3 Full-time - Urinova - éhezés
3 napos „Urinova” éhen.
Kiégett „Urinova” böjt a New Moon.
Az 1. napon a vizelet többnyire felhős.
A 2. nap 12.00 óráig ment tiszta vizelet szalmasárga színű, keserű íze este akart inni egy kis vizet körülbelül 1,5-2 liter.
A harmadik napon reggel 6.00 körül ébredt érzés a hő a pálmák, és főleg a lábakon. Vizelet elsápadt szalma és kissé kesernyés.
A reggel a 4. napon a vizelet az azonos színű és kissé kesernyés. Minden nap volt egy székre három vagy több alkalommal. Továbbfejlesztett rugalmasság - kezdte a legmagasabb szinten (mindkettő után 7- 10 napos böjt).
Az első étkezés: saláta - káposzta, sárgarépa, cékla. Az élelmiszerek nyáladzik bőven. Az étel friss volt a szájban.
Ez az első alkalom megfelelően kijutni éhen. Reggel érzett erőt, erőteljes - és általában jó hangulat. A szervezet megszabadulni a felesleges súly és jól néz ki.
16 napos böjt.
Az éhezés belépett előkészítés nélkül, ivás vizeletben. Reggel (09:00) elborult - éhes, de én győztem „kérésére a patológia.” Sok vállalkozás volt.
A második napon akart futni, dolgozzanak ki, és én megtettem. A sok munka. Észrevettem, hogy a haj a fej vastagabb lesz, „alapozás” megjelent.
Az első napokban, 22.00-kor, nem Urinova beöntés ment cal.
Dolgoztam egész nap. Peel vizet a kútból. Dolgoztam, mint egy vadállat, annak ellenére, hogy egy nyugodt állapotban. Késő este már az 5. napon volt beöntés 2 liter sós vízzel. Ez maradt a sok piszok. Aztán tett egy második - jött kevesebb szennyeződés, egy harmadik beöntés készül az elpárologtatott vizelet - és súlyosan beteg (gócok a terület a felszálló vastagbél), a has - jött egy kicsit tinoobraznoy szennyeződést.
A nyelv nem olyan piszkos, és a száj nem egy rossz íze van. Ma már működött, de nem annyira, mint tegnap. Tettem egy beöntés, inni a vizeletet. A test vált önálló tisztítani, ha ez szükséges ahhoz, hogy a kibocsátás - maga vastagbél munkák. Minden jól megy. Futok reggel, felöntjük vízzel, dörzsölje a kopasz folt vizelet plusz sót, majd egy másik íj. Hunger maga átment nagyon könnyen. Méreganyagok sokkal kevesebb.
Hunger állvány nagyon jó - az egész nap a lábukat, az üzleti életben. Tettem egy beöntés sós víz - üledék maradt. Azonnal én beöntést 1 liter elpárologtatott vizelet - erős késztetést nem volt, bár a gyomor jól működött, van egy sötét szürke ragacs. Coming tiszta!
Hunger állvány nagyon egyszerű, nyugodt eltűnt, felálláskor jelentkező szédülés is. Az a benyomás, hogy elmegyek, a munka a normális állapot. Igen, ez olyan gyorsan nagyon jó és hasznos. Tongue fehéres, rugalmasság továbbra is növekszik, és ez biztató megjegyezni, abbahagytam fáj derekát. Igen, az éhség - ez egy csoda, meg kell érteni, és adja át a legnehezebb része - hidroxeur csőbe.
Elmentem a folyón úszni - tökéletes, hogy szórakoztató, vidám, friss. Én beöntés a elpárologtatjuk vizelet. Ismét dolgoztak, fájdalmat okoz a felszálló és a keresztirányú vastagbél - betegség visszavonása folytatódik.
Az egészségi állapot normális. Szem szinte megállt fáj, de én nyelvem fehér többé.
Éjjel felébredtem azonnal éles fájdalom a máj területén, és rájött, hogy nem volt felszabadítása tűzhely betegség a máj - ez jó. A reggeli után a beöntés elkezdte visszavonni, hogy jöjjön le - kijött zsíros, sárga csíkok (mint algák), iszap, és megmozdította sokat.
Délután fájt a szíve. A vizelet vált nagyon szép színe és az íze nem olyan koncentrált. Azt továbbra is keményen dolgozik.
Valami történik a jobb oldalon - mint kiderült, elutasítás patológia (beleértve a finom). Amikor elment a WC-után beöntés a főzet a gyógynövények és a vizelet (amikor a vizelet betöményítjük, ez hozzáadott szárított gyógynövények), kezdődött egy hatalmas kilökődés, és ki a polip vagy tumor megsemmisül - out rongyok, mint zselésített hús sárga sárban. Reggel szeme savanyított rosszul - megtisztul (a szem megy gennyes váladék, a tisztogatás a fej). Délután, miután a beöntés voltak jelei a kilökődés - Beteg voltam, gyomorfájás, a jobb oldalon. Este keresztbe River Donetc 2 alkalommal (300 m).
Gyenge voltam, szívta a gyomrában, a jobb oldalon, amim van. Elviseltem, amiben egész nap, majd érezte, hogy a jobb oldalon a semmis. Ha valami üres volt, és ha van egy hatalmas tátongó sebet, és az érzés ugyanaz, mint egy seb. Este ment minden. Miután beöntés költözött baljós fekete iszap. A nyelv rendetlen.
Miután egy beöntés sós víz belőlem kezdett menni mazutoobraznye oktatás nagy számban. Ismét lett fáj jobb oldalon. Tettem egy beöntés 1,5 liter elpárologtatott vizelet, de nem lett belőle semmi.
Körülbelül 8-9 am sok éhes, de aztán minden ment. Az egészségi állapot jelentősen javult.
Csinálok beöntés. Mégis hagy sok nyálka, de a színe sárgás-fehéres, mint egy medúza. Úgy érzi, jobb ha éhes időnként támadások (meghal Medusoid nyák), a nyelv törlődik.
16. nap. Tettem egy beöntés. A gyomor semmilyen kellemetlen érzetek nem volt, a folyadék áthalad szabadon, és ez a elpárologtatjuk vizelet! Úgy tűnik, annál egészségesebb a vastagbél egészséges, de távozott, miután egy beöntés 1-1,5 csésze Medusoid tömeget. Vagyok nyűgözve, hogy milyen sok a váladék, és hogyan csírázott a vastagbél és általában a testet. A gyomor, hogy valami mozog, morgó, napi kezdeni ezzel kiutat éhen.
Azt helyreállítás alma, körte, saláta, koncentrált gyógynövény tea mézzel, és ivott a vizelettel és az éjszaka tették kenyeret csíráztatott gabona. Eszem fokhagymát, de meg kell enni valamit -, akkor éget a nyálkahártya a szájban.
Eszem zöldséget, gyümölcsöt és kenyeret csíráztatott gabona. Elmentem a mosdóba - ami kijött az utolsó „zsír”, és aztán a „beillesztés” (ami azt jelenti, hogy a hozam a zúzás, de emésztetlen étel).
9 napos böjt.
Elkezdte a böjt, és én úgy döntöttünk, hogy éhen. Cél számú - élelmiszer szakítja meg a kapcsolatot. Ehhez tettem Schank Prakshalanu. Ez maradt a sok piszok. Járkált 1,5-2 óra, oblilsya contrastly (egy vödör meleg vízzel, és a hideg rá). Hajvágás nalyso dörzsölni kezdte az elpárolgott vizelet a fejét, és tömöríti le. Este meditált haj növekedési teljesítmény.
Célkitűzés 2. számú - adja meg az éhség finoman energiával. Fontos, hogy ne érezze a hideg és a szárazság. Nem hideg vizet öntünk, és vesz egy meleg fürdő. Tegye beöntés a gyermekek vizeletében, jött egy csomó „kecske-kövek”. Éjjel, én hulladék sok nyálka.
Ez az egész nap sokkal jobb volt, mint az első kettő. Voltak energia, frissesség. Eleinte egy kicsit sétálni, akkor vettem egy forró fürdőt. Víz lassan felmelegítjük testem. Aztán, amikor minden jól felmelegítjük, úgy éreztem, egy fless a szervezetben, ami jelzi az eltelt erőteljes energia bennem. Tudtam, hogy ideje felkelni ki a vízből. Amikor felállt, szeme elsötétült, égve, nem volt hányinger. Elmentem, és megállapítják, elfordítva törölköző - minden eltűnt. Tettem egy beöntés. Megjelent ragacsos szürkés, a haldokló idegen tömeg formájában kis vérrögök.
Aludni, és nem akar aludni egy kicsit. Jó napot melegítjük a fürdőben. Tettem egy beöntés vizelet. Elkezdtem mélyen patológia: a vérrögképződés, nyálka feketés színű. A nap folyamán úgy éreztem, a máj - keverjük. Úgy érzi is. Csináltam két masszázs fejek 15 percig vizelettel.
Ma már sokkal frissebb. Nos, hogy a gőz, akkor vettem egy hideg zuhany. Sót dörzsölni a vizeletben és a fej.
Ez idő alatt sok vér normalizálódott. Így, a kötőhártya nagyban elpirult. Tökéletesen megtisztított ízületek, de a vizelet tovább visszavonulni mély sós - ízlés vizelet specifikus (. Amint azt már korábban rámutattunk, az íze a vizelet látható, hogy a tisztító Ha éget a tisztító javában Ha ez olyan, mint a víz -. Lett törölve). Az egészségi állapot a normális, de a szervezet legyengül. Head jól működik, tisztán gondolkodni, világos. Ez elköltözött sok nyálka az orr és a ki a végbélen keresztül. Este tér el még vékony nyálka cseppek formájában. Most megnyugszom az orra, de a nyelv bevont fehér. Miután beöntés megy mély sár a terület a vakbélgyulladás - szilárd oktatás formájában kövek, nyálka. A 7. napon, minden olyan jól ment. Szennyeződés után beöntés készítményt kiment kevesebb, néha sokkal szar a gyomrában. Takony lett kisebb.
Tegnap este, a segítségével rokonom sikerült ülni a „lótusz”, és közben a kezét a háta mögött, hogy megragadják a láb -, hogy a „zárt lótusz” (fokozott rugalmasság azt jelenti, hogy a kötőszövet törlődik). Az egész nap gyorsan eltelt, és csendesen. Úgy érzi, jobb, kosz kisebb lett, de a nyelv a fehér, majd a beöntés ki kavics és fekete.
A nyálka az orron keresztül jön kevesebb, de ez lett vastagabb. Légzés az orron, hogy kiegyenlítse. Feel lett tisztítja a májat. A nap jól ment, jó érzés. Miután Urinova beöntés jön csak a végén az üledék. Úgy tűnik, az epében mozog, és a vastagbél megtisztuljon. 17.05-kor kezdte, hogy kilépjen az éhezés - Mix 2 evőkanál. kanál mézet meleg vízzel és ivott, evett egy almát.
14 napos böjt.
Május 30. 1. nap.
Bementem az éhezés segítségével Shank Prakshalany.
Május 31. 2. nap.
Kétszer is dörzsölje a testet vízhajtó. Az egészségi állapot normális. Ez egy független elnököt. Délután volt kis fájdalom a köldök (érezte, hogy valami egészségtelen), valamint kisebb hosszúságú, de éles fájdalom a szívében területet balra. By the way, a bal oldalon, a test már ütött. Hurt: bal láb, bal térd, bal trochanterben, és súlyos bőrirritáció (például egy karkötőt az óra) alakult meg a bal csuklóját. A nap folyamán éhes.
Az egészségi állapot normális. Yourself volt egy kis székre. Megjelent mazutoobraznaya, fekete folyadék (mint például zselé), mint az elmúlt időkben. A gyomrom morog, mozog. Trituráljuk diuretikus test (a bepárolva 1 # x2F; 4 vizelet térfogata) mintegy 30-40 perc, ezután leöblítjük meleg vízzel szervezetben. Az egészségi állapot normális. Pugh Protium mágnesezett forró víz - ez hűvös test mosás.
Ezekben a napokban volt némi válság állapotban. Éjszaka történt görcsök bal lábában - a hüvelykujj, aritmia volt megfigyelhető, de reggel minden rendben ment. Csak az a baj - ez a fájdalom a bal nyárson - ahol a comb tulajdonít a medencét. Esetleg egy beöntés vizelethajtó, balra a sok piszok. Most a bal oldalon a has belsejében néhány shake. Az egészségi állapot normális.
Az egészségi állapot normális. Az egyetlen dolog, poloska, ez a fájdalom a bal csípőízületi. A test, különösen a has és a bal oldali kis rángatózás. 2 masszázs kész a elpárologtatjuk vizeletben - ezek előnyös. Tettem egy beöntés - egy sötét köd (tisztítani a máj), a sok piszok.
Az egészségi állapot normális. Éjszaka, hogy nem egy beöntés, bal epeúti iszap.
Reggel masszázs - minden rendben van. Ezen túlmenően, spontán módon mozgott trágyát a vastagbélben. Mikroklizmochku tette, ő tartott egy nagyon hosszú idő (30 perc). Amikor elment a WC - jött omladozó dudor formájában hínár. Majd felmelegítjük is a fürdőben - I felmelegedjen a nagytomport.
Kiderült, egy csomó dolog, néha spontán. Spin lassan halad. Erőteljesen rázza a hátam (a gyakorlatok a hát alsó részén).
Minden fáradt, de tartsa. Tettem egy beöntés - jött egy kicsit zavarosság és részecske állott szar. Erőteljesen rázza a hátam. Tettem egy masszázs az elpárologtatott vizelettel. Pugh mágnesezett vízzel és a vizeletben. Mivel tegnap vált keserű, fanyar - oldódó méreganyag.
A vénák, hogy ki állt a lábam eltűnt. A bal oldali teljesen eltűnt irritáció, alig látható nyomok formájában pigmentált részén bőrt. 9. - Az új hold, talán jön ki éhen. Ha a visszahúzás a has a köldök alatt fájdalmat nem éreztem. De a test még mindig úgy néz ki, erős, és a hasi zsír elég.
Általában az átlagos egészségi állapot. Ez jön ki belőlem alapvetően trágya epe karaktert.
Erők gyorsan olvadnak. Pugh ásványvíz. Nagyon jó segítség akaratú hozzáállás. A háta még mindig fáj, de ez kisebb, mint a mi volt.
Szóval otgolodal 13,5 napig egyfolytában. Elkezdtem kijönni éhen. Miután kivette a főzet a gyógynövények, 3 órán át. Kanál méz a saját maradt sok fekete iszapot epe-bél eredetű. Shook hátfájás nem érezhető szinte. Egyszerűen ülnek a „zárt lótusz” - rugalmas vissza.