7 Az ok, amiért a macbook levegő jobb, mint bármelyik Windows laptop a szegmensében, - hírek az alma világából
A Life Explorer Pavel Gorodnitsky biztos abban, hogy a MacBook Air továbbra is a legjobb laptop a piacon a 70 ezer rubelig. Véleménye szerint van 7 ok, miért kell sietnie a vásárlás a "levegő" laptop Apple:
1. Három év használat után soha nem frissítettem az operációs rendszert, nem tisztítottam a memóriát, nem hordtam a MacBook-ot a szolgáltatásba, és nem készítettem speciális programokat a munka optimalizálására - röviden, nem tettem semmit a számítógép felgyorsítására. Ő nagyon gyorsan dolgozott - soha nem várok rá, hogy lefagyjon, zavarokat vagy más csúnya dolgokat, amelyek gyakran előfordulnak a Windows-laptopoknál. A MacBook Air fantasztikusan optimalizált - minden alkalommal újraindítottam tízszer annyit. És akkor csak azokban a pillanatokban, amikor egyszerűen lusta volt az alkalmazás kézi bezárása.
2. Úgy érzi, hogy a MacBook Air körülbelül egy perc alatt töltődik nulláról 100 százalékra. Néhányszor megmentett: a laptopot majdnem a konnektorhoz csatlakoztattam, mielőtt a gépre megyek, majd megnéztem a filmet, vagy dolgoztam, és nem gondoltam az akkumulátort.
3. A feltüntetett 12 órás akkumulátor-élettartam gyönyörű találmány, de a MacBook Air pontosan nyolc-kilenc órát ad ki. Ez elég ahhoz, hogy kétnapos üzleti útra induljon, és soha ne kapjon töltőt a zsákból. Ráadásul a MacBook Air szinte teljesen lemerült, ha zárt állapotban van - ebben a módban napi 5% -ot vesz igénybe. És az utolsó tény az akkumulátorról: 34 hónapon keresztül a tényleges kapacitása csak 25% -kal csökkent, és nagyon méltó maradt.
4. A MacBook Air, az új MacBooktól eltérően, USB portokkal rendelkezik. Vásárolhat egy laptopot és azonnal használhatja, és nem gondolja a nehéz és drága adaptereket.
5. A MacBook Air hiperkompaktus. Éreztem ezt, amikor a 13 hüvelykes modellt egy függőleges válltáskába tettem. A laptop szinte teljesen felmászott (kivéve, hogy a cipzár nem volt rögzítve), és nem adta ki a legkisebb kényelmetlenséget. 1,35 kilogramm szinte nem érezte magát - azt hittem, hogy a táskámban egy nagy könyvet vagy egy vastag papírcsomagot hordok, nem pedig egy teljes számítógépet.
Először is, az Apple helyezte az emberek az operációs rendszer rovására költségvetési laptop, és most rajongók MacOS szembesülnek nehéz választás: vagy meg kell oltani pénzt egy high-end MacBook vagy farok lábai közt vissza a Windows.
Ebben a történetben az egész Apple korszak Tim Cook. Sajnos most a cég feladata nem a felhasználók kérése, hanem a lehető leghatékonyabban a hűségük bevételszerzéséhez.
Csatlakozz hozzánk a Twitteren. VKontakte. Facebook. Google+ vagy RSS. hogy tisztában legyenek az Apple, a Microsoft és a Google világa legfrissebb híreivel.
Az emberek, beszéljünk fokhagymáról? Minden itt van a MacBook magas árán! Nemrég ment az elektronikai áruházba, és tudod mit? 35-40 ezer rubel áron vesz egy laptopot a Windows-on, ahol csak az irodában dolgozhat, és bent van a böngészőben. Érdemes a vas laptopok indulnak 55-65 ezer rubel! Hasonló jellemzője a Windows laptopnak, hogy egy kicsit kevesebb lesz, mint egy mák. Tehát azt hiszem, az ár kérdése a válság után nagyon hülye. De minden eszköznek megvan a saját feladata, így a mák, kinek a Windows. A legfontosabb dolog, hogy a felhasználó tökéletesen megértette, miért vette magához és elégedett volt)