4 Ways, hogy meghódítsa az alkotók a „pillanatok a dicsőség”

A forgatás a show javában zajlik, és észterek kezdődik az ünnepek után. Fotó: Maxim LEE

A következő évben, a show „minute of Fame” az első csatorna ünnepli 10 éves. Tiszteletére évfordulóján a program megalkotói csapat két év után tart egy különleges időszak, amely kerül adásba, miután az új évet. Két új szabályok: A verseny engedélyezett szakmai szereplők vehetnek részt, és azok, akik már a meghallgatáson a „Minute of Fame” a korábbi években. Ezen kívül, a hősök a show követelmények jelentősen megnőtt. Rendezők és producerek már láttam ennyi az évek során meglepni őket nagyon, nagyon nehéz. Most, hogy a jogos dicsőség pillanata az első csatornán, meg kell próbálkozni.

A casting rendező az előadás előtt szett 3-4 adó kérdés, hogy a felperes, hogy megnyugodott egy kicsit, és megnyugodott. Azonban ez a beszélgetés is szerepet játszanak.

- Megérkeztem a „dicsőség pillanata” nyerni egy millió - kezdte beszédét egy másik versenyző, egy fiatal rózsás arcú fiú. - A nevem Michael Lovyagin. Én 14 éves.

- Miért kell a pénz? - meglepett a termelőknek.

- Nagyapám beteg. Hallottam a szülőktől, hogy szüksége van egy összetett, költséges művelet. És én úgy döntöttünk, hogy pénzt keresni magamnak - Meg akarom nyerni a „dicsőség pillanata”.

Ezen a ponton, szinte az összes könny. És a show után Misha megígérte, hogy fontolja meg a jelöltséget.

2. Legyen felkészülve, hogy rögtönözni

Nagyon gyakran, a gyártó vagy az igazgató kérheti a hős azt mutatják, semmi mást. Meg kell bizonyosodni arról, hogy van valami a boltban.

A casting a résztvevők - balalajka virtuóz nevű Oleg - játszott a színpadon mintegy 15 percen át egy dalt, majd a másik. Már úgy tűnt, hogy a program megalkotói nap alatt a zenét. De a végén a bizottság meghallgatta a hatalmas repertoár, még csak a srác a programban.

Izgalom a résztvevők között néha remegő kézzel a hang eltűnik. Ők folyamatosan csökken a szerszámokat, és megpróbálom elmagyarázni, hogy miért vannak hibák történnek. Az alkotók a show nem vagyunk állatok. Adhat némi vizet, ha a torka száraz volt, és fenntartani egy jó szót. De azt mutatják számot újra akkor nem szabad megengedni. Egy pár Jekatyerinburg. táncoló görkorcsolya, gyártók még a program, de feltételül szabta: élesíteni készségek, változtassa meg a zene és a jelmezek. De a zsonglőr a St. Petersburg kevésbé volt szerencsés - a srác beszéde alatt többször esett bombák nem sikerült meghallgatásra.

4. Ne rasschityvaytena régi Merit

A műsor készítői úgy döntöttek, hogy erősítse ebben a szezonban „veteránok” - a résztvevők a korábbi években. De úgy tűnik, hogy ezek a művészek bejutni a program sokkal bonyolultabb, mint a kezdők - számuk a becslések szerint több kritikus.

- Milyen jól nézett ki 10 évvel ezelőtt, nem meglepő, most - magyarázza a termelőknek. - Sok szereplők úgy vélik, hogy azok továbbra is kialakulhatnak a műfajban, de sajnos nem láttam.

Vegye testvérek vagy nem véglegesen döntött. Ők is ad egy esélyt, hogy készítsen több, mint az eredeti szám.

lásd még

A társaság „Evalar” hogy kedvezményekkel termékek

A tevékenység végzésére a gyógyszertárakban

„Komsomolskaya Pravda” megjelent egy új mobil alkalmazás

A program elérhető az iPhone, iPad és eszközök az Android operációs rendszer

És ki az, hogy egy nemzeti Action Hero?

Szokatlan poll a szociális hálózatok kimutatta, hogy az egyik fő nemzeti filmes karakter oroszok látni a híres karakterek a filmben „Brother” és a „The Meeting Place nem módosíthatók”

Az Alexander Prokopiev befejezi a játszótéren Beloyarsk

Ez az extra finanszírozás - 1,5 millió rubel

Horvát stylist során orrplasztika, hogy egy állandó merevedés

A férfi működött Iránban, és a teste reagált a szokatlan érzéstelenítő

A szavazás "Doctor of the Year"

Üzleti Ötletek: feltalálta a nyugati, hanem működik Oroszországban

Egyszerű üzleti ötletek, hogy jó jövedelem

támogató szolgálat

evezés

evezés

evezés

evezés

Rendeletek nyilvános versenyt „Egyszer Avita!”

Csehov. "Murder"

Őszi 1895 történet

Autógyártó Fiat-Chrysler érdekli a kínai

Brands Fiat, Alfa-Romeo, Chrysler, Dodge, Jeep, RAM mozoghat a kínai befektetők

A címzett „Távol-Kelet ha”: „Azt akarom, hogy dolgozzon ki a mezőgazdaság”

A résztvevők a program „Távol-Kelet ha” szívesen megosztják terveiket és a haladás a fejlődés a távol-keleti földek

Skeet lövészet

Kapcsolódó cikkek