendje szerint él.
- Anya, vigyen nekem egy kis tejet!