4 A

Ezzel a módszerrel meg fogja tanulni, ha elolvassa az egyik fejezet a könyv „Balandinsky boszorkány doktor” népi gyógyító Victor Panov, különleges Bevezetés a kiadvány, hogy teljesebb információt egy másik kezelési módszer. Általában gyógyító Panov kezelés alatt nem használható, mivel nem szükséges. A tudás, melyet birtokolja, néha megrázza az olvasót, de ennek ellenére ez a valóság. Nem az ő hibája, hogy Isten adott neki arra, hogy diagnosztizálni és kezelni, még a parttól sok betegség. Az információk továbbíthatók olyan távolságokra, amelyeknek nincsenek korlátai, csak tudniuk kell, hogyan kell csinálni. Ki érdekel ez a módszer, akkor megtanulják, elolvassa Victor Panov „Balandinsky boszorkány doktor”. Remélem, kedves olvasó, most kapott információ lesz elég ahhoz, hogy a helyes döntést, és válassza a maguk számára bármilyen módon helyreállítani az egészséget.

Én magamról szeretném mondani a következőket: nincsenek gyógyíthatatlan betegségek, vannak gyógyíthatatlan betegek.

Örülj és légy boldog. Ami a gyógyító tulajdonát illeti, azt akarom mondani, hogy Imago-nak hívják.

Ezt a módszert Oroszországban szabadalmaztatták, és az Egészségügyi Minisztérium felhatalmazta arra, hogy a betegségek kezelésére energiainformációs csere útján használható legyen.

412480 Saratov régió, Kalininsk, ul. Repin, 25. Tel. 24.372.

Népi gyógyító parapszichológus Viktor Nikolayevics Panov.

A gyógyítók barátsága Az esemény kezdete arra az időre utal, amikor Viktor kicsit kevesebb "Jézus Krisztus kora" volt, és a város egyik iskolájában tanított munkát. Jó egészség volt, keményen dolgozott, felnevelt lányokat és pénzt keresett családjának. Jura egy közeli barátja tíz éve dolgozik északon, és családjával együtt él a regionális városban, hosszú távú buszvezetőként.

Egy nap, egy szabadnap után, Victorhez jött az autójába, és elkezdte elmondani a baját. A dolog az volt, hogy ideges és ingerlékeny volt sokáig, ráadásul nagyon erős álmatlanságban szenved. És bár az orvosok ragaszkodtak ahhoz, hogy orvosi kezelésben részesültek, a betegség nemcsak nem gyengült, hanem éppen ellenkezőleg, intenzívebbé vált. Az általános masszázs és kézi terápia tíz ülésszakát is elvégezte.

Mi a fiúk elvesztették útjukat? Gonoszul mosolygott.

Igen, gyógynövényt keresünk. Nem igaz? Érdeklődött Yura.

Pontosan megérkezett. Én vagyok ő. Mi vezetett az igényhez? komolyan kérdezte.

Amint Jurij beszélni kezdett a problémáiról, Anatoly Anatolynak félbeszakította, és udvariasan meghívta, hogy jöjjön be a házba. A szobában meghívta a vendégeket, hogy üljenek le, és alaposan figyeljenek Yury hosszú történetére a szerencsétlenségéről.

Amint befejeződött, a herbológus azt mondta:

Nekem van szüksége arra, amire szüksége van, csepp nemesség, tartalékban tartom, mert hosszú ideig csináltam.

Travnik felállt az asztaltól, és a szekrényhez ment egy üveg folyadékot. Helyezze az asztalra, aztán egy másik szobába, egy kis buborék grammot hozott ötvenévre. Feltöltve az orvostudománygal, átadta a betegnek a következő szavakkal:

Itt, fiú, naponta háromszor tíz cseppet, és a tartályegységek sorrendje lesz.

Yura ismét megkérdezte, hogy lesz elég? Nos, megbántani, fiam, neked elegendő, többször is ellenőrzött, nyugodt lesz, mint egy víziló, de aludni fogsz, mint egy halott ember.

Yura érdeklődött a gyógyszer árairól.

Először kúrálsz, aztán elhatározzod, hogy köszönhetsz nekem, válaszolta a gyógynövényes.

Istenhez, a fiúkhoz, elbúcsúzott a barátaitól, és elindultak a visszatérő útra.

Egy héttel később Jurij nagyon örült Victornek.

Helyesen elmondta a gyógynövényt, most legalább öt fűszálat. És reggel a feleségem felemeli, hogy harcoljon, aludtam, mint egy vadászgörény. Itt hozta neki hálával a jó konyakot, a cukorkát drága és mindenféle táska. Blatu-val kapott.

Anatómia találkozott velük egy állandó mosollyal az arcán.

Azt mondod, hogy az én cseppem segített? Igen, mivel ez nem fog segíteni. Főzöm a receptem szerint. De a szálloda túl drága, néhány kopeckért jár, miért töltötte el, mondta Anatoly szigorúan. Nos, ha van még valami, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. Mindig örömmel segítünk az embereknek, ezt a küldetést a Legmagasabb Daden adta nekem.

És ezen esemény után, húsz évig Victor nem látta a gyógynövényes Anatolyt. Nos, mikor Istennek magát megengedték, hogy gyógyítóvá váljon, ismét találkoztak és barátokká váltak. Bár Victor nem foglalkozott a gyógynövényekkel, barátságuk mind szükségesnek és hasznosnak bizonyult. Anatolikus nagyapám, aki több mint hetven éves, megpróbálta átvinni receptjeit és titkait Viktornak, de kulturálisan elutasította.

Miért vegye be a kenyerét, mert nincs rá szükségem. Végül is a kezelésben lévő iránya a parapszichológia legmagasabb szintű ismerete.

És amikor Victor első könyve megjelent, őszintén megsértették, miért nincsenek receptek a kezelésre.

Tehát hároméves barátságuk során gyakran fordult elő, amikor az embereket az igényekkel kapcsolatban dolgozták együtt.

Egyik nap, egy tizenhét éves kisfiú, Bislan édesanyja Anatoliból fordult, kérésére, hogy segítse a fiát a cukorbetegség gyógyítására, amelyet négy évig szenvedett. Anatolij beleegyezett abba, hogy segíteni fog és gyógynövényes főzeteket készít.

A fiú elkezdte inni az édesanyja által hozott húsleveseket, és három héten keresztül az orvosok által előírt adag beadása az öt napról háromra csökkent. Ismét, amikor édesanyám egy császárhoz érkezett Anatóliába, azt javasolta, hogy azonnal kezdje el a fia kezét két gyógyítótól. Nevezetesen, ivás használatával látogasson el Victor barátja gyógymódjára.

Victor először látta, hogy Bislan nagyon kimerült és elájult.

Nem értem, fiam, hogy jársz. Van bőred és csontod, mondta neki.

De más emberek betegsége fest? Ha tudod, nagybátyám, mennyire fáradt voltam, a fiatalember csendben válaszolt.

Nos, a legfontosabb dolog, ne féljen, Victor mosolygott, mindenesetre Isten segítségével fogunk gyógyítani. Miért nem jöttél korábban? Nemrég érkeztünk Csecsenföldről egy szomszédos kerületre és megtudtuk Önt. Meggyógyította a vesét, a bátyám nem boldog. Azt mondja, bátran bánjon Vita bácsival, segíteni fog, bár nem világos, hogy mit gyógyít meg, de az eredmény jó. Azt mondta, nem fogsz erőszakkal járni, összekapcsolni és vezetni, hagyni, hogy az emberek egy bolondra nézzenek. Azt mondom, jónak tartod, és elkápráztál, hogy nem a mi hitünk. Isten egy mindenki számára.

És a beteg Bislan elkezdett részt venni Vitya nagybátyja kezelésében. Három munkamenet után mindössze három inzulinegységet váltott ki naponta.

Tehát, amikor egy másik megbeszélés után a diagnózis kimutatta, hogy a hasnyálmirigy normálisan működik, Victor azt javasolta, hogy a beteg napi egy adag inzulinná váljon. Bislan engedelmeskedett a gyógyítónak, és az ajánlásoknak megfelelően normálisnak érezte magát. Két ülés után Victor megkérte a pácienst, hogy ne vezessenek be inzulint a testbe mesterségesen, de csak abban az esetben, ha vele együtt járnak, és szükség esetén kihasználják. A páciensnek hatalmas étvágya volt, és háromszor annyit kezdett enni egészséges embernek. Mivel a hasnyálmirigy (és a gyomor következtében) normálisan működött, a szervezet egyre több ételt követelt, hogy gyorsan megszerezze a szükséges súlyt. A páciens következő két ülése mindenkor volt vele, bár a testnek már nem volt szüksége rá. A többi ülésen a Bislan teljesen leállította a gyógyszer bevételét.

Amikor tíz szekció kezelése után eljött az idő a szétválásra, az orvos az első könyvével mutatta be, és felhívta neki, hogy alaposan elolvassa.

Bislan viszont azt mondta a gyógyítónak, hogy a pápa megígérte, hogy nagydarabot ad a személynek, aki gyógyítja a fiát. Most meg kell tartania az ígéretét, mert az eredmény nyilvánvaló, bár némi időt vesz igénybe a súly megszerzése.

Ezt követően a fiú hálát írt a gyógyító naplójába. Amikor befejezte, "Allah Akbar" -t írt. Amikor a fiú elment, a gyógyító, miután elolvasta a folyóirat bejegyzését, széles mosollyal elmosolyodott. Nagy Allah, ez érthető, de ebben az esetben semmi köze ehhez.

Victor sokszor kellemesebb volt rávenni, hogy a gyógyító Anatóliával közös erőfeszítések ötvözésével legyőzték a betegséget.

Ami az Anatolij receptjeit illeti, amelyeket hosszú ideig életre kelt és felhalmozódott, talán megjelennek a könyvében, amely már készül közzétételre. Nagy bűn, mielőtt az emberek eltemetik ezt a tudást a földön, az emberiség tulajdonává kell válniuk. Isten nagyszerű és nem fogja megengedni.