404-es hiba

A kincsem. A fiam. Kedves fiam. Az igazi vadászom. Te vagy a lelkem, a hit és a remény. A régóta várt ajándék. Nem drágább és nem talál. Minden második, amit veled töltesz, csoda. Tartom az én Native-ot. Én élek. Belélegzem egy tapintatot veled. Fő győzelem. Együtt vagyunk, és ez a fő ❤ hihetetlen boldogság és a szeretet keretéből tetőtől talpig. A büszkeség elsöprő Önnek. Anyu sokáig vár, és itt van. 1/2 én. Vérem és húsom. Légy boldog, fiú 💕 világ minden minden minden ❤ Légy boldog.

404-es hiba

Nos, a kis pite már három hónapos! Idő ... Ó, hagyja abba! Ma volt egy fogadáson a gyermekorvos, hogy van: a súlya 5800 (de mérlegelni az ember és a pelenka már pisilni)) Azt hiszem 5700 volt két mes4700 és 61cm magassága 59 Mi is az a gárda, de egyszer este Kiegészítő keveréket adok. Bár dobálják a papucsot, de a gyerek egy jobb hely, ahol aludni, és az elalvás! Miután szert csak 500g, elkezdtem inni tea: laktafitol, Nagymama kosár szoptatás, és az arcon megjelent bőrpír ((a borjú lett durva növekedése a tej nem vettem észre, és dobott ábrán ezek teák, de fiacskám allergia tette. (Dimulik annyira gulit, néha olyan raspoetsya egyenes, razagukaetsya, különösen, amikor r ...

Kapcsolódó cikkek