10 Az év hírei, amelyekben nem hinnénk, április 1-jén távoznak
5'nizza egyesül 10 évvel a szakítás után
Amikor Lil Wayne a fegyvereket Rickers Island-börtönben börtönbüntetésre ítélte, Drake időnként meglátogatta. Az egyik látogatás során az utóbbi a következőket mondta: "Igen, ez igaz. Ne viselkedjetek vele olyan módon, mert én szartam rá "(az eredeti mondat jobban meg fogja tudni képzelni, hogy mit mondtak:" Igen, ez igaz. "Ne f *** vele, mint az, amiért én tettem."). Feltehetően Lil Wayne és a szenvedélye között volt egy veszekedés, és Drake felállt a lányra. Kiderült, hogy a rapper vele aludt; az igazság, az a nap, amikor találkozott Wizzival.
Talán új albumot várunk Fort Minorra
Az év elején egy olyan konfliktus tört ki, amely aligha tartozik a klasszikus "marhahús" koncepció keretébe. Egy különös harcból kiindulva, és végül Trappy és a SIL-A rapper Basot közös ellentétével zárul, ez az ügy helyes helyet foglal el az orosz rap rapusi történetének legbizarrabb püspökei között.
Guf és Aisa újra együtt
Folytatódik az orosz rapben folytatott összejövetel hagyománya, és Guf kétségtelenül a fő résztvevő. Tavaly megfigyeltük a Központ újraegyesítését, és most ebben a történetben Aisa is belépett. Most a csapat, mint mondják, végül összeszedik. Figyelembe véve az elmúlt évek eseményeit, amikor a házastársak hidegen beszéltek egymással, nem könnyű hinni egy ilyen történetben. De most Guf és Aisa újra boldogok. Új kezdet, új otthon. Nos, fodrász, - nélküle, mint mindig, sehol. A házastársaknak mind a családi ügyekben, mind az üzleti partnerek szerepében továbbra is sikeresnek kell lenniük.