10 tipp a kényelmes repülésekért, Tanya Fisherman

10 tipp a kényelmes járatokhoz.

Ma beszélünk veled a repülések témájáról.

10 tipp a kényelmes repülésekért, Tanya Fisherman

Őszintén szólva, attól tartok, hogy a repülés és az összes járat elég stresszes számomra. Ma szeretném elmondani, hogyan kényelmesebbé teszem a járatait.

Egy kicsit a repülő félelem miatt. Egy történetet szeretnék megosztani. Volt egy eset, amikor diák voltam, és a barátom és én töltöttük az első becsületes pénzt, amit elengedtünk a vakációnkért, a tengerbe mentünk all inclusive. És őszintén elismerem - olyan féltünk, hogy kezünket tartottuk. Ez valószínűleg egy kicsit nevetséges, de abban az időben segített megélni az első repülésünket.

És ha beszélnünk kell a jelen pillanatairól - eddig tapasztaltam turbulenciát és minden alkalommal, amikor képviselek, hogy egy vonaton vagyok. Van ez a hülye, de segít nekem. De komolyan - a repülés tényleges félelmét kezelik, az utóbbi időben egy posztert láttam a repülőtéren.

És most visszatérünk a fő témához. Adok néhány tanácsot, amelyet szükségesnek tartok.

Általában minden járat - ez a stressz a szervezet számára, ezért bizonyos szabályokat követnie kell. Készítettem neked 10 ilyen:

1. Válasszon kényelmes ruhát.

Olyan ruhák legyenek, amelyek nem engedik meg a mozgásokat. Kompressziós ruhák segítettek az utolsó ázsiai utazásomon. Olyan ruhák, amelyek nagyon hasonlóak a sportruházathoz. Egyébként a sportruházat is megfelelő. Kényelmesnek, puhanak kell lennie, és ne korlátozza a mozgásokat. És a kompressziós ruházat vagy a fehérnemű megkönnyíti a duzzadást, ha hajlamos vagy rájuk.

Általában a légitársaságok eldobható zoknit vagy eldobható papucsokat szállítanak repülés közben. De néha ez nem történik meg, szóval nagyszerű, ha magával viszi. Ne felejtsd el gyúrni a lábad és a lábujjaidat. Ez nemcsak a repülésnél hasznos, hanem a sík lábazat megelőzése is.

Igyál, és ne féljen, hogy újra megy a WC-hez, mert a hosszú járatoknál egy további bemelegítés is hasznos.

Vigyázz magadra hidratáló krémeket és múmiákat, hogy a bőre ne legyen stressz a repülés során.

Közvetlenül a síkon, ne habozzon ismét sétálni a szalon vagy a poprisedat. Megugrottam az utolsó járat folyosóján, és nem törődtem azzal, hogy valaki nem nézne rám ilyen módon, mert az egészségem és a gerincem fontosabb számomra. Különösen hosszú járatok esetén minden más utas megértéssel kezeli ezt.

6. Vigyél mindent magadra aludni.

Gyakran alszom a gépen, természetesen nem olyan kényelmes, mint szeretnék. Jó szórakozni veled: egy alvásmaszk, füldugók és egy párna a fejed alatt. Személyes tapasztalatból - Nem ajánlok felfújható párnákat vásárolni, mert rosszabbul tartják a fejét.

7. Készüljön fel szórakozás.

8. önmasszírozzanak.

A gépen mindig a lábam borjakat masszírozom. De amikor visszatértem utolsó útjáról, kicsit duzzadtam. És volt egy érzés, hogy az egész test fájdalmas volt. Anya azt javasolta, hogy a káposzta leveleit a borjakhoz csatoljam. Nagyon elégedett vagyok vele a gondozásával, de még mindig előnyben részesítem a gyógyszerek természetes kivonatokkal történő venotonizálását, amelyeket gyógyszertárakban értékesítenek. Például Normavern. Napi 2-3 alkalommal használtam, alulról felfelé raktam a lábamra. És ez tényleg segített. Tehát ne feledje, hogy az önmasszázs dolog fontos.

Ha hosszabb repülés után van időd, kérlek, adj egy kis szünetet. Rájöttem, hogy nem volt elég. Ez a passzív pihenés: forró fürdőt, bozót, hidratálót, ágyba és aludni. Ezért, ha lehetősége van rá használni.

10. Készíts egy kis edzést.

Ha jó pihenőid van, akkor egy kis edzés nem lesz nehéz, és csak akkor jó lesz.

További érdekes cikkek:

Kapcsolódó cikkek