5 oka, hogy az új apple eszköz "homepod" nem ihletett

1. Hiányzik az Apple vezető szerepét a Siri lehetőségeiben

Nekem úgy tűnt, hogy csak Federici potrollit minket, amikor bejelentette, hogy a neve az új operációs rendszer MacOS «High Sierra», és nem várható, hogy a dolgok továbbra is még rosszabb. «Siri Spekear» lehet elég egy megfelelő nevet az új intelligens eszközök, de úgy tűnik, a félelem, az Apple vezetői, hogy a név társul gyakrabban digitális asszisztens Siri, amely nemrég kapott a felhasználóktól távol unflattering vezetett arra a tényre, hogy mi volt a adja hozzá a "HomePod" nevet.

De azt mondta egy interjúban ellentétben mondott Phil Schiller bemutató közben a konferencián az új eszközt. Az első néhány perc a bemutató, azt állította, hogy a cég keresett áttörő megoldások terén a hazai hangszóró, mert ebben az időpontban ilyen társaságok «Sonos» termelnek hangszóró, hogy játszhat a vezeték nélküli zenét kiváló minőségben, de amelyben nincs intelligencia formájában Siri vagy Alexa, és az intelligens hangszórók Amazon Echo lehetővé teszi, hogy beszélni velük, de undorító minőségű zenét, és sem a cégek nem voltak képesek a jelenleg nyújtja be a teljes koncepció ilyen okos eszközök IC használjon otthon.

Ha az Apple megpróbálta bemutatni egy átgondolt koncepciót, akkor a HomePod eszköz nemcsak kiváló minőségű zenelejátszást nyújt, hanem elengedhetetlen virtuális asszisztensnek is. Nem úgy tűnik, hogy az Applenek elég hite van az utóbbi képességében.

Tim Cook szavait, amikor azt mondta: "és egy másik eszközről", azonnal izgalomba hoztam, mert mindenki azonnal rájött, hogy most a Siri oszlopokról szól. De a HomePod eszköz megjelenése nem okozott izgalmat, a szó teljesen. Rendkívül szerény és szerény megjelenésű, a körkörös fémhálóval borított, és az intelligens otthoni hangszórókhoz túlságosan nagy méretűnek tűnik.

A készülék választott kialakítása már rengeteg viccet generált ezen a témán, és az eszköz úgy néz ki, mint egy toalettpapír tekercs, nem kevesebb.

Mint kiderült, már van #HomePod

Épp most kapta meg az Apple egy új eszközt #Homepod. Féltékeny, kibaszott

3. Képernyő hiánya

Annak ellenére, hogy a hanghullámok képe megjelenik a készülék felső felületén, jelzi, hogy a Siri készen áll a munkára, csodálatosnak tűnik, de a kívánságlistánk egyik eleme egy képernyő jelenléte volt. Úgy vélem, hogy egy képernyő használata hatással lenne az eszköz jobb működésére, vagy legalábbis csökkentené a csalódottság érzését, ha a Siri nem válaszolt a kérésére.

4. Többfelhasználós mód támogatása

Nem tűnik úgy, hogy a HomePod eszköz készen áll a multiplayer mód támogatására, ha csak azért, mert az Apple nem szólt róla. Úgy vélem, hogy a legfontosabb funkciója az eszközben használt többfelhasználós mód, amelyet a családban használni kellene, a TV-készülék példáját követve.

Az egyetlen gyakorlati értéke az intelligens eszközök, mint az Amazon Echo az a tény, hogy lehet helyezni minden szobában. Ehhez olcsónak kell lenniük. Oszlop egy virtuális asszisztens, mint az Amazon Echo népszerűségre tett szert, köszönhetően az alacsony ár. De 350 dollárért a HomePod készülék valószínűleg nem hív olcsónak. Az ilyen eszközök elhelyezése otthona minden szobájába nagyon sok pénz fordulna elő. Apple megpróbálta igazolni az árat, hogy ez a készülék testesíti meg a legjobbat nyújtja, de nem vagyok teljesen meggyőződve részéről Siri, és én már Sonos hangszórón, úgyhogy nem igazán lát okot, hogy többet költsenek HomePod oszlopban.

Ha csak nagyon jó minőségű zenelejátszás miatt vásároltam meg a HomePodot, akkor ezt az eszközt olyan eszközökön kell elhelyezni, mint a Bose. Még várnunk kell arra, hogy az eszköz bejusson a piacra, és hasonlítsa össze, hogy a zenelejátszás minősége hasonló-e ehhez a készülékhez, és túlságosan meredek áron.

Feliratkozás a csatornánkra a Telegramban: @AppleRus

Kapcsolódó cikkek