10 kedvenc idézetek a fő divat-film „Az ördög Pradát visel» - élet a lámpa alatt!

10 kedvenc idézetek a fő divat-film „Az ördög Pradát visel» - élet a lámpa alatt!

„Az ördög Pradát visel» elmondta a történetet, hogy a munka is képes megváltoztatni egy ember, az ő karaktere, szokások, vágyak és még a világ. Mennyire fontos, hogy megtaláljuk a munka álmai és ne feledkezzünk meg a szeretteit. És azok, akik álmodott a világot a csillogás, a film olyan, mint egy eloltására hideg vízzel csillogás könyörtelen túlélni, és nem adott mindenkinek az ő világában. A kép a közönség elé a különböző benyomások, és még mindig a legérdekesebb filmalkotások, a téma a divat, a karrier és a kapcsolatok.

Mi a szerelem az élet nem megy jól? Ez mindig megtörténik, ha a győzelem a karrierjét. Mondja, ha minden jól megy teljesen por - biztos jele a növekedést.

- Van egy új diéta nagyon hatékony: nem csinálok semmit, amit enni, és ha úgy érzem, hogy hamarosan elájul, rágcsál egy szelet sajtot. - Ez egyértelműen érvényesek. - Igen, egy-két roham a gyomorhurut, és én leszek a cél.

Eladta a lelkét az ördögnek, az első alkalommal viseltem cipő Jimmy Choo, láttam.

- Milyen szép ruha! És ez nalezet én? - Persze! Kenet szappant, és minden lesz teljes a dátum.

- Itt, hogy általában nem eszik? - Igen, mindaddig, amíg a második dimenzió a negyedik, és a nulla - második. - Én hat. - Ah, a régi tizennegyedik.

A növekedést a kis - hatalmas ego.

- Szóval, azért ő összeszorította a száját, akkor teljesen megváltoztatni a gyűjtemény. - Még mindig nem értem? Minden attól függ fejében.

Erre a bejegyzést sok adna semmi a világon, és te akár ereszkedett. És vajon miért nem csókolni a homlokon, és nem ad egy arany csillag a végén a nap. Ébredj fel, bébi.

Gondolod, hogy ez csak egy magazint? Nem, ez nem csak egy újságot. Ez egy világítótorony a sötétben ... mondjuk, egy fiú, aki együtt nőtt fel a hat testvér és ahelyett, futball ment a varrás osztályok, és éjszaka nem olvassa a „Pódium” egy zseblámpa ...

Kapcsolódó cikkek