8 Vélemények a zoovetnasn címre reutov g, kotavskogo st, 9

Szeretnék véleményt nyilvánítani erről az orvosról! Ezt a klinikát alkalmaztam, miután egy másik klinikán hibásan diagnosztizáltam és rossz kezelést alkalmaztam. A macskámat Skrylnikova Olesa Olegovna-hoz hoztam, aki szó szerint "tette" a macskámat a lábára. Kiderült az urolithiasis, meggyógyította. Aztán egy másik macskával fordult hozzá, amit más orvosok aludni kezdtek. Olesya után a macskám még ma is él, és minden rendben van vele. Nagyon köszönöm ezt a klinikát. Legközelebb ›

Üdvözlünk! A nevem Angelica. 2 évvel ezelőtt volt egy kiskutya York Marousia-ból, és mivel a házunkhoz legközelebb eső Zoovetsnab-klinika, a kutyaházban való első napoktól kezdve alkalmaztuk. Az első orvos, akivel találkoztunk Skrylnikova Olesya Olegovna volt. Szeretném kifejezni hálámat a professzionalizmusáért, a figyelemért és az állat iránti kedvért. Egy évvel ezelőtt sikeresen működött a kutyám sterilizálása. 2 éven belül mindig a megfelelő diagnózist állítjuk be és. Legközelebb ›

Szeretnék köszönetet mondani az állatorvosnak a kisállat-macska kezelésének gondos és hozzáértő megközelítéséhez, amelyet helyesen diagnosztizáltak, kezeltek és válaszoltak az összes érdeklődő kérdésre. Nagyon elégedett a személyzet barátságával és a segítségnyújtási hajlandósággal! Köszönöm szépen a kedvenceink megmentését!

Kapcsolódó cikkek