3. fejezet Látványterv vagy mentális reprezentáció
Látványterv, vagy mentális reprezentáció
A fejemben nincs gondolat, de rendelkezik egy erő, amely képes életre számos fogalmat.
(Ralph Waldo Emerson)
Mitől lesz valaki a győztes? A szerencsés ember különbözik a vesztesek?
„Ez mind a fejemben” - mondta Arnold Schwarzenegger. A multimilliomos, egy sikeres iparmágnás ingatlanpiacon, mint egy filmsztár, testépítő, ötször nyerte el a címet „Mr. Universe” - Arnold megvan minden. De ez nem volt mindig. Arnold emlékszik a napra, amikor nem volt semmi más, mint egy szilárd meggyőződése, hogy az agy a legfontosabb, hogy a projekt megvalósításában a terveket.
„Még egy kisfiú szellemileg elképzeltem magam, ahogy én szeretnék lenni. A fejemben, én soha nem kételkedett benne, hogy szeretném, hogy. Az agy valóban egyedülálló. Még mielőtt az első feladat a cím nekem, „Mr. Universe” képzeltem magam győztes ezen a versenyen. A fődíjat az enyém volt. Nyertem sokszor mentálisan ez már nem kétséges, hogy ez így lesz. Ugyanez történt a karrierem a filmekben. Képzeltem, hogy egy tehetséges színész, keresett egy csomó pénzt. Szó szerint úgy érezte, a siker, és úgy érzi az ízét. Csak azt tudtam, hogy meg fog történni. "
Chris Polayn tagja volt a világhírű West freestyle csapat hatszor nyerte meg a BEK időszakban 1976-1982.
„Részeként a képzés volt, hogy a munka egy pszichológus, amelynek célja a hatalom az agy. Edzés után a lejtőkön, akkor merítettük meditáció állapotában. A pszichológus arra kért minket, hogy mentálisan megy keresztül minden lejtőn, minden ugrás, és kapcsolja be. Ebben a mentális gyakorlat, azt keményen dolgozott, mint a jelen. Excellence in sport, mint bármely más tevékenység közvetlenül kapcsolódik a képesség, hogy hozzon létre egy egyértelmű mentális kép tetteikért. "
Chris tudja, hogy mit mond, ez nem csak a győztes hat érmet, hanem a feje egy sikeres tanácsadó cég az üzleti és a sport, melynek célja - elmagyarázni az embereknek, hogyan lehet sikeres hasonló módszerekkel.
Brian Edwards, egy vidám ember, egy nagyon jó humora van, részt vesz az életbiztosítás. Találkoztam vele egy év alatt az előadás túrák, és jó barátok lettünk. Minden este lefekvés előtt, ő mentálisan veszít látogatók jelenetet kell tenni a következő napon. Ő szellemileg felhívja beszélgetés minden ügyfélnek. Azt képzeli, hogy barátságos és hajlandó megállapodni, hogy biztosítsuk az életüket. Brian elképzel egy jó nap, amiért sikerült a sok biztosítási szerződések. Ő ezt tíz percig lefekvés előtt, és tíz perc reggel, ébredés után. Általában kiderül húsz perc naponta. Egy nap, Brian Edwards értékesítő több biztosítást, mint sok biztosítási ügynökök hat hónapon belül, és következetesen rangsorolva a felső egy százalék tagjai a szakma.
Három különböző emberek különböző célok és életkilátásait, de mindannyian ugyanazt a technika segít építeni a valóság, és aktívan befolyásolni, - megjelenítési technika, vagy a mentális reprezentáció.
Látványterv - ez megjelenítés, játék, látta magát olyan helyzetben, hogy még nem történt. Az ember azt hiszi, hogy csinál vagy valamit törekedni, hogy, hogy a kívánt.
Tegyük fel, hogy azt szeretnénk, hogy önbizalom. Segítségével a képzelet, látod magad egy magabiztos ember. Szellemileg, te merész intézkedéseket és szabadon kommunikálni mindenféle ember. Azt elképzelni a helyzetet, hogy általában okozni nehézséget, és úgy tűnik, hogy járnak el könnyen, természetesen és a siker eléréséhez. Tud még elképzelni, milyen barátai és kollégái mondanak bókokat, gratulálok a megszerzett önbizalmát. Úgy érzi, büszkeség és elégedettség mind mi lett a magabiztos ember, és eredményeként fellépő változások. El tudja képzelni, mit tud, és fog történni veled, és úgy élnek, mintha ez történik a valóságban.
Titkok a sikeres VIZUALIZÁCIÓ
1. Döntse el, hogy mit szeretne elérni: át egy vizsga, egy emelés, valaki, hogy találkoztunk, keresni egy csomó pénzt nyerni squash.
2. Nyugi. Néhány percnyi szünetet üzleti és a lélegzet, pihentető testet és a lelket.
3. belül 5-10 perc alatt mentálisan elképzelni a kívánt valóságot.
Amikor teszi gondoskodik a szükséges tulajdonságokkal. Ha a mentális kép szükséges tehetség, a bátorság, elhatározást és kitartást, biztos, hogy kapcsolja be azokat. Néha lesz tisztán látni, hogy az elérni kívánt célokat, mint nézni egy filmet. Más esetekben, előtted van csak a legáltalánosabb képet a célokat. Nos, majd, és így tovább. Akkor felváltva pontos és ingyenes megjelenítés, ezzel minden öt percig, vagy koncentrálni, egy dolog, hogy tetszik a legjobban.
Pontos Látványterv: Mentálisan hozzon létre egy pontos képet a jelenet, és mit akar elérni. Kövesse az előre elkészített forgatókönyv, mentálisan elveszíti egy párszor.
Ingyenes Imaging: Hagyjuk képek és gondolatok szabadon forgatható, nem irányítja őket, de csak addig, amíg azt mutatják, hogy pozitív módon, hogy elérjék a célt.
Mindkét módszert, szem előtt tartva, hogy a lényeg itt - gyakorlatot. Sok tapasztalt nehézségek korai szakaszában megjelenítés. Agyuk nem lehet létrehozni, és felhívni a kívánt jelenetet. Ne aggódj, ha valami történik veled. A képen nem kell teljes körű. Rendszeresen ezzel a megjelenítés, akkor hamarosan meglepve vette észre, hogy az agy megtanulja, hogy létrehoz egy mentális képet, amelyet választott.
Meg kell jegyezni, hogy nem elég elképzelni semmit egyszer vagy kétszer is. Az eredmények jelennek, ha a képet kinyomtatja az elme újra és újra hetekig vagy akár hónapokig is, amíg a cél nem valósul meg. Ne próbálja meg értékelni az eredményeket, miután egy vagy két kísérlet tétele.
Ha hirtelen kétségei -, és akkor merülnek fel - csak figyelmen kívül hagyja őket. Ne próbálja meg szembesíti őket és foglalkoznak velük, hadd szabadon jönnek és mennek a fejedben. Továbbra is vegyenek részt a megjelenítés, és minden a helyére kerül.
Két feltétele SIKERES VIZUALIZÁCIÓ
1. Mindig láthatóvá a célokat mintha mindez történik veled most. A fejemben, hogy ez a valóság. Készítsen részletgazdag képeket. Bejelentkezés bánja a szerepet, és játssza le.
2. Mentálisan láthatóvá a cél legalább egyszer egy nap, anélkül, hogy hiányzik egy nap. Ismétlés - az anya a tanulás.
Bármilyen gondolat keletkezett az agyában, és megerősíti azt, hatással lesz az életére.
El akarom mondani az ismert és dokumentált kísérleti pszichológus Alan Richardson. Student kosárlabda csapat három csoportra oszthatók; mindegyikben és rögzítették a hatását a játékosok. A játékosok az első csoport, hogy jöjjön a tornaterem minden nap, gyakorló benyújtását. Kosárlabda a második csoport nem a vonat egyáltalán, és a képviselők a harmadik csoport elfoglal egy nagyon speciális képzést. Nem megy az edzőterembe, és marad a szobákban, mentálisan elképzelni, a képzés folyamatára. Fél óra egy nap, látták magukat pontszám célok és megnyeri a zúzás pontszámot. Ők továbbra is szellemileg edzeni minden nap. Egy hónappal később, mindhárom vizsgált csoportok újra.
Az első csoport (akik gyakorolják minden nap a teremben) javította eredményeit 24 százalékkal. A második csoport (akik nem tettek semmit) nem javult. És a harmadik csoport (játékosok, akik képzett szellemileg) volt a javulás szinte ugyanaz, mint azoké, akik a gyakorlatban is a teremben!
Tehát, kreatív vizualizációs nagy hatalma van, de nincs semmi természetfeletti. Ez alapján a munkáját a belső mechanizmusokat és az energia, valamint a képesség, hogy kreatívan irányítják a belső erőforrásokat.
Gyakran előfordul, hogy az emberek szeretnék tudni az összes választ, még mielőtt ők teszik meg az első lépést. Szeretnénk előre és előre tudni minden részletet, hogy mi fog történni. De ez általában nem lehetséges, és gyakran a dolgok haladnak váratlan módon.
Színész Carol Burnett született Los Angelesben, és felemelte a nagymamája. Alig megélni, élő jólét és annyira rossz, hogy nagymamája gyűjtött WC-papírt nyilvános illemhelyek. Természetesen, nem a pénz, hogy küldjön a tehetséges lány az egyetemen, mint vágyott. Ugyanakkor tudta, hogy egy nap majd ott. „Nem is kell gondolatok, hogy nem tudok menni egyetemre. Elképzeltem, hogyan megy, hogy előadásokat, élni az egyetemen és a tanulmányi tantárgyak érdekelnek. Gondolkodtam rajta minden nap. Bár én nem lett volna esélye, hogy nem, nem kételkedett, hogy én leszek a diák. "
Hogy tudta meg a pénzt?
Felfedve a gondolatait, akkor új lehetőségeket nyit
Természetesen nem azt mondom, hogy ha megy, hogy nem a megjelenítés, győződjön meg róla érhette az idegen, aki kezedbe egy borítékot a kívánt összeget, mint ahogy Carol Vernet.
De ígérem körülmények fejleszteni úgy, hogy tudod megvalósítani a céljait - akkor számíthat rá. A gondolataid sokkal erősebb, mint gondolná, és minden mentális kép egy igazi erő, amely hatással lehet az életed.
Az az állítás, hogy egy személy rendelkezik ilyen képességekkel, nem találmánya sci-fi. Léteznek bennünk, mint egy gyakorlati mechanizmust, hogy tudjuk használni az lesz.