104 véleménye a Állami Akadémiai Bolsoj Színház Oroszország Moszkva, Tver,
Meglátogattuk itt, mint egy csoport fiatal természettudósok, aki a Cseljabinszk Palace of Pioneers elnevezett Nagyezsda Krupszkaja a All-Russian Ifjúsági Olvasás elnevezett Vladimir Vernadszkij kijön a jelentés a környezetvédelmi helyzet a Cseljabinszk régióban. Azért jöttünk, hogy az opera „Anyegin”. Fokozatok kiváló. Akusztika csodálatos - az egész szoba szép megborzong tökéletesen jól finoman modulált hang szereplők. A látvány lenyűgöző: a vizuális. további ›
Látni, hogy a főépület a Bolsoj Színház Új Színpad annak külön része a terület található a bal oldalon az Ifjúsági Színház. Jegyeket a helyszínen nagy, sokkal olcsóbb, mint a nagyszínpadon. Az épület - egy remake, nagyon érdekes, szép, alacsony kulcs, de a márvány és gránit, arany levél majdnem ott van. Van egy lift az idősek számára. Kényelmes szoba, minden felső réteg is világosan látható, föld emelkedik a hátsó sorokban. Vannak a napon, még olcsóbb. Mindez lehetővé teszi, hogy látogassa meg. további ›
Volt egy nagy csoport a Swan Lake. A játék volt, telt ház, alma sehol sem esik. Nagy nehezen, azt megvette a jegyeket, és nehéz volt megtalálni a jegyeket együtt - volt 15 fő, elosztott csoportokban 3-4. Teljesítmény tetszett - Svetlana Zakharova és Alexander Volchkov főszereplésével nyűgözve, különösen tetszett a tánc szinten Voltchkova - az én gyakorlatlan szem egyáltalán pontosan. Tsiskaridze mint Evil Genius volt, véleményem szerint, egy kicsit. további ›
Bolsoj Színház - a központ és a szimbólum az orosz színház. Ez a hely - a koncentráció a szakterületen, az esztétika és a kultúra. A legnevesebb orosz színpadon. Csak itt lehet látni az eredeti orosz és a kedvenc a világ balett és opera. A legmagasabb osztályban!
Oroszországban még megőrizte szép balett! Rájöttem, hogy ez csak egy látogatás a Bolsoj, ez egyszerűen isteni. Nézte „Hattyúk tava”, már régóta álmodott róla, a benyomások a játék maradt, és nem voltak szavakba önteni, akkor jobb, nézd meg magad! A színházépület nemrég felújított, kiderült, nagyon jól, végre elkészült ilyesmi nagyon tetszik, ez van. Hogy. A színházban előttünk minden szépségét, kívül és belül egyaránt!
Végül, hogy befejezze a munkát a rekonstrukció a fő színház hazánk! Én csak egy kis színpadon, és figyelte a balett! De azt lehet mondani, hogy ez hipnotikus. Nem semmi a Bolsoj Színház társulat egyik legjobb a világon! Érdemes egy pillantást.
Nagyon szép lehetőség, szokatlan faragványok. Játszótér közelében a nagy kedvenc találkozóhelye a sok moszkoviták. Az épület maga csodálatos és látjuk azonnal, hogy ez a Bolsoj Színházban! De itt van az ár a jegyek, és a büfé nagyon harap.
Azt hiszem, több is lehet nevezni az egyik legjobb színház a világon. És ez mind megérdemelte: eljáró iskolába csak egyedi. Színészek játszanak szerepet, így hihető, így megszokja a szerepet, amelyet a néző teljesen elmerül a show, és megy keresztül minden, mintha minden történik magának. Azt akkor is nagyon elégedett a látogatást. Mindenképpen látogassa meg a következő alkalommal mindkét jön Moszkvába.
Ott voltam egyszer, de én nagyon szeretnék visszamenni, ez a balett, én még soha nem láttam, ezek tehetségek, és egy nagy terem, a tapasztalat a tenger, az álmom, hogy menjen vissza oda, az ember, aki egykor volt elengedhetetlen, hogy megy Moszkvába egy nagy színház.
Mindenki ismeri kép: négy lovat a tető az épület. Odakint egy nagyon szép építészet. De mi van benne még nem ismert - csak nyitott után 6 éves felújítás. Mondjuk, ez továbbra is a klasszikus előadások. Ezért azt ígéri, hogy még nagyobb szabású, mint korábban.
Big Akadémiai Színház - a jelenlegi világszínvonalú színház, Oroszország gyöngy. A régi épület a színház díszített építészeti dombormű jelképezi a lapok az orosz történelem. Az egyik legjobb színtársulatok Oroszország, gazdag belső, kényelmes ülések és szakmai környezetben - mindezt teszi egy élő szimbóluma az orosz Bolsoj Színház az országon belül és a világban.
Bolsoj Színház - ez valóban a történelem Oroszország, ez egy szerves része. És azt hiszem, minden hazafi a hatalmas országban, megér egy látogatást, hogy megtapasztalják a hangulatát történelem, építészet lenyűgöző, csak gyönyörű!
Az egyik fő attrakciója Moszkva - Bolsoj Színház. Nagyon szép épület, nagy építészet. Nagy teljesítmény, különösen szeretem a balettet. Elnézést a nagyon hosszú idő visszaállítani, de azt hiszem, miután a helyreállítás egyszerűen finom.
A színház egy szimbólum az orosz történelem. Még csak menjen bele egyszerre, ami azt jelenti, lehet csatlakozni az orosz történelemben. Voltak a leghíresebb orosz színészek, és egy csomó energiát. És pont. gyönyörű épület. Most már helyreállították, és úgy néz ki, mint új korában. Csak osztály, ez megdöbbentő annak fényét.
A legfontosabb és legismertebb színházi Oroszországban. Ez egy régi, hatalmas épület rekonstrukciót. A tető az épület egy szobor Apollo egy szekéren, amely kinyújtott kezében egy koszorút. Nagyon szép.
De ebben az évben jött korábban, mint az idény elején! Ez csak abban az a vizuális élmény, hogy gondolkodjunk a csodálatos oszlopsor és az oromzat nagyképű első színházi hazánk! És mi öröm lenne leereszkedni „La bajadér”!
Nem vagyok műértő színházművészet, de az elmúlt évben, a barátok rábeszélte, hogy menjen az operába. Én örültem. Nagyon tetszett. Funky ének. Nagyon kényelmes szoba, egy gyönyörű, történelmi épület! Érdekes kulturális nyaralást kiderült. Azt hiszem, menni gyakrabban.
Következő 20 értékelés ›
Úgy kezdődött szemetet. A Nagy mentem a balett Swan Lake jegyek nem olcsó 1 tier - 13000 zenekar játszik a legmagasabb szinten, nincs panasz a zene, de a tánc a minőség, sajnos, van .. Tánc a Kis Swans táncoló felnőtt balerina, és ezek egyike volt magasabb, mint a többi. Meglepődtem, hogy nem volt szinkronban a saját dance (megy a hattyú nem az első alkalom, és van valami összehasonlítani). Egy érzés, hogy a balerina táncolt a ádáz gyűlölettel egymást, és egyikük sem szeretné állítani. további ›
Az ár egy jegyet az erkélyen 1. szint - 13 500 rubelt. A legkülső oldalán az erkélyen a 2. szint - 7500 p. - Ez az ár a Grand Opera, akkor foglaljon helyet a nézőtéren! Most úgy tűnik, a nagy - nagy blöff, mert azok, akik megengedhetik maguknak, hogy helyezze a földre, a kultúra és a művészet sok értelme, és a többi jegy - egy negyed, egy harmadik a fizetést! Szeretném rendezni a nyaralás, mint a Diótörő, vagy a La bajadér, de jövedelmezőbb Paris karácsonyra útnak, és lát egy tisztességes környezetben van.
Semmilyen esetben nem illik oda a 3D tervezési szakaszban, feltétel nélküli, az egyik, hogy részt vesz a személyzet kiválasztása minden őrült és teljesen alkalmatlan. És a legérdekesebb ajánlat látszólag ilyen klassz helyzetben, és csak 20 ezer. Roubles! Abszurd, nem?
Nemrég találtam munkát, amely megfelel nekem - 3D díszlet és dekorációk. Felhívtam, hogy mit és hogyan, és akkor kezdődött. Nem csak a fizetés 20 ezer. dörzsölje ugyanaz kapets fontosabb keres egy szakember tömegű igények és követelések egy nagy színház - Central Színház Oroszország és Európa, valamint 20 ezer. Nem jól, csak kapets. Ez egy teljes kudarc, szégyellem magam egy nagy színház. Fizetés 20 ezer. nem elég, még az utazás és az étkezés ők még ugyanabban ebédlőben. Úgynevezett nagyobb utazási és proesh)))) Nos, ez nem minden. további ›
Minden - az őrök, a box office, és befejezve a rendszergazdák - maffia spekuláció. Bull-szól az útlevél (beleértve az olcsó jegyek) spekulánsok. Hurrá pénztárosok! Ők asszisztensek spekulánsok.
A felújítás után még nem volt. Nemrég olvastam egy cikket, ahol Tseskaridze elmondta részletesen, hogyan hiteles belsőépítészettel és egy nagy helyettesítő gipsz díszléc és feldolgozásokat. Sajnos, ez várható volt. Úgy vélem továbbá, hogy elfogadhatatlan árú jegyek. Az ország fő színház hozzáférhetővé kell tenni a polgárok számára.
Úgy kezdődött szemetet. A Nagy mentem a balett Swan Lake jegyek nem olcsó 1 tier - 13000 zenekar játszik a legmagasabb szinten, nincs panasz a zene, de a tánc a minőség, sajnos, van .. Tánc a Kis Swans táncoló felnőtt balerina, és ezek egyike volt magasabb, mint a többi. Meglepődtem, hogy nem volt szinkronban a saját dance (megy a hattyú nem az első alkalom, és van valami összehasonlítani). Egy érzés, hogy a balerina táncolt a ádáz gyűlölettel egymást, és egyikük sem szeretné állítani. további ›
Az ár egy jegyet az erkélyen 1. szint - 13 500 rubelt. A legkülső oldalán az erkélyen a 2. szint - 7500 p. - Ez az ár a Grand Opera, akkor foglaljon helyet a nézőtéren! Most úgy tűnik, a nagy - nagy blöff, mert azok, akik megengedhetik maguknak, hogy helyezze a földre, a kultúra és a művészet sok értelme, és a többi jegy - egy negyed, egy harmadik a fizetést! Szeretném rendezni a nyaralás, mint a Diótörő, vagy a La bajadér, de jövedelmezőbb Paris karácsonyra útnak, és lát egy tisztességes környezetben van.
Semmilyen esetben nem illik oda a 3D tervezési szakaszban, feltétel nélküli, az egyik, hogy részt vesz a személyzet kiválasztása minden őrült és teljesen alkalmatlan. És a legérdekesebb ajánlat látszólag ilyen klassz helyzetben, és csak 20 ezer. Roubles! Abszurd, nem?
Nemrég találtam munkát, amely megfelel nekem - 3D díszlet és dekorációk. Felhívtam, hogy mit és hogyan, és akkor kezdődött. Nem csak a fizetés 20 ezer. dörzsölje ugyanaz kapets fontosabb keres egy szakember tömegű igények és követelések egy nagy színház - Central Színház Oroszország és Európa, valamint 20 ezer. Nem jól, csak kapets. Ez egy teljes kudarc, szégyellem magam egy nagy színház. Fizetés 20 ezer. nem elég, még az utazás és az étkezés ők még ugyanabban ebédlőben. Úgynevezett nagyobb utazási és proesh)))) Nos, ez nem minden. további ›
Minden - az őrök, a box office, és befejezve a rendszergazdák - maffia spekuláció. Bull-szól az útlevél (beleértve az olcsó jegyek) spekulánsok. Hurrá pénztárosok! Ők asszisztensek spekulánsok.
Meglátogattuk itt, mint egy csoport fiatal természettudósok, aki a Cseljabinszk Palace of Pioneers elnevezett Nagyezsda Krupszkaja a All-Russian Ifjúsági Olvasás elnevezett Vladimir Vernadszkij kijön a jelentés a környezetvédelmi helyzet a Cseljabinszk régióban. Azért jöttünk, hogy az opera „Anyegin”. Fokozatok kiváló. Akusztika csodálatos - az egész szoba szép megborzong tökéletesen jól finoman modulált hang szereplők. A látvány lenyűgöző: a vizuális. további ›
Látni, hogy a főépület a Bolsoj Színház Új Színpad annak külön része a terület található a bal oldalon az Ifjúsági Színház. Jegyeket a helyszínen nagy, sokkal olcsóbb, mint a nagyszínpadon. Az épület - egy remake, nagyon érdekes, szép, alacsony kulcs, de a márvány és gránit, arany levél majdnem ott van. Van egy lift az idősek számára. Kényelmes szoba, minden felső réteg is világosan látható, föld emelkedik a hátsó sorokban. Vannak a napon, még olcsóbb. Mindez lehetővé teszi, hogy látogassa meg. további ›
A felújítás után még nem volt. Nemrég olvastam egy cikket, ahol Tseskaridze elmondta részletesen, hogyan hiteles belsőépítészettel és egy nagy helyettesítő gipsz díszléc és feldolgozásokat. Sajnos, ez várható volt. Úgy vélem továbbá, hogy elfogadhatatlan árú jegyek. Az ország fő színház hozzáférhetővé kell tenni a polgárok számára.
Volt egy nagy csoport a Swan Lake. A játék volt, telt ház, alma sehol sem esik. Nagy nehezen, azt megvette a jegyeket, és nehéz volt megtalálni a jegyeket együtt - volt 15 fő, elosztott csoportokban 3-4. Teljesítmény tetszett - Svetlana Zakharova és Alexander Volchkov főszereplésével nyűgözve, különösen tetszett a tánc szinten Voltchkova - az én gyakorlatlan szem egyáltalán pontosan. Tsiskaridze mint Evil Genius volt, véleményem szerint, egy kicsit. további ›