9 évvel az esküvő után a házaspár az esküvőtől kicsomagolt ajándékot talált
A család a munka. Ráadásul a munka nem egyszerű. A házasságban az idők boldogok, de vannak nehéz idők is. Az esküvői ajándék története sokat tud tanítani minden újoncnak!
"Ma, amikor lefeküdtük a gyerekeket, én és a férjem úgy döntöttünk, hogy pihenünk és bort iszunk. A beszélgetés során megbeszéltük a közelgő esküvőnket Kalamazoo-ban, amelyre meghívtak minket, és azt gondoltuk, hogy megadjuk az újszülötteket.
Emlékszem, hogy adtak nekünk esküvőnknek (9 évvel ezelőtt), és milyen ajándékokat szerettünk a legjobban. Aztán rájöttem, hogy az ajándék, ami nekem volt kedves, még mindig kicsomagolt. Nevetni fog, de így van!Az esküvő napján, Brandon és én egy ajándékot kaptunk Alison nagynénémtől. Egy egyszerű fehér dobozban egy kártya volt a felirat: "Ne nyissa ki az első veszekedésig". 9 éves közös életünk során sok veszekedés, vita és süllyesztett ajtó volt. Néhányszor meglátogattuk a válás gondolatát.
De nem nyitottuk meg a dobozt.
Eleinte arra gondoltunk, hogy a dobozban van valami titokzatos "kulcs a házasság megmentésére". Végül is, Alison néni egy boldog házasságban élt közel fél évszázadig, amíg ő özvegy lett. Reméljük, hogy a doboz megment minket.
És végül úgy döntöttünk, hogy megnyitjuk.
A titok kiderült, hogy nagyon egyszerű: belül van két boríték a pénz és a jegyzetek:
- Cathy, vásárolj pizzát, garnélarákot vagy bármit is szeretsz. Készíts egy fürdőt egy romantikus estére. ♥ Szeretettel, Alice néni. "
"Brandon, és veszel egy csokor virágot és egy üveg bort. ♥ Szeretettel, Alice néni. "
Mind a kilenc év és három év elteltével a doboz a szekrény felső polcán élt, összegyűjtve a port. És mégsem hazudott hiába. Ez alatt az idő alatt türelmet, megértést és engedményeket tanított nekünk. Barátaink, partnereink, csapatunk lettünk, és ez megerősítette a családot. Ma úgy döntöttünk, hogy megnyitjuk az ajándékot, mert már teljesítette fő célját. Végül rájöttünk, hogy nincsenek olyan eszközök, amelyek segítenek egy erős család felépítésében - ők bennünk vannak.