6 Ok, amiért Elena a "vámpír naplólista" jobb, mint a "szürkület" bella! Szavazzon egyet közülük

6 Ok, amiért Elena a

Az önző, megbízhatatlan Bella a hónaljban nem alkalmas egy erős, magabiztos Elenára. Elfogadja?

Mintegy ötven epizód a múlt héten, „The Vampire Diaries” Twitter felrobbant szerelmes leveleket Nina Dobrev. Ez egy fontos epizód Elena Gilbert, aki emlékeztetett bennünket, hogy milyen érdekes és élvezetes karakter, ő ezzel szemben egy másik fiatal lány vámpír - Bella Swan (Kristen Stewart) a „Twilight”.

Mindkét lánynak olyan srácok vannak, akik hajlandóak áldozni az életüket, hogy megvédjék őket, de soha nem értettem, mi jó Belle-ről. Dakota Fanning és ez jobb! És soha nem tudtam megmondani, mi az oka a Bella-nak negatív hozzáállásomnak, úgyhogy úgy döntöttem, hogy külön-külön megfontolom az egyes lányokat, és megtudom, miért sokkal jobb Elena, mint Bella. Itt találja a különbségeket:

1. Bella alapvetően tehetetlen: Mint személy, Bella emlékeztet Lois Lane-re, de ez nem jelenti azt, hogy olyan jó, mint Erica Durance. Ha valami természetfeletti történik vele, akkor a bokrokba fut. Elena viszont nem fél, hogy piszkos kezét kapja. És amikor azt mondom, hogy "piszkos", úgy értem, hogy az egyik legősibb vámpír vére a kezében.

2. Bella békés: Bella megengedi Edwardnak, hogy döntéseket hozzon, míg Elena egyedül áll, és ezzel kihívja őket Stefan kapcsolatával. Talán ezért Stefan (Paul Wesley) és Elena gyakrabban veszekednek, mint Bella és Edward. Ráadásul ez a legjobb módja annak, hogy kivesszük az érzelmeinket. Hacsak nem kedvelsz egy tisztességtelen, passzív-agresszív módszert Edward problémáinak megoldására.

3. Bella önző: Mindenki tudja, hogy a vámpírokkal találkozó lányok a halálát kockáztatják, de Bella és Elena másképp gondolkodnak. Bár Bella csak saját magáról gondol, és szeretne meghalni, hogy vámpírrá váljon és örökké éljen Edwarddal, Elena csak áldozata az életét a szeretettek biztonsága érdekében.

4. Bella a családja felett helyezkedik el: Bella tudja, hogy amikor vámpírrá válik, és Edwarddal elfut, azt kockáztatja, hogy soha többé nem látja a szüleit - de tudjuk, hogy ez nem így van. Az, aki igazán szereti a szeretetteket a szerelem felett, egy férfi számára Elena, aki megszüntette a kapcsolatot Stefan-nal, hogy megvédje családját Katherine-től.

5. Bella nincs igazi barátok: Tudod, ez szomorú lenne, ha a legjobb barátod nem tudja, hogy még mindig életben lenne, ha nem láttam volna a bátyám és a barátom, és arra utal, főleg Bella. Úgy tűnik számomra, hogy a csatlakozás előtt a Cullenekkel az örök életet a szó szoros értelmében, először meg kell egy jó lógni a barátaival - osztálytársaival. És Elena még a barátainak is kölcsönözhetné Bella-ot, hiszen rengetegük van.

6. Bella nem tud élni a férfi figyelem nélkül: Amikor Edward elment az "Újhold" -ba, Bella egész világa összeomlott. Edward nélkül problémája volt a létezésnek. És Elena és ezen a ponton - Belle ellentéte. Miután a szakítás Stefan, ő megmutatta nekünk itt van egy gondolatmenet: „Én nem lesz egy ilyen szánalmas lányok, akiknek a világ megszűnik létezni, mert egy fickó.”

Most mondd meg, kinek az oldalán vagy? Szerinted ugyanaz, mint én? Úgy tűnik számomra, hogy Elena fölénye nyilvánvaló, ezért ha nem ért egyet, hadd tudjam.

Ki a legjobb vámpír lány?

Elena Gilbert (Nina Dobrev)
Bella Swan (Kristen Stewart)