2018 Éjszakai érlelő tea v93 kezdővel
Általában sokáig eltűnt a kínai teák iránti érdeklődés, úgy döntöttem, hogy ez az egzotikus az egyes ínyencekre.
Vélemények a különböző helyszínekről származó teákról gyakran találkoztam. Írásos / visszavont gyakran nagyon "ízletes". Végül úgy döntöttem, megpróbálok megismerkedni a kínai teákkal, de ne siessetek a mintákkal, és először egy kicsit betekintést nyerjek a témába. Lassan olvassa el a referenciaanyagokat, olvasd el a véleményeket, nézte a videókat ... Egyébként nagyon tetszett a YouTube-csatorna Sergey Shevelev
A megbeszélést követően úgy döntött, hogy valamit vásárol valamit arról, amit írok. Shu-puer elvileg egy lehetőség, amellyel sokan azt ajánlják, hogy bemutassák a teákat. A Menghai gyár jó hírnévnek örvend, a V93 alapvetően pozitív visszajelzésekkel rendelkezik. Az eladó a jó hírűek közül választotta ki azokat, akiknek pozitív visszajelzést kapott a megvásároltoktól.
Ugyanakkor, rájöttem, hogy bármit is tettek a vásárlást, mindig valaki azt fogja mondani, hogy vettem a rossz tea / eladó nem kell / nem a kereskedési teremben / nem ezen az áron.
Tehát a teát megrendelték, fogadták.
ELSŐ RÉSZ.
A kísérlet tisztasága érdekében az első részt írták meg, mielőtt megpróbáltam a teát. Ez a rész feltételezések és elvárások.
Azt hiszem, ez a tea teljesen különbözik a hagyományos teától. És akkor két lehetőség van. Vagy kapok egy újat, mint a másik italt, vagy annyira amatőr lesz, hogy nem akarok itni egy teszt után.
Abban a vizsgálatban, mások véleménye láttam magam, hogy ők és a nagy nem adom szempontjából prognózist. A véleményekben használt fogalmi berendezés nagyon furcsa. Melléknevek, amelyek leírják az íze és aromája, hang szép és fontos, de én valahogy nehezen vonatkoznak ezek a jelzőket a személyes érzéseit. Mit érdemes megértenem az ízlésről, amelyről azt mondják, hogy "szigorúbb"? Általában meg kell próbálnunk.
Feltételezem, hogy nem tudom egyértelműen kifejezni az ízérzésemet és a tea illatát, amely néhány epitétummal leírja azokat.
Egy külön tétel a tea hatása. Amit csak nem láttam a teák leírásában. Örömmel, megváltozott tudattal, tiszta fejjel stb. és hasonlók. És ez nem a chifirről szól, hanem a teáról. Talán nem értek valamit. A sport gyakorlatban sok dolgot kipróbáltam, ami hozzájárul az eredmények növekedéséhez. Soha nem sértette meg, és felismerte, hogy a rendszeres használat csökkenti a hatékonyságot, függőséghez vezet, károsítja az egészséget stb. és hasonlók. Tehát, ha vállalok olyan dolgokat, mint az ECA vagy az 1,3-dimetil-amil-amin, akkor a leírás nagyon korlátozott lesz. És akkor hallgatod a leírást, és arra a gondolat merül fel, hogy egy személy egy üveg hörgőt ábrázol egy koktél egy kokszkardból, de nem, csak egy csésze teát. Általánosságban, minden csoda hatására nagyon ironikusan szkeptikus vagyok.
MÁSODIK RÉSZ - "UTÁN"
Ez a rész, amit a teás után ivott. Ez már egy benyomás.
Kezdeni egy történetet a tearől. A tea egy dobozba került, műanyag zacskóba csomagolva.
Külsőleg így néz ki:
A száraz tea illata nagyon különleges. Nem csak a szokásos fekete tea illata van. A legfontosabb társulás az aszalt gyümölcsök illatával való kapcsolat. Általában nagyon kellemes illat.
Gyorsan szorongatott. A főzött formában a szárított gyümölcsök illata nem érezhető. Pontosabban, az ötödik szoros után kissé érezhető. Az illatról alkotott legfontosabb társulás valamiféle fa. Az illat kellemes. Érdekes, valójában a szorosból a szorosba, az íze és az aroma változása. A tapasztalat alapján megállapította, hogy akár tíz szoros is lehet, a tea illatos és ízletes marad. A legintenzívebb - a második és a harmadik, majd a tea körülbelül egyenlően telített.
Az íze különös. Többször is elkezdtem írni, megpróbálva leírni az ízt, végül köpni ebbe a vállalkozásba. Csak írom az ízt, tetszett nekem. Feleségem is értékelte.
Hatások? Igen, nincs hatása, ahogy vártuk. Nem hallottam hallucinogén, nootropikus és egyéb hatásokat.
ÍTÉLET
Tetszett a tea. Csatlakozom a kínai tea szerelmeseinek klubjához. Most megrendelek és kipróbálom a különböző lehetőségeket.
Azt tervezem, hogy vásárolni +16 Hozzáadás a kedvencekhez Összefoglaló kedvelt +39 +65
Shu-puer elvileg egy lehetőség, amellyel sokan azt ajánlják, hogy bemutassák a teákat. Nem teákkal, hanem puerriával! Érezd a különbséget. És az első ismerősnek a kínai teákkal, Puer nem illik bele. Például, nem szeretem ezt a teát egyáltalán, és alig tetszik. Igen, havonta egyszer egy pohár italt iszom. De nem több.
Nézd meg a véleményeimet, tetszeni fogsz :)
Tea Dianhong 58 - a műfaj klasszikusa, a kínai vörös tea
Silver Hunchin - kínai zöld tea Yunnanből
A kínai tea nem csak egy kortárs!
.
PS A minap jött a szupravezető 3 japán Imanishi 700, 1000 és 6000 alumínium üres az Apex, Nagura őket, és ritkaföldfémmágnes 60x10x12 mm tartására kések klón Apex - boldog Aki elefánt :)