5. nap
№6 titok.
Képzeld el, hogy soha nem foglalkozik a futás reggel. Tudja, hogy ez szükséges és hasznos (bár én nem igazán értek egyet, de például a fog menni). Tudja, hogy a fény reggel meleg töltés és nagyon rövid jog hozza meg a díjat az elevenség az egész nap folyamán. És akkor, akkor hallja a hangot az ébresztőóra ... Egy álom hirtelen észre, hogy „ez nem egy túl nuuuuu pooolzu prinooosiiit ... És soooo, van egy óra prosplyuyuyu ...”.
Mi a teendő ebben az esetben? elhagyni kocogás? sz. 1) A szivattyú teljesítmény; 2) találni egy rokon lélek.
Először. megosszák az öröm, és nem a torziós valakivel, aki szintén szeretik ezt a munkát! Az első bejegyzést, ami egy ismerős, a résztvevők levelet milyen városban élnek. Nézd, ha van valaki a városban. Megtalálni azokat, akikkel érdekes lesz, hogy együtt tanulnak új és javítja a technikát. Ki fogja a kamerát, amelynek fényképezőgép fog tartani. Ki fog hívni reggel, és azt mondják, „egy varázsigét, hogy csináltam poyah”.
Ellenőrizze a város faerskuyu tömegből, gyere vissza, nézd, talán illik a vállalati szellem. Csak ne válasszon ki fordul 5 percig, és a maradék 02:00 ital sör)) Azaz mint tusni - az egészségre, de megosztani a kényelem torziós technikai fölény velük nem valószínű.
Második. Barátom, akit meg kellett találni ezekben a napokban. Az elv az, hogy a tanítás más emberek, akkor növeli a uroven.Vam jobban ismert elvek torziós technológia, repülőgépek és így tovább.
Vegyünk egy barátom, aki meg akarja tanulni, és tanítani. Ha illik az utcán, és kérte, hogy tanítsa - tanítani. Ez jót fog tenni, jól szállít sok örömet másoknak.
A tanár, aki megy ez persze lehet megerősíteni, hogy ez nagyon aranyos - ha újonnan, hogy az első elem és örüljetek, mint a gyerekek)) én gyakran ugrik, és visítás örömmel.
Akkor is, ha alapszinten - az összes, hogy tudja, hogyan, és azt mutatják, mint amely képes. De az órák nem mutatnak. Nem azért, mert sajnálom, hanem azért, mert van, hogy magyarázza meg. És ezt meg kell érteni. Ez a kulcs.
№7 titok.
Mozgás a zene, esik darabokra.
Ui teljesebb magyarázata elvének zenehallgatás tájékoztatta Level Up.
Új mozgások.
Oh Ványa. Vanya én eszméletvesztéssel, és leesik a fogantyú rám (((
annyi információt az én kis parázs nem fog szenvedni attól tartok, hogy idővel én keverjük össze az összes elemet és hozzam létre beleberdu)))
tanácsot hogyan lehet a legjobban emlékezni mindent, és mindent megtenni gyorsan. helyesen és annak megértését, hogy mit csinálsz.
ez általában nem jelent problémát, azaz a idővel, akkor mindent csomagolni és lesz a norma
így makarom egy kis időt a technikát, hogy nő (és?), és így megy vissza, csak hogy nézd meg az összes eleme a kurzus, és frissíteni a memóriát és a test. Tehát akkor alkotnak egyfajta átfogó képet, amit tanítasz
is csak 5 nap van kötvények, ezek olyan elemből tanult. e csomag, minden elem végre többször is. és az elemek lesznek a memóriában, és hogy dolgozzanak ki akaratukat
és persze Ön is létrehozhatja köteg tanult elemek
hogy jöjjön fel velük azonos beleberdu nagyon hasznos.
op-pa, egy mondás, mármint az a tény, hogy meg kell teremteni dolgozzanak ki egy megjegyzés Morgan egy pár nap, hogy rájöttem már, és mi nem érthető. És nem értem a malom ... főleg raskrytiem..i mindez azért, mert a bal oldali! ez bal nem akar semmit ponimat..v általános, Ivan, kész, nagyon jól magyarázható, és azt mutatja, de én (most látni) 7 napon át nem lesz képes megtanulni, hogyan kell bekapcsolni ... persze, akkor lesz ideje, hogy egy kicsit több, mint amit tervezett )). de ami még fontosabb, hogy csavarja az Ön irányítása nagyon tetszett, volt izgalom.)
Köszönöm a leckét! Különösen hogyan lehet hallani a zenét. Most a legfontosabb dolog, hogy megtanulják, hogy hallja a zenét, és csavarja egyidejűleg. Amit eddig kapott csak az elején a gondolat, de aztán elfelejti a zene csak háttér, és csavaró mintha saját maga által))
Vajon a kibocsátás ezen órák és egyéb részleteit a terv? Vagy csak poyami csinál?
Majd csak akkor tudja megfelelően elmagyarázni a POI-t, hanem más kellékek twirled
futhatnak Chenit több más kellékek.
zenéről - ez teljesen normális. IMHO, szükség van a mindennapi életben, amennyire csak lehetséges, hogy megpróbálja, hogy hallja a zene ritmusának és a tempó, és kitalálni, hogy ez jó néhány elem, akár egy pillangó
Elmarad, mivel a munkamenet (((De semmi, másnap, hogy befejezze - kell pótolni minden.
Itt van. Ivan, akkor mind azt mondták, és ez igaz - te egy nagyon tehetséges tanár, nagyon világos megmagyarázni, de ez nem mindenkinek megadott. Az persze megfizethetetlen felfedezés. Köszönöm szépen.
Ui És én mint zenész nagyon elégedett a leckét „hogyan kell hallgatni a zenét”, ahogy számomra ez egy fontos részlet a beszéd.
P.P.S. Elnézést kérek, ha valami baj - nem mindegy a saját írás))