10 Ways to play a barátaidat április 1-én, relax)

Nem. Szeretne tejet?

Mindaz, ami a rajzhoz szükséges, a tej csomagolása és élelmiszer színezése (kurkuma, cukrásztermékek színezéke). Adja hozzá a második összetevőt az elsőhöz, keverje össze és ajánlja fel barátainak. A vicc teljesen ártalmatlan, és egy nevetséges reakció garantált!

2. Szívet tesztelés

A rajz olyan régi, mint a világ, de hihetetlenül vicces. Szüksége lesz egy érme minden felekezet (a réz hrivnya vagy bármely külföldi érme tökéletesen illik) és a szuperfestés.

Válassz egy jól nézett helyet, amelyhez nyugodtan megfigyelheted, kényelmesen bedobhatod valahol a közelben lévő padon. Ezután ragasszon össze sok érzéssel az aszfaltot vagy a padlót (ha a szobában van). Menj el, és nézz egy vicces látványt, amikor minden járókelő "pöfödik", próbálva levenni egy érmét.

Nem. Úgy gondolta, kínaiul beszél

№ 4 Számítógép sokk

Telepítse a "kék halálkijelzőt" a lejátszani kívánt személy számítógépén. Ezt megteheti egy speciális program BlueScreen Screen Saver letöltésével. Telepítse ezt az alkalmazást egy barátjának eszközére, futtassa azt, és élvezze a tulajdonos sokkot és pánikot.

№ 5 Facebook a segítségben

Először úgy tűnhet, hogy az akciók algoritmusa kissé bonyolult, de ne aggódj, valójában meg fogod érteni, hogy mindent rendkívül egyszerű! Kövesse az alábbi utasításokat, és egy vicc nyeri a barátját.

Ha az a személy, akinek a rally célja, kattintson a linkre, úgy gondolja, hogy ő (ő) a profiljához irányított, és szerelmes vagy belőled. És ez idő kérdése és humorérzéke. A kapcsolatok magyarázata és tisztázása egyszerűen nevetségessé és nevetségesnek kell lennie.

№ 6 Kiemelkedő meglepetés

Azok számára, akiknek szabadidejük van, a szórakozás vágya és sok ragadós matrica.

7. Nem működő asztal

Ha a barátod megpróbál megnyitni minden fájlt vagy mappát, akkor veszteséges lesz, mert minden inaktív lesz, de a start menü és a vezérlőpult megfelelően fog működni.

8. Valaki, Nicolas Cage

9. Megijeszteni és nevetni: 2 az 1-ben

A 2-et 1-ben húzva. Láthatja a linket

10. Jég a habból

Ehhez szükség van egy forró víz medencére samponnal és szárazjéggel. Kössük ezt a két tulajdonság a ház barátja, és megkapod a tenger habot, megdöbbentő állítások elvtárs és tengernyi pozitív érzelmek és a nevetés. Csak a legfontosabb dolog, ne túladagoljon samponnal =)

Jó szórakozást és örömet másoknak!