5. cikk, hogy miért kell egy weboldal

Először is egy igaz történet, hogy azt mondta nekünk az egyik ügyfelünk, és amelyeket nem lehetett jobban jellemzik a modern üzleti politikát.

Egyszer dolgoztam egy nagy és fontos növényi vegyi anyagok. Aztán elment, hozzon létre egy üzlet, ment minden, mint egy jó ötlet. Sem amelynek saját honlapján én nem hiszem, még az idő az első szülési szabadság (hét évvel ezelőtt), én lelkes felhasználó az interneten. Aztán egy nap megláttam a látogatók oldalam a „osztálytársak” egykori igazgatója - szilárd bácsi - egy cápa nagy üzlet. Azonnal felhívtam a barátom, egyidejűleg a titkára és elmondta, hogy úgy éreztem, ez csodálatos hír.

- Meglepődve - vágott vissza a lány, de ő mindig az interneten, „ragad”, megy minden a telek.

És rájöttem, hogy a nap, amikor a World Wide Web egy csomó „fejlett” fiatalok már rég elmúlt. Ma, a felhasználók a World Wide Web az idősek és a gyermekek, a gyár vezetője, a tulajdonosok az újságok és gőzhajók, kétségbeesett háziasszonyok és nem nagyon. Mintegy tanulók, és nem tud beszélni. Fontossága és jelentősége a globális hálózati mondják elnökök és miniszterelnökök, rádió- és televízió. Saját honlapok összes hivatalos szervek a kormány, a kis és nagy vállalatok. Még háziasszonyok és diák kezdte, hogy megszerezzék portál hálózatot. És rájöttem: itt az idő! A további üzleti fejlődés lehetetlen anélkül, hogy a fejlesztés a saját portálon.

Valóban, a modern körülmények létrehozása gyakorlatilag bármely szervezet kíséri egyidejű létrehozása az oldalon. Az üzletemberek tökéletesen megérteni az előnyeit ennek a fajta szolgáltatást.

Először. közönség az interneten hasonló a televíziós közönség, a rádió és az újságok. Továbbá, mint már említettük, ez a közönség nagyon változatos.

Így kimutatták, hogy a jelenléte a saját honlapján - nem luxus, nem egy hóbort - ez a felismerés a szükségszerűség diktálta üzleti érdekek.

Helyek létrehozása www.atmlab.ru

Kapcsolódó cikkek