22 kg 3 hónapig polina Gagarina azt mondta nekem, milyen vékony születés után

• 22 kg 3 hónapig polina Gagarina azt mondta nekem, milyen vékony születés után

Polina Gagarina elmondta, hogyan veszített súlyt a szülés után

Három hónappal ezelőtt Polina Gagarina szült Mia lányát, és gyorsan elszakadt a terhességgel összegyűjtött extra kilogrammokkal. A rajongók érdeklődtek az énekes iránt, hogy hogyan alakult ki. és másnap végül megosztotta a harmónia titkait.

Lyudin Polina az 1FitChat Miron Shakira projekt alkotója technikáját használja. A táplálkozással kapcsolatos ajánlásait követően reggel az énekes hosszú szénhidrátokat (főleg zabkását) fogyaszt, délután szálas rostot és este egy fehérjét.

"Mi a FONTOS? Győződjön meg róla, hogy az ételek közötti időközönként és nem túl nagy mennyiségben tartja az időközöket, annyi adagban van, mint a tenyérben, vagyis kis adagokban. A fő elv nem éhes, ha enni szeretnél (éppen ezért) - van egy csirke, vagy például egy sárgáját nem tartalmazó fehérje - tanácsolja Gagarina.

Polina nem csak gondosan figyeli, mi van a tányérjában, hanem rendszeresen bekapcsolódik a sporthoz.

„Itt mindenki választja, amit szeret - súly képzés az edzőteremben, pilates, fitness, futás - a legfontosabb dolog, hogy amit csinálsz az öröm és az eredmények hamarosan megjelenik előtted a tükörben,” - mondja az énekes.

Azonban Gagarin mondta, hogy bár nem teljesen elégedett a saját alakja - a közeljövőben meg kívánja fogyni még három kiló, „hagytam, hogy harcolni 3 kilogramm. Alapvetően fontosak számomra - most mérlegelnek 56, szükségem van az én 53-ra. "

Végül Polina motiválta a rajongókat az önfejlesztéshez, és megjegyezte, mennyire fontos megtalálni a "kényelmes és egészséges önmagát, amelyet a diéták és a tréningek nem kimerítenek".

Hazai csillagok, akik fiatalabbnak tűnnek, mint ifjúkorukban

Kate Upton végül elhagyta a plusz méretű modellek sorát, és "phyton"

Persze, mi nem fogyni ápolók), de ha nem alszom fél éjszaka, az ő fia felkelni reggel én nem szeretem a sportnak (erőket, hogy megtudja, mi fog mosni, stb

mi 22 kg 3 hónap alatt? Nyolc. A többiek születtek.

22 kg három hónapig, ez csak kapets, elvtársak! Két ciklusban el kell kezdened a testsúlycsökkentést.

Nem hiszek abban, hogy általában 22 kg-mal nyerte vissza

Ezek mindig olyanok, mint mindig! Csalják őket a fogyásuk

"Egyél a tojássárgát," Kapet, mennyire éhes!

velem a fajta vagy munka után 2 héten maradt 14 kg. Nem csináltam semmit. Valószínűleg maga a test megszabadult, és többet kapott álmatlan éjszakákkal, fáradtsággal. de az utolsó 3-4 kg-ot nagyon nehéz elhagyni valamilyen okból

22 kg-os terhességet szerzett, most a lányom két hetes, már 16 kg (nem csinálok semmit magamnak), még mindig 6 kg-ot kell dobnom a súlyomra.

Persze, mi nem fogyni ápolók), de ha nem alszom fél éjszaka, az ő fia felkelni reggel én nem szeretem a sportnak (erőket, hogy megtudja, mi fog mosni, stb

így még gyorsabban kell fogyni - nincs idő aludni, nincs idő enni

Hálózati kiadvány «WOMAN.RU (Female.Ru)»

A kormányzati ügynökségek elérhetőségei (beleértve a Roskomnadzorot is): [email protected]