8 Vélemények az orvosi fogakról a blagoveshchensk g utcában, északi úton, 165
Engineer PTO V. V. Skachkov. Üdvözlünk! Egy kis tanácsot fogok írni egy kis, de nagyon jó klinikáról. A barátok ajánlása és a fogyasztói igények kielégítésére szolgáló klinikák hiánya miatt a "minőségi költség" kifejezetten Bekrenov Anton Mikhailovicshoz fordult "Doktor Zubov" klinikáján. Leírta, hogy kiváló szakember dolgozik sok évig a fogászat területén. Sürgősen szükség volt egy majdnem elpusztult fog kezelésére. És tudatosan a "Zubov doktor" -nál szakember kapott. Legközelebb ›
Néhány nappal ezelőtt meglátogattam ezt a fogászatot. A fogfájás nem zavarja a második napot, tehát kivéve, hogy a fogorvoshoz mentek, nem volt kiút. A feleségem rendszeresen meglátogatja ezt a fogászatot, és elhatároztam, Az igazat megvallva, mert a korábbi, nem a legsikeresebb tapasztalatok látogatása a fogorvos, egy kicsit aggódott a kampány előtt, de az izgalom hihetetlennek bizonyult, minden rendben volt! Kiderült, hogy a fogat el kell távolítani. Professzionálisan mindent megtettek: sem az eltávolítás, sem a fájdalom után nem volt ott. Legközelebb ›
Én, Sviridova Elena Yuryevna, nagyon örülök, hogy eljöttem a fogorvosi rendelődbe. Nagyon meglepődtem, hogy Tatyana Vladimirovna Degtyareva, fiatal, de nagyon profi orvos, a fogait kezelte. Nagyon kellemes, tapintatos, udvarias ember és nagyon illetékes orvos. Soha nem gondoltam, hogy a fogászati kezelés érdekes és fájdalommentes eljárás. Hála a nagy orvosnak, Anton Bekrenevnek! Anton Mikhailovich, nagyon örülök, hogy ilyen képzett szakemberek dolgoznak az Ön számára, ahogy ön is. Legközelebb ›
Köszönhetően az orvosi rendelő személyzetének. Először is, elfogadható áron, másodsorban udvarias, professzionális kiszolgálás, kényelmes légkör anélkül, hogy zajt és zajokat okozna. A következő látogatás csak ott van.
A szívem aljától köszönetemet fejezem ki a "Zubov doktor" fogorvosi rendelő munkatársaival, akinek vezetője Bekrenov Anton Mikhailovics. Mielőtt eljött volna ehhez a klinikához (implantátumot és öt koronát kellett telepíteni) meg kellett látogatnom egy államot. és két magán klinikán, mindenhol, ami nem felelt meg: azután a feltételek, az árak, akkor maguk a szakértők nem inspirálták a bizalmat. A kollégája ajánlására fordult, bár csak egy fogat kezelt (pecsétet kapott), de ez minden. Legközelebb ›
Igen, ez egy túrázás :) Olvassa el Mary felülvizsgálatát, külön köszönetet mondani neked Maria-nek, hogy hangsúlyt fektettek az alacsony árakon. Mint mindig, ez a legérzékenyebb pillanatban történik, amikor a fog elszakadt. Köszönöm a kaszinóban mandulával :) Mit mondhatok, és tényleg megtörtént, hogy a legalacsonyabb a Blagoveshchensk. kerámia 4500 dörzsölje. Minden, amit a webhelyen írtak. Remélem, hogy nem emelnek árakat az anyagárak emelkedésére utalva, mivel a következő fizetéssel azt tervezem, hogy a feleségemet Dr. Zubovnak küldem, valószínűleg két lesz. Legközelebb ›
A kiszolgálás tisztességes, a személyzet udvarias, sőt, mint minden fizetett fogorvos. Az egyetlen dolog, ami felkeltette a figyelmet és örült, az ár a pecsét. Remélem, hogy ez folyamatosan velük van, és nem emeli a dollár inflációs rátájára utaló árakat, és hasonlók.