11 „A Runaway Bride”, amely vetette szeretteiknek az esküvő előtt
Elegáns jegygyűrűt az ujját a jól ismert és népszerű szépség nem garantálja, hogy a határozat annak egyszer házasságot javaslatára kedvese felett egy nagy ünnepség (vagy titkos diadal, ahogy tetszik). Egyáltalán nem számít, hogy mennyi idő egy pár már együtt - néhány év vagy akár néhány hónapig. Mind a hősnők anyagunk volt az oka, hogy hirtelen égnek hidak és csak egy lépésre van az oltárról, hogy férjhez, hogy meggondolja magát. A legcsodálatosabb dolog - a hősnő anyagunk nem csak menteni arcát a nyilvánosság előtt, hanem meg kell fordítani ezt, egy bizonyos fokig a tragikus élmény a saját javára. Woman.ru tizenegy mondja hasonló történetet a híres nő, akinek a házassága esett át az utolsó pillanatban.
Ma Roberts meggyőződése, hogy minden hajtást a vőlegény (a moziba, és nem csak) már előre a sors - kellett „várni” a jelenlegi felesége, operatőr Daniel Moder, akit a színésznő szült három gyermeket
Ennek oka az, hogy elszakadna a megbízás és a kapcsolatok: Röviddel azelőtt érettségi újságírás MSU okos és gyönyörű Hope Obolentseva fogott a közepén - egy szerelmi háromszög. Ez már kijelölt esküvő napján kedvese, a híres műkorcsolyázó Anton Sikharulidze, de a horizonton magasodott egy leendő vőlegény - üzletember Denis Mihajlov. Remélem, hogy gondosan mérlegelnie „profik” és a „hátránya” (annál is inkább, mert abban az időben gyanította árulás vőlegény egy partnert az „Ice Age” Anastasia), és ... repült Dennis az Egyesült Államokban a megelőző napon az esküvőt Anton
A csillag hozzátette, hogy ex-barátja megpróbálta rávenni vissza, és még mélyen könnyekben tört során a végső beszélgetés. De Allen hajthatatlan maradt, bár természetesen nagyon aggódik a szünet után a megbízás: „Lehet, hogy fogok úgy tűnik, kemény, de nekem, hogy a virágok és sírni - ez nem ok arra, hogy menjen vissza az ember. Ez a harang ismét, hogy én mindent jól. Igen, fáj. Ha megszokja, hogy egy személy, ha van mindenük közös - az élet, ágy, érdekek, barátok, család, nehéz letép egy darabot magunkat. De én vagyok az a fajta ember, akit könnyebb csak amputálni az egészet, mint hogy kapcsolatok idiotizmus. " Néhány hónappal azután, ezt az interjút Vodonaeva úgy döntött, hogy egy új szintre a baráti kapcsolatokat a sikeres DJ Alexey com buborék (a képen), és a helyes döntést - legyen gőz és életét két városban (Moszkva és Szentpétervár), Alain érzi teljesen elégedett, és úgy hírlik, hogy ismét megy férjhez
Ennek oka az, hogy elszakadna a részvétel és kapcsolatok: Annak ellenére, hogy a 20 éves korkülönbség, Kylie Minogue és Joshua Sasse benyomását keltette harmonikus pár. Ő - a törékeny és szép énekes, aki - magas, brutális törekvő színész. Kylie rajongó úgy gondolta, hogy ebben az időben találkozott a „nagyon”, ami végül hozzon létre egy család. Sőt, ítélve a nyilatkozatok Kylie, ő már régóta szeretett volna lenni, feleség és anya. Sajnos, ez nem történt meg: Sasse összetört a szíve Minogue megcsalta egy fiatal kolléga a forgatáson, és általában meg Alfonso
Tett nyilatkozatok szerint a közeli barátok, az előadó, még mindig nem tudom elhinni, hogy Joshua elárulta: „Kylie egy mély depresszió és szinte senki sem beszél”
„Számomra a szavak az asztrológus megismerkedtek. Én magam többször úgy érezte, hogy meg kell várni. Mi Anatolij megunta a végtelen nyüzsgés körül, felhívja minden nap - kérdéseket, mit, hogyan, mikor, hogy lehet-e, hogy a vendég az ünnep ... Hagyja, hogy a hype leülepszik, és az összes esküvői időben elfelejteni. És akkor az diktálja a szív, megint jön ez”- mondta, majd Angelica StarHit magazin. Előrejelzése barátja Agurbash valóra: most a 47 éves énekesnő ellenőrizte az érzéseit az üzletember az erő, és rájött, hogy ő akarta nemcsak mozgatni az esküvő, de nem tett törölni - és törli a most 46 éves Anatolij ki az életed, és elsősorban a karrier és gyerekek egy korábbi kapcsolatból
PUSH „Like” és már csak a legjobb pozíciók Facebook ↓