404 - Az oldal nem található
Megyek a boltba annak olajbogyót, és kivitt engem az olajbogyót. Tudod, nem bírom őket! Akár üzleti, olajbogyó! Szinte zapulit neki az üveget! - osztja a családja mindennapi életben az egyik barátom. Bólintok, bár általában egyetértenek a logikája az áldozat szinte idegen számomra az ember. Így, bár ez nem az én stílusom, de még mindig néhány szót a védelmi mellett a vádlott. Mivel az olajbogyó szeretem drágán. És nem különböztetik meg őket az olajbogyó. Sózott, szárított, töltött, zöld és fekete. Igen, a közhiedelemmel ellentétben, de a fekete - szintén olajbogyó. De az olajfa - szintén olíva, mert szakadt az azonos olívaolaj vagy, ahogy nevezik, Shrovetide fa. A fekete vagy lila, amit értek és szerzett pohár színeket. És igen, az olajbogyót nevezik őket csak a posztszovjet térben. A világ többi része olajbogyó minden szín és méret olajbogyó. Kréta sok család (és talán az összes) megvan a olajfaligetek. Nos, a legrosszabb esetben pár olajfák a ház mellett. Ezért, olívaolaj, ami miatt méltán nevezik a folyékony arany Kréta, akkor fut a folyó. A legkedveltebb szendvics - egy darab friss kenyér dunk egy tányér az illatos olajjal. Ön kipróbálta? Igaz, ez az isteni íze? És ha séta a piacon vagy szupermarketben Kréta jegyzet - minden féle olajbogyó (ők olajbogyót) aláírt kizárólagosan - Olívaolaj. Tehát a régi vita, hogyan kell helyesen - olajbogyó vagy olajbogyó tekinthető feleslegesnek. Ó, elfelejtettem sprosit😂🤣😂 Mit szeretsz jobban - olajbogyót vagy olajbogyót?
18 óra 23.140