50 visszajelzés a Vinintermed Ltd-ről a Vinnytsya G-n, Pirogova utca, 3-a

Vislovlyuyu schiru vdyachnіst fej lіkaryu klіnіki "Vіnіntermed" a mozhlivіst lіkuvannya kis dіtey pid sedatsієyu hogy különleges ember lіkaryam, SSMSC priymali sors lіkuvannі moєї ditini: Nosіkovu M. Shevchuk AA Satsiuk MA Dubovіy OP Dyakuyu te a profesіonalіzm, uwagi, schirіst hogy lyudyanіst, AJE E dovіrili naytsіnnіshe akkor - mi donechku, yakіy vsogo 3, 4 Rochko. Kívánok egészségre, nasnagi garnih trudovih budniv! З повагою Okhrimets MP

Azt szeretnénk, hogy podyakuvati klіnіki Vіnіntermed kollektívák, és különösen a kerékpáros spasibі, Kindergarten fogorvos Ribakovіy Tetyanі Valerіїvnі, hogy asisistentu fogorvos Іrinі az їhnіy profesіonalіzm, Garnier vіdnoshennya hogy pіdhіd hogy nashogo sinochka Artem! Ve nichrasch!

Vislovlyuyu schiru vdyachnіst kolektiva klіnіki Vіnіntermed hogy különleges ember lіkaryu Popadyuk Dіnі Farіtovnі hogy її Az asszisztens Ostrovskіy Galinі Eduardovnі az profesіonalіzm, Visoko kultúra chuyne ábrázolások mene pid óra stomatologіchnogo lіkuvannya. W povagoyu, Bondar Vitalij Ivanovych, pratsі veterán, tisztelt pratsіvnik sotsіalnoї gömbölyű Ukrajna.

A bölcsesség bölcsességét ragadta meg Kernitsky római Vasilovicsban! Zavdyaki Yogo profesіynim yakostyam minden proyshlo Duzhe Shvydko, bezbolіsno hogy kényelmes. Dyakuyu római Vasylovych i Yogo asistenttsі Natalії Baján vdyachnih patsієntіv, egészséges „, hogy van terpіnnya vashіy nelegkіy pratsі!

Két hónapon belül fehérítették a fog belső módszerét, amikor az utolsó eljáráshoz jöttem, hogy lezárják a pecsétet, kiderült, hogy nincs szín az anyagban. Ők tették, mi volt. Ennek eredményeként a fog ugyanolyan színű, mint korábban. Idő, pénz - töltöttem! Ráadásul egy megkínzott fog, ami valószínűleg nem remélhető meg. Ez az előcsarnok! Hogy lehetsz ilyen gondatlan? Sajnos a klinika romlott.

A címzett lezárta a gyermeket egy fogat. Nem volt beteg. Kiderült, hogy kezelni kell, mint később kiderült, pulpitis. Bár nem volt jele annak. Elvben nem volt pulpitis. Nem fogom leírni, hogy ilyen következtetést vontak le. De az információ megbízható. Ennek eredményeként, ez a kezelés költsége 850 UAH. Azt is megölték, hogy a klinika pénzt keresett egy kártyához. És van egy előzetes konzultáció a pénzért és a pillanatfelvételről, még akkor is, ha erre nincs szükség. Általában soha nem ajánlom senkit Vinintermednek. Nem építhet üzletet a kapzsiságra és. Legközelebb ›

Volt egy fogfájás, lezárva, a fájdalom eltűnt, de egy idő után kiderült, hogy "2 csatornát" hagyott el a 3-ból. Elkezdtük újra lezárni a fogat, a fog szakadt. Felajánlották, hogy felhozzák a koronát, egyetértettem, de a korona számára készített egy PHOTOPLOMBOO (általában csaknem 1500 UAH), ami feltétlenül szükséges, de többszörösen drágább! Doktor Popayuk Dina Faritovna. A sebész azt javasolta, hogy az 500 dolláros fogpótlásokat állítsák elő. hogy megkérdezte, van-e olcsóbb válasz, nem kell rá. Én magam megváltoztattam a klinikát az egész családnak. Legközelebb ›

A címzett lezárta a gyermeket egy fogat. Nem volt beteg. Kiderült, hogy kezelni kell, mint később kiderült, pulpitis. Bár nem volt jele annak. Elvben nem volt pulpitis. Nem fogom leírni, hogy ilyen következtetést vontak le. De az információ megbízható. Ennek eredményeként, ez a kezelés költsége 850 UAH. Azt is megölték, hogy a klinika pénzt keresett egy kártyához. És van egy előzetes konzultáció a pénzért és a pillanatfelvételről, még akkor is, ha erre nincs szükség. Általában soha nem ajánlom senkit Vinintermednek. Nem építhet üzletet a kapzsiságra és. Legközelebb ›

Nagyon jó klinika. Szeretnék köszönetet mondani Moroz O. V.-nek. A gyerekek számára is olyan megközelítést talál, akik nagyon félnek az orvosoktól. Kiiktattuk a Vinnitsa klinikáit, de csak a gyermek kezelte a fogakat. Szakma van az üzletében.

Volt egy fogfájás, lezárva, a fájdalom eltűnt, de egy idő után kiderült, hogy "2 csatornát" hagyott el a 3-ból. Elkezdtük újra lezárni a fogat, a fog szakadt. Felajánlották, hogy felhozzák a koronát, egyetértettem, de a korona számára készített egy PHOTOPLOMBOO (általában csaknem 1500 UAH), ami feltétlenül szükséges, de többszörösen drágább! Doktor Popayuk Dina Faritovna. A sebész azt javasolta, hogy az 500 dolláros fogpótlásokat állítsák elő. hogy megkérdezte, van-e olcsóbb válasz, nem kell rá. Én magam megváltoztattam a klinikát az egész családnak. Legközelebb ›

Szeretnék köszönetet mondani a vezetőségnek az ilyen gondosan kiválasztott személyzetnek a klinika területén végzett munkájáért! Az orvosok professzionalizálása, kedvenc Kutsyk AV med. nővérek és nyilvántartás. A klinikán már régóta szervizelés alatt látom, milyen hatalmas csapást kap a lány a recepción. Végtére is, különböző emberek jönnek, fájdalmak, az elégedetlenség, és mennyire jóindulatúan próbál mindenki kedves, és nem piszkálni egy beteg ugyanabban az időben. Mikor üzletet folytatok, figyelem az alkalmazottakat. Legközelebb ›

A klinikának köszönhetően a képek és a kiváló lányok olyan alacsony árai a recepción, akik már így is gyakran ismerik és ismerik, nem változtatják meg magatartásukat, és aranyosak és óvatosak is!

Nagyon hálás vagyok, hogy az orvosok klinika „Vinintermed” Chudinovich Jakovlevichu Oleg és Irina a jól végzett munka, a minőség, az érzékenységet, fájdalommentes során az összes műveletet! A munka során megmutatott szint megfelel a csodálatos klinika szintjének!

Szerettem volna megbeszélni egy orvossal, hogy helyreállítsa a koronát, amelyet egy másik területen helyeztek el. Ezzel az adminisztrátor elutasítással válaszolt, utalva arra, hogy az orvos fenntartja magának a jogot, hogy megtagadja az ilyen szolgáltatások nyújtását. Nos, helyes, miért kell "kijavítani valaki más munkáját". Mit mondhatok még? Vinnitsa-ban jó fogorvosi rendelőt kerestem, ahol továbbra is szolgálhattam. A tervek cirkónium koronák és furnérok voltak. Vinintermed a jó listámban nem találta meg.

Vislovlyuyu schiru vdyachnіst fej lіkaryu klіnіki "Vіnіntermed" a mozhlivіst lіkuvannya kis dіtey pid sedatsієyu hogy különleges ember lіkaryam, SSMSC priymali sors lіkuvannі moєї ditini: Nosіkovu M. Shevchuk AA Satsiuk MA Dubovіy OP Dyakuyu te a profesіonalіzm, uwagi, schirіst hogy lyudyanіst, AJE E dovіrili naytsіnnіshe akkor - mi donechku, yakіy vsogo 3, 4 Rochko. Kívánok egészségre, nasnagi garnih trudovih budniv! З повагою Okhrimets MP

Azt szeretnénk, hogy podyakuvati klіnіki Vіnіntermed kollektívák, és különösen a kerékpáros spasibі, Kindergarten fogorvos Ribakovіy Tetyanі Valerіїvnі, hogy asisistentu fogorvos Іrinі az їhnіy profesіonalіzm, Garnier vіdnoshennya hogy pіdhіd hogy nashogo sinochka Artem! Ve nichrasch!

Vislovlyuyu schiru vdyachnіst kolektiva klіnіki Vіnіntermed hogy különleges ember lіkaryu Popadyuk Dіnі Farіtovnі hogy її Az asszisztens Ostrovskіy Galinі Eduardovnі az profesіonalіzm, Visoko kultúra chuyne ábrázolások mene pid óra stomatologіchnogo lіkuvannya. W povagoyu, Bondar Vitalij Ivanovych, pratsі veterán, tisztelt pratsіvnik sotsіalnoї gömbölyű Ukrajna.

A bölcsesség bölcsességét ragadta meg Kernitsky római Vasilovicsban! Zavdyaki Yogo profesіynim yakostyam minden proyshlo Duzhe Shvydko, bezbolіsno hogy kényelmes. Dyakuyu római Vasylovych i Yogo asistenttsі Natalії Baján vdyachnih patsієntіv, egészséges „, hogy van terpіnnya vashіy nelegkіy pratsі!

Kérte, hogy egy gyermek fogát egy gyermekben töltse. Az orvos azt mondta, hogy fog kerülni mintegy 300 UAH. Gyere - nyitottam a fogamat. A nővér énekelt egy papír kártya 15 UAH, egy szerszámcsomag 20 UAH, a nyitó fog - 50 UAH. Aztán azt mondja, akkor jön, készíts egy képet (60 UAH) egy ideiglenes pecsét egy csatorna (100 UAH) és egy csatorna töltelék, és egy eredeti pecsét (250 UAH). Összességében felajánlották, hogy egy csecsemőt tejjel fognak feltölteni 600 UAH-ról, és elmondták nekem, amikor a fogat már kinyitotta. Kitöltve. Legközelebb ›

Toruta Oksana Anatolievna kezelt nekem egy fogat. Egy hónapig szenvedek rosszul végzett munkájától. Nem tudom, hogy helyesen hívják, de felhívom a külvilágot, ami hosszú ideig zavart. Hosszú időre különböző orvosoknál töltöttem a fogakat. Születésem után kaptam egy pecsétet, és úgy döntöttem, elmentem ebbe a klinikába. Az eredmény nagyon kiábrándító volt! Először is nagyon csúnya, de ez nem a fő dolog, a legfontosabb, ami fáj!

Kapcsolódó cikkek