13 Az oroszban a leghalálosabb hibák

A szlobos filológusok szenteltek:

1) Fu-fu-fu, a "lodge" szó nagyon létezik és széles körben használják a lakosság minden szegmense. Milyen bolond jött fel, hogy nem használhatod ezt a szót előtag nélkül, nem fogok belemenni bele! (talán még én sem)))

3) "Gyere" - olyan forma, amely megfelel az orosz nyelv logikájának. "A régi párhuzamos változatot már nem lehet használni", küldtem ezeket az erdőket az erdőbe, mert magyarázataik logikája nagyon bizonytalan.

4) Nos, hogy-és-hoz-e egy örök beteg kérdés. Mindannyian tökéletesen tudjuk az ellenőrzés szabályát a "mi a teendő / teendő" kérdéssel, de az írás során, különösen a billentyűzeten, a szabályok valahogy nem mindig rohannak a mentéshez. Inkább sok éves olvasás a vállán siet a segélyre, ami nem mindig segít.

5) A karmesterek kedvence a "mi fizetünk az utazásért". Byaka még mindig ott van! De melyiket. De jobb, ha ezt a byaku karmestert elhagynám, a professzionális szlengről írva.

6) Az "általános" és "általában" egyetért. Hogyan zavaros lehetek? Nyilvánvaló, hogy csak a fórumok olvasása és a jó művészi liter értékesítése.

7) "Izvei" - a sírra vinek azoknak, akik ezt írják)), és azokat, akik felismerték a legrégibb borokat, teljesen kilakoltathatók, különösen ártatlanok.

8) "A jövő" aaaa, chic) ​​De tényleg hagyjuk ezt a varázslatot az irónia és a szarkazmus beszélgető beszédében.

9) A "eszpresszó" megegyeztek, de a "cappucci (h) ino" nem megfelelő. Valahogy Giovanni Boccaccio írt két „h” (vagy akár két „k”), miután az eredeti (Boccaccio), és cappuccino inkább írni anélkül, hogy az eredeti: cappuccino (oh, nincs két «p»!). És a szó frappuchino egy helyen egy megduplázódik, egy másik van, bár az eredeti frappuccino. Most érti meg a hitelfelvétel logikáját!

10) A szülést kétnyelvűnek tekinthetjük a beszélt nyelvnek. Miért ne? A csonk világos, hogy a dokumentumokban és hivatalos lapokban gratulálunk születésnapjára.

11. "Simpotichnye" lányok, valószínűleg nagyon fiatal nők, és nem kapnak együttérzést.

12) Igen, támogatják.

13) Én vagyok az "övék", sőt "ez". Itt például a németek így mondják: a hátát - az ő shny, sein e - shnyaya, ihr - shny, ihr e - shnyaya. A franciák általában csak az utolsó és az utolsó.

A beszélgető beszédben "az ő" (és mások hasonlók) - miért nem, ha segít a szövegben szereplő szavak jobb összehangolásában? És a szín és az "ő" és a "her" - általában a nuggets! A dokumentumok természetesen csak "nekik", "ő", "ő".

További információk (13) - birtokló névmások:

Az én tulajdonosi névmások, a tiéd, a miénk, a nemi (szám és esettan) konzisztensek csak a tulajdonlással (és nem a tulajdonossal):

A házam, a könyvem, a házad, a könyved

A birtokos névmások, ő, a nemben (szám és eset) összhangban állnak csak a birtokosával (és nem a tartozékkal). Ha neki, neki, hozzáadják a melléknevek végét, akkor megegyeznek a tagsággal:

Az otthona, a könyve

Német nyelven, a kettős jóváhagyást jogalapon hozták:

»Sein Bruder - egoshny testvér, seine Schwester - egoshnyaya nővére (kiderül, hogy a tulajdonos - férfias, de a végén a névmások soglasuyustya tagságát)

"Ihr Bruder - bátyám, Schwester hercege - nővére (a birtokló a női nem, a névmások végződése összhangban áll a tartozással).

Vicces, hogy a francia nyelven (és általában a román nyelvekről) egy harmadik személy birtokos névmásai csak a tulajdonos beleegyezése nélkül, csak a tulajdonlással egyeznek meg. A sa prononciája (nője) nőies nemű, a fiú (nő) nőies:

"Sa femme - a felesége (csak egy új feleség volt, -nynya - itt nőies nem!)
"Son homme - a férje (csak egy új férj, az utolsó - férfias nem)

A spanyolok ugyanazokkal a problémákkal küzdenek:

"Su amigo - barátja; és még a barátod is (igen, igen, udvarias)
"Su amiga - barátja; és még a barátnőd is (udvarias)

Kapcsolódó cikkek