10 Vélemények, anastasia gubinskaya, Kazan
Hello mindenkinek! Talán a legegyszerűbb, hogy készítsen svadbe- választása volt a fotós. Annyi már hallott Nastya mielőtt a várható ünneplés, az összes értékelés mind pozitív! A Nastyával való munka öröm, könnyű és kényelmes. Ezt megelőzően, a férjem és én nem vett részt semmilyen fotózások, és izgalmas volt, mert féltek, hogy úgy érzi korlátozva kamerák előtt, nem tudja, hogyan jelent, de ezt követően megállapította, Love Story, rájött, hogy a félelmek alaptalanok voltak) Ha azt szeretnénk, hogy egy szép, élénk, minőségi személyzet, ne habozzon - csak Nastyára!)
Hosszú ideig keres egy esküvői fotós a végén úgy döntöttem, Nastya és a helyes döntést. Szakmai az ő ügyében) ajánlom!
Szeretném megköszönni Anastasia mi esküvői fotók) Munka vele volt könnyű számunkra, bár a férjem nem egy rajongó fotózott az esküvő előtt :) Nastya részt nekünk - különböző stúdióban helyet lövés, és végül mindent elhagytunk, ahogy szerettem volna !))) Köszönöm újra; *
Sok köszönet fotós Anastasia Guba a forgatás egyik legfontosabb nap az életünkben! Nagyon tehetséges és szorgalmas a folyamat korrigálja, hol kell keresni, és hogyan lehet a legjobban felkelni, ez nagyon kényelmes vele dolgozni! A képek meghaladták várakozásainkat! Minden nagyon szép és jó minőségű! Örülünk, hogy az esküvőnk forgatta. Fotókra, csak Nastyára!
Köszönet Nastya Gubinskaya fotósunknak! Nehéz minden még dolgozni fotósok, egész nap a lábát, feszült, a figyelem az ifjú, hogy a vendégek, fontos, hogy ne hagyja ki semmit! Nastya kiváló munkát végzett mindennel! Emlékmű s) OOOOchen sok nagy színes képeket, mindent, mindent pont forgatták, ráadásul az alap fotózást - egy csomó fotó a vendégek, nagyon elégedett a kép)) Nagyon szép, intelligens nő, a jó ízlés és a nagy tehetség. Nagyon örülünk, hogy Nastya a fotósunk volt! Még egyszer, KÖZÖS KÉRDÉS, Nastya.