7. Igazán bosszantó pillanatok wordpress (és hogyan rögzítsék azokat), minden a wordpress
Szerencsére WordPress gyakran frissítik, és minden frissítés, ez a rendszer egyre jobb és jobb. Van még egy csomó tapasztalt fejlesztők, akik írni plug-inek, így megbirkózni néhány hiányosságot.
Nézzük meg a leginkább bosszantó pillanatok WordPress, valamint megmutatja, hogyan kell kezelni őket.
1. közötti váltás a kódot, és a képi ábrázolás sérti a formázást.
Az is nagyon könnyű elrontani a formázás, akkor a szerkesztést a listák; néha jelentkező további címkék div, és a kép valahogy illeszteni a p címkék nélkül oka.
Mondanom sem kell, milyen bosszantó és zavaró, hogy megtalálják a megfelelő helyre a váltás után a két mód között a bemutatót.
2. kód szekciók eltűnnek vagy torz, akkor is, ha használja a címkék KÓD
Határozat. A Visual kód szerkesztő plugin. megőrizni a formázás a kód a módosítás után. Ön is használja az online eszközök, mint a Quick Escape. átalakítani speciális karakterek, mint például a szögletes zárójel jellegű HTML kódot beilleszteni a kódot WordPress. Ha hosszú kódot, ebben az esetben a betét eszközök, mint például Pastebin.
3. Túl sok téma szörnyű tervezés és malware ingyenes témák
Probléma. mindannyian szeretnénk, hogy a legtöbbet, miután eltöltött minimum eszközök, így az ötlet, hogy egy ingyenes téma vonzónak tűnik az elején. Én is a saját egy sor ingyenes témák sokáig, de hamar rájöttem, hogy van egy szörnyű kódot, ritkán frissítik, és néha tartalmaz linkeket más oldalakra, vagy bármilyen más kódot rejtett a lábléc. Arról nem is beszélve, hogy több száz weboldalak már használja ugyanazt a témát.
Határozat. Most használja prémium témákat, vagy létrehozhat saját témákat használ keretek, mint a Genesis. Beletelt egy hosszú ideje, hogy elfogadja azt a tényt, hogy az ingyenes cucc az interneten gyakran egy csomó pénzt. Most már tudom, hogy ha én most töltöttem egy kis alapok vásárlására a téma, azt szinte biztosan képes lenne időt takarít meg, és az idő - pénz!
Nem azt mondom, hogy a szabad témák rossz, nem, de ha azt szeretnénk, hogy ezt a témát, akkor a legjobb, hogy töltse le megbízható forrásból származik, mint például a hivatalos adattár a WordPress, vagy válasszon egy ingyenes téma a megbízható prémium fejlesztők olyanokat, mint a WooThemes.
4. WordPress tárolja az abszolút URL az adatbázisban
Határozat. Használja a sokszorosító Plugin át a webhelyen. Vagy, ha úgy tetszik, hogy tegye meg kézzel, el tud végezni egy keresés és csere a húrok adatbázisból SQL (ez is egy hasznos eszköz erre a célra). Ez nagyon bosszantó!
5. Túl sok rosszul kódolt plug-inek
Probléma. általános, hogy hozzon létre a plug-inek nincsenek korlátozások vagy határértékek. A nyitottság a közösség kéri sok ember, köztük a nem programozók írni a saját plug-inek. Ez, persze, jól, hogy sok ember tanul kódolási képességek, de ez rossz, a többi emberek, akik nem tudják, ha a bővítmény írták előírásokkal összhangban a kódot a WordPress.
Más szóval, ha talált egy plugin a WordPress, akkor nem biztos, teljesen, hogy képes megbirkózni a problémákkal; még akkor sem biztos, hogy vizsgáljuk a különböző környezetekben, különböző plug-inek, mert a végén tudja egyszerűen szünetet a webhelyen. A WordPress-védett területen csak akkor, ha a bizonyított plug-inek, így görbe kódolt plug-in is komoly probléma.
Határozat. ellenőrizze a véleménye a bővítmény a letöltés előtt. Keresse prémium plugin (ami nagyobb valószínűséggel dátum és megfelelően kódolt) és beépülő tekinthető megbízható oldalak jó hírnevét (például Oddstyle).
6. A konzol fa nézetben az oldalak offline
Probléma. ez túl fontos kérdés, ha használ WordPress blogolást főként, de ha használ WP inkább egy teljes értékű CMS sok statikus oldalak, akkor ebben az esetben meg fogja érteni, hogy miért a kiadási oldal szerkezete olyan fontos. Nagyon nehéz megérteni, mi az a struktúra, a helyszín és az oldalak össze vannak kötve egymással, mert minden egyszerűen felsorolt egy hosszú listát.
Határozat. Plug CMS Fa oldal megtekintéséhez. Ez a plugin ad egy vizuális fanézete az összes oldalt, amit talán ráakad más CMS. Pages lehet húzni, hogy azok sorrendjét módosítani.
7. Az ügyfelek nem frissítik a dugó és a WordPress core
Probléma. Te és én tudom, hogy ez nagyon fontos, hogy frissítse a WordPress, amint egy új verziója. Fontos az is, hogy frissítse plugins és témák, hogy tartsa őket biztonságos. A probléma, hogy én találkoztam az volt, hogy az ügyfelek, akik felém két évvel ezelőtt, és úgy döntött, hogy ismét tanácsot kérni, egész idő alatt nem frissíti a weboldalakat.
A írom ezt a cikket, én is találtam, akik főleg panaszkodtak az ellenkező probléma: az ügyfelek már frissített biztonsági másolat készítése nélkül, és eltörte a helyszínen.
Ez a helyzet - kiváló azoknak a fejlesztőknek, akik szeretnek eladni szolgáltatási csomagot kínál ügyfeleinek, de ha inkább nem kommunikálni az ügyfelekkel évekig (mint én!), Ez - nem a legjobb megoldás az Ön számára.
Határozat. Verziótól kezdődően WordPress 3.7, a kernel végzi kisebb frissítéseket automatikusan, ha nem kikapcsolni ezt a funkciót.
Azt is aktiválja, és nagyobb frissítések automatikus frissítést plugins és témák a hivatalos WordPress adattár, hogy bizonyos változások wp-config.php fájlt. Azt javaslom, hogy összekapcsolják ezt a megközelítést használata plug-in automatikus mentés például BackupBuddy, hogy állítsa vissza, ha hirtelen a frissítés során eltörik valami.
Lehetőség van arra, hogy a legjobb megoldás „all in one” a használata a menedzselt hosting WordPress-szerű WP motor, ami elő a saját frissítések és biztonsági mentések az Ön és ügyfelei.